Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jezeli trzeba to moge pomóc wystawiając allegro
tylko prosze o podanie danych do kontaktu w sprawie psa i w jakiej mijscowosci przebywa
i jakby sie dąło jeszcze kika zdjec zrobic toby było dobrze :lol:...

• 4 weeks later...
Posted

Dawno nie pisałam, ale Kajtek to niestety nie jedyny mój kłopot. Rysowały się wizje domku dla Kajtusia i już myślałam, że sie uda, ale... Niestety psiak nadal przebywa u mojej mamy. Nawet się przyzwyczajają do siebie. Mama czuje się lepiej, więc jakoś dajemy radę. Na spacery wychodzi z nim kto może w danej chwili, a Kajtek nie marudzi i nadal myśli tylko o zabawie.

Dziękuję wszystkim, którzy okazali zaiteresowanie losem tego uroczego rudzielca. Dzięki za podnoszenie i słowa pocieszenia.

I najważniejsza informacja - Kajtek przeprowadza się jutro do nowego domu. Bedzie miał opiekuna, samotnego miłego Pana, który mieszka w małym domku z ogródkiem. Pan polubił Kajtka od razu, ale bez wzajemności. Odwiedzamy więc przyszłego opiekuna, żeby się pokochali z wzajemnością. I wszystko wskazuje na to, że razem będzie im dobrze. Oni potrzebują siebie i na pewno wszystko szczęśliwie się ułoży.