Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pola - Ta mała suczka przez około 2 tygodnie koczowała w opuszczonej ruderze – ruinach starego domu, czasami dokarmiana przez ludzi. Nie wiemy jak tam trafiła. Na szczęście została zabrana do domu tymczasowego, gdzie jest bezpieczna i czeka na nowy dom. Sunia została oceniona przez weterynarza na max 9 miesięcy. Jest pogodna, łagodna, na razie troszkę nieśmiała :) Zachowuje czystość w mieszkaniu.
Ma około 10 miesięcy, jest odrobaczona.
Zasługuje na dobry dom, który pokocha ją od razu :loveu:
Kontakt z sprawie adopcji : 0 692-056-304

Fotki :

Niestety, mam problem z dodaniem większej ilości zdjęć, dlatego resztę zdjęć można zobaczyć tutaj : POLA

Z pewnością przydadzą się ogłoszenia w necie, liczymy więc na pomoc :cool3:

Polcia musi mieć super dom ! :loveu:

Posted

Na Polcię był już bardzo zdecydowany jeden pan (ponad 60 letni), błagał by jej nikomu nie wydawać, dzwonił kilka razy do mnie i zaklinał. Miał jeszcze tylko zasięgnąć opinii mamy, no i chyba się nie zgodziła, bo przestał się ubiegać o Polcię;)

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Polcia pojechala dzis do nowego domku do Krakowa :multi::multi::multi:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

A skąd domek dowiedział się o Polci Net czy nasza stronka?

A jakie warunki będzie miała dziewczynka?

Posted

Zadajecie dobre pytania, tylko dlaczego do mnie, ja nie przypominam sobie :shake:zebym dawala komus nr. tel. p. Kasi w sprawie Polci. Na chwile obecna mamy tylko nazwiski i imie oraz nr. tel. nowych wlascicieli ktorzy na pani Kasi zrobili dobre wrazenie jako nowi wlasciciele, obiecali jutro isc do weta zrobic termin sterylki, no i wiedza ze beda mieli wizyte poadopcyjna, lacznie z podpisaniem umowy.

• 1 month later...
Posted

Sliczne foteczki, Polcia szczesciara :multi::multi::multi: w objeciach swojej panci, i w tym miesiacu Polcia bedzie miala zabieg sterylizacji, takie info. otrzymalam od wlascicielki Polci. :loveu: