UlaFeta Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 1 godzinę temu, jola&tina napisał: 1 godzinę temu, NikaEla napisał: I ma pytanko, te spodnie nr 59 to takie 100% męskie, dla kobitki nie nadadzą się? książeczki o sałacie i o rzodkiewce, no w sumie o fasolce też poproszę (nr 43) Nika To są spodnie z cienkiego dzinsu,takie bardziej dresowe niz dzinsowe.:)Syn w nich chodził. Mogę zrobić jeszcze zdjecie przodu. Jak dla mnie to mogą być unisex. Quote
jola&tina Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 2 godziny temu, NikaEla napisał: I ma pytanko, te spodnie nr 59 to takie 100% męskie, dla kobitki nie nadadzą się? książeczki o sałacie i o rzodkiewce, no w sumie o fasolce też poproszę (nr 43) 54 minuty temu, UlaFeta napisał: Nika To są spodnie z cienkiego dzinsu,takie bardziej dresowe niz dzinsowe.:)Syn w nich chodził. Mogę zrobić jeszcze zdjecie przodu. Jak dla mnie to mogą być unisex. Tak to wygląda: Przód spodni Tył spodni Quote
NikaEla Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Nika To są spodnie z cienkiego dzinsu,takie bardziej dresowe niz dzinsowe.:)Syn w nich chodził. Mogę zrobić jeszcze zdjecie przodu. Jak dla mnie to mogą być unisex. Dziękuję, a w biodrach ile mają? Tak mniej więcej Quote
UlaFeta Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 20 minut temu, NikaEla napisał: Dziękuję, a w biodrach ile mają? Tak mniej więcej Dużo:).62x2,mierzone na wys.kroku. Ten sznurek jest od środka. Obwód pas jest na maksymalnym rozciągnieciu. Quote
NikaEla Posted March 31, 2021 Posted March 31, 2021 25 minut temu, UlaFeta napisał: Dużo:).62x2,mierzone na wys.kroku. Ten sznurek jest od środka. Obwód pas jest na maksymalnym rozciągnieciu. Dziękuję, już dziś nie mam siły na nic, ale jutro sie pomierzę Quote
jola&tina Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 1 godzinę temu, Jo37 napisał: Dziękuję za zaproszenie. A my dziękujemy za odwiedziny 42 minuty temu, UlaFeta napisał: Pilnujcie bazarku,idę spać. Dobranoc. Śpij, śpij spokojnym snem do rana ! Quote
jola&tina Posted March 31, 2021 Author Posted March 31, 2021 9 minut temu, HELENA5 napisał: Poproszę nr 1 za wyw. Witaj nocny marku :) Dziękuję i zapisuję Quote
NikaEla Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 8 godzin temu, HELENA5 napisał: Poproszę nr 1 za wyw. wspólną przesyłkę do mnie na koniec poprosimy, nie ma co poczcie kasy nabijać. A kiedyś przecież z Helenką się znowu spotkamy Quote
NikaEla Posted April 1, 2021 Posted April 1, 2021 12 godzin temu, UlaFeta napisał: Dużo:).62x2,mierzone na wys.kroku. Ten sznurek jest od środka. Obwód pas jest na maksymalnym rozciągnieciu. Pomierzyłam się i niestety w pasie na wdechu musiałabym być. Dziękuję bardzo za wymiary, może kogoś innego przekonają do zakupu Quote
jola&tina Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 Dzień dobry. Dziękuję za pilnowanie kramiku :) Quote
jola&tina Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 3 godziny temu, NikaEla napisał: wspólną przesyłkę do mnie na koniec poprosimy, nie ma co poczcie kasy nabijać. A kiedyś przecież z Helenką się znowu spotkamy OK, będzie wspólna przesyłka :) 1 Quote
jola&tina Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 36 minut temu, Kamila Proc napisał: zapraszamy Bardzo, bardzo zapraszamy! 1 Quote
jola&tina Posted April 1, 2021 Author Posted April 1, 2021 5 minut temu, Kamila Proc napisał: no to jeszcze raz Ja też :) Quote
Recommended Posts