Livka Posted December 17, 2019 Author Posted December 17, 2019 Dnia 12.12.2019 o 14:23, gosia7 napisał: To będę wypatrywać;) I co ? I co? Widać coś na horyzoncie ? Quote
gosia7 Posted December 18, 2019 Posted December 18, 2019 Tak ,dziękuję:) Odebrałam i dziś otworzyłam. A od pierwszego lekkiego uchylenia pudełka dobiegł mnie piękny zapach tymianku! Pachnie powalająco! Nie wiem do czego użyję tą przyprawę i do czego używają tubylcy,ale nawet do pieczonych ziemniaczków ta przyprawa musi być super! Kawka i chałwa będą na prezent pod choinkę dla Mamy ,choć będzie ciężko wytrzymać,bo już ślinka cieknie na chałwę! Dziękuję ślicznie. Jo37 także dzięki za odstąpienie chałwy:) Wesołych Świąt! Quote
Livka Posted December 18, 2019 Author Posted December 18, 2019 1 godzinę temu, gosia7 napisał: Tak ,dziękuję:) Odebrałam i dziś otworzyłam. A od pierwszego lekkiego uchylenia pudełka dobiegł mnie piękny zapach tymianku! Pachnie powalająco! Nie wiem do czego użyję tą przyprawę i do czego używają tubylcy,ale nawet do pieczonych ziemniaczków ta przyprawa musi być super! Kawka i chałwa będą na prezent pod choinkę dla Mamy ,choć będzie ciężko wytrzymać,bo już ślinka cieknie na chałwę! Dziękuję ślicznie. Jo37 także dzięki za odstąpienie chałwy:) Wesołych Świąt! Bardzo się cieszę :) Radosnych Świąt dla Was wszystkich :) Quote
Recommended Posts