Owczarek zeus Posted March 17, 2019 Posted March 17, 2019 Witam, czy materiałowy kennel jest wytrzymały? Pies to owczarek niemiecki długowłosy 10mc jest przyzwyczaiony do metalowego,ale potrzebuję coś w podróż. Jakie firmy polecacie? Quote
ksaweri Posted October 21, 2019 Posted October 21, 2019 Myślę, że przy owczarku taki kennel zbyt długo nie potrzyma się w całości Quote
olijka Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Zależy jaki kupisz. Są materiałowe, których nie warto brać. Ja dla swojego na podróż mam soft kennel od maelsona. Materiał bardzo wytrzymały i ogólnie konstrukcja bardzo wzmocniona. U mnie daje radę, ale nie mam owczarka. Z tego, co wyczytałam na stronie https://johndog.pl/blog/rasy/owczarek-niemiecki-dlugowlosy/ to psy ruchliwe i sporych rozmiarów. Jednak moim zdaniem dla Twojego 10 miesięcznego powinien się nadać. Nie wiem jaki Twój pies ma wzrost, ale ten kennel występuje w różnych wymiarach. Quote
Recommended Posts