Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) wczoraj troszkę pobalowaliśmy :) był schab i boczuś i zabawka . Zabawka nie była hitem ale schabem i boczusiem Mao absolutnie z nikim się nie chciał podielić :)

Posted

[quote name='k.iwona']MAO bardzo dziękuje - ten to ma życie wczoraj impreza dziś randka :)[/QUOTE]
no,no to ma chłopak powodzenie a kiedy Iwona zdradzisz w kim tak się zakochał Mao?

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='k.iwona']Oj dziewczyny on jest taki kochliwy że jakbym miała o wszystkich jego amorach pisać to bym musiała zmienić temat tej podstronki ;)[/QUOTE]
o Iwona nie ładnie :mad:minął miesiąc od randki Mao a ty nic się nie chwalisz czy fasolki rosną.....:razz:

Posted

Mao miał randję ale taką grzeczną bez seksu :) hihihi ale trafiłaś małe CALAMUSY rosną u Calamus SHOW ME HEAVEN czyli IRY :))))

o udanej randce z seksem :) można przeczytać na mojej stronie - w rodowodzie zamieściłam ruch na VIDEO W rodowodzie znajdziecie TRZECH różnych samców - ZWYCIĘZCÓW ŚWIATA w bardzo bliziutkim pokrewieństwie.

W drugim pokoleniu Pablo - wedle mnie najlepiej ruszający się afgan na w Europie.
zapraszam na

[URL="http://www.afghan-calamus.zn.pl"]www.afghan-calamus.zn.pl[/URL]