iwa63 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witamy i trzymamy kciuki za przeprowadzkę,a ten facet to wredny dziad:-x:-x:-x Quote
Arabeska^^ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Witamy się rankiem i miłego dnia życzymy :) Quote
syla929 Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 i jak tam? przeprowadzka sie udała? Kurcze, szybko tutaj wszystko pisz:) i oczywiscie zdjecia daj:) az wstyd sie przyznac, ze tak dawno mnie tu nie było..:roll: Quote
Karolina. Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Aaale tu pusto :-( Jak tam przeprowadzka? Co tam słychać u Bonnie? Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 No wlasnie cos Wam dlugo schodzi z ta wprowadzką.. Quote
dysia-u Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 hej , jest tu kto??? zamarzliście czy co? Quote
Milka_85 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Hej wszystkim!! Bardzo wszystkich przepraszam za dłuuuuga nieobecnosc,ale tak jakoś czasu mi brakowało,żeby wejść i coś napisać:oops: A jeśli chodzi co u Nas to wszystko w jak najlepszym porządeczku:lol: Mieszkamy w domku z ogrodeczkiem,więc Bonnie ma gdzie szaleć,a razem z nią moje dzieciaki:cool3:A właśnie jeśli chodzi o dzieci to muszę sie Wam pochwalić,żę w czerwcu zostanę mamą...... A co do Bonnie to dokładnie za 2 tygodnie skończy roczek :loveu::loveu:więc już calkiem duża z niej pannienka..... Na przeciwko nas mieszka jej kolega z którym to codziennie spotyka się na wybiegu dla psiaczków(ostatnio rzadziej,bo Bonnita ma cieczkę i troszkę się boję,że z tych ich psich zabaw moga być szczeniaki,a tego narazie nie chcę:razz:) I co jeszcze?!Hmmm straszny z niej niejadek.....no może po za marchewką i jabłkiem,ktore może jeść i jeść:mdrmed::mdrmed: No i dla mnie naj smutniejsze uchole jej nie stoją:placz::placz:no,ale co tam i tak ją kochamy:loveu::loveu:Tzn w sumie raz stoją,a raz NIE kiedy im się chcę,ale częściej im sie nie chce:mad: A tak wygląda moja Bonnie obecnie..... [IMG]http://images37.fotosik.pl/255/8090ec0bbcb4481d.jpg[/IMG] [IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb99a3aeffc60e38.html[/IMG] Ps.Obiecujemy,że bedziemy wpadać tutaj częściej.....:p:p Quote
Milka_85 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 [IMG]http://images48.fotosik.pl/260/eb99a3aeffc60e38.jpg[/IMG] A tu druga foteczka mojej pannienki:loveu: Quote
iwa63 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Witamy ,witamy i bardzo się cieszymy że nie zapomniałaś o galerii Gratulacje dla przyszłej mamy ,Bonnie jaka śliczna a ucholki jej pięknie stoją nie znikaj już na tak długo Quote
Milka_85 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 [quote name='iwa63']Witamy ,witamy i bardzo się cieszymy że nie zapomniałaś o galerii Gratulacje dla przyszłej mamy ,Bonnie jaka śliczna a ucholki jej pięknie stoją nie znikaj już na tak długo[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedzinki i gratulacje:loveu::loveu:,a co do ucholków tu na fotkach akurat stoją hehehe,ale różnie z nimi bywa....:mad: [COLOR="#ff0000"]Bardzo przepraszam wszystkich,że ich dzisiaj nie odwiedzę w galeriach,ale strasznie mi necik coś zamula:mad::mad: i za nim odwiedzę was wszystkich to mnie ranek przywita,ale postaram się to zrobić jutro:lol:[/COLOR] Dobrej Nocy.....i kolorowych senków:lol: Quote
Doti1986 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No nareszcie jesteście:) Jupiiii:):) Ale Bonie wyrosła śliczna z niej panienka:) Quote
Pegaza Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Milena witaj:) az sie musialam wrocic na Twoją galerie by Ciebie sobie przypomniec...bom juz zapomniala..;) gratuluje mamusiu:) to na kiedy rowiazanie? a domek z ogrodkiem to juz full wypas fiu fiu...:) Bonni to juz duza dziewczyna:) Quote
dysia-u Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 fajnie że wróciłyście!!!! Bonita śliczna panienka , i wogóle duzoooo zmian u was! Życzymy miłej niedzieli Quote
Nati28 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Witamy :) Ale z Bonnie juz duza i sliczna panienka :loveu: Quote
pati3334 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Witam :) Ale tu pustka zawitała..;( Jaka duża przerwa od ostatnich fotek :( Ciekawa jestem jak tam Bonnie .... :) Stoją uszka?? hop-hop odezwijcie się! :) Quote
Recommended Posts