Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Hej wszystkim!!
Bardzo wszystkich przepraszam za dłuuuuga nieobecnosc,ale tak jakoś czasu mi brakowało,żeby wejść i coś napisać:oops:
A jeśli chodzi co u Nas to wszystko w jak najlepszym porządeczku:lol:

Mieszkamy w domku z ogrodeczkiem,więc Bonnie ma gdzie szaleć,a razem z nią moje dzieciaki:cool3:A właśnie jeśli chodzi o dzieci to muszę sie Wam pochwalić,żę w czerwcu zostanę mamą......

A co do Bonnie to dokładnie za 2 tygodnie skończy roczek :loveu::loveu:więc już calkiem duża z niej pannienka.....
Na przeciwko nas mieszka jej kolega z którym to codziennie spotyka się na wybiegu dla psiaczków(ostatnio rzadziej,bo Bonnita ma cieczkę i troszkę się boję,że z tych ich psich zabaw moga być szczeniaki,a tego narazie nie chcę:razz:)

I co jeszcze?!Hmmm straszny z niej niejadek.....no może po za marchewką i jabłkiem,ktore może jeść i jeść:mdrmed::mdrmed:

No i dla mnie naj smutniejsze uchole jej nie stoją:placz::placz:no,ale co tam i tak ją kochamy:loveu::loveu:Tzn w sumie raz stoją,a raz NIE kiedy im się chcę,ale częściej im sie nie chce:mad:
A tak wygląda moja Bonnie obecnie.....

[IMG]http://images37.fotosik.pl/255/8090ec0bbcb4481d.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb99a3aeffc60e38.html[/IMG]

Ps.Obiecujemy,że bedziemy wpadać tutaj częściej.....:p:p

Posted

Witamy ,witamy i bardzo się cieszymy że nie zapomniałaś o galerii
Gratulacje dla przyszłej mamy ,Bonnie jaka śliczna a ucholki jej pięknie stoją
nie znikaj już na tak długo

Posted

[quote name='iwa63']Witamy ,witamy i bardzo się cieszymy że nie zapomniałaś o galerii
Gratulacje dla przyszłej mamy ,Bonnie jaka śliczna a ucholki jej pięknie stoją
nie znikaj już na tak długo[/QUOTE]

Dziękujemy za odwiedzinki i gratulacje:loveu::loveu:,a co do ucholków tu na fotkach akurat stoją hehehe,ale różnie z nimi bywa....:mad:

[COLOR="#ff0000"]Bardzo przepraszam wszystkich,że ich dzisiaj nie odwiedzę w galeriach,ale strasznie mi necik coś zamula:mad::mad: i za nim odwiedzę was wszystkich to mnie ranek przywita,ale postaram się to zrobić jutro:lol:[/COLOR]

Dobrej Nocy.....i kolorowych senków:lol:

Posted

Milena witaj:)
az sie musialam wrocic na Twoją galerie by Ciebie sobie przypomniec...bom juz zapomniala..;)
gratuluje mamusiu:) to na kiedy rowiazanie?
a domek z ogrodkiem to juz full wypas fiu fiu...:)
Bonni to juz duza dziewczyna:)

• 1 year later...