Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Polecam Czyste Łapki na Wałbrzyskiej 48. Ja chodzę tam z westem na trymowanie. Wczesniej chodzilam do groomera, ktory niby trymowal, ale wlos mojego psa był jakis nie taki jak trzeba, a ja chcialam okrągłą głowe jak na zdjęciach i znalazlam te Panie na Mokotowie i widzę różnice chociaz nie jestem specjalista, wiem jednak co mi sie podoba.

• 1 year later...
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie polecam salonu Czyste Łapki na Wałbrzyskiej z tego względu, ze po ostatniej wizycie zauwazyłam na nosku psa krew i zadrasniecia, trzy małe ślady, o ktorych panie nic nie wspomnialy jak go odbierałam. Dodatkowo jak powiedziałam im o tym, wysmialy mnie i stwierdzily ze nic takiego nie mialo miejsca. Wiem, ze stalo sie to w ich salonie a nie poprzez ugryzienie innego psa, poniewaz zauwazylam to a dodatkowo zeobilam pieskowi zdjecia przed i po, na ktorych widac roznice. Bardzo nieprofesjonalne podejscie, rozumiem, ze pies sie wierci podczas trymowania ale nalezaloby powiedziec o zaistnialej sytuacji. I to, ze piesek wychodzil zawsze pieknie ostrzyzony, nie ma w tym momencie znaczenia, bo jego zdrowie jest wazniejsze od wygladu, dlatego zachecam do poszukania innego salonu, a jak wiadomo takich jest w Warszawie duzo i na pewno bardziej profesjonalne.

• 4 weeks later...
Posted

Nie polecam salonu Czyste Łapki na Wałbrzyskiej z tego względu, ze po ostatniej wizycie zauwazyłam na nosku psa krew i zadrasniecia, trzy małe ślady, o ktorych panie nic nie wspomnialy jak go odbierałam. Dodatkowo jak powiedziałam im o tym, wysmialy mnie i stwierdzily ze nic takiego nie mialo miejsca. Wiem, ze stalo sie to w ich salonie a nie poprzez ugryzienie innego psa, poniewaz zauwazylam to a dodatkowo zeobilam pieskowi zdjecia przed i po, na ktorych widac roznice. Bardzo nieprofesjonalne podejscie, rozumiem, ze pies sie wierci podczas trymowania ale nalezaloby powiedziec o zaistnialej sytuacji. I to, ze piesek wychodzil zawsze pieknie ostrzyzony, nie ma w tym momencie znaczenia, bo jego zdrowie jest wazniejsze od wygladu, dlatego zachecam do poszukania innego salonu, a jak wiadomo takich jest w Warszawie duzo i na pewno bardziej profesjonalne.

Posted
Dnia 6.09.2008 o 15:55, kinnia napisał:

Hej:) Możecie mi polecić dobrego fryzjera w Warszawie. Dokładnie to chodzi mi dla seterów Irlandzkich.

Uderzaj od razu do http://malowanypies.pl/ przy Al.Jana Pawła II 68 tel.:511753585

Posted

NOWY GROOMER W MIEŚCIE

Cześć zaczynamy naszą przygodę z psim groomingiem. Po kursach, praktykach, seminariach i wystawach, wybraniu miejsca, po remoncie, po skompletowaniu sprzętu wreszcie działamy i zapraszamy do odwiedzenia salonu przy Al. Jana Pawła II 68 w Warszawie, kliknij po więcej info tutaj: http://malowanypies.pl/

ZAPRASZAMY :)

• 3 months later...
  • 7 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 8 months later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Zapraszamy na stronę naszego salonu po więcej informacji, sprawdź kiedy możesz zarezerwować termin wizyty dla swojego psa: https://malowanypies.pl/ tel: 511 75 35 85

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/r77IcMbR4sY" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

• 8 months later...
Posted

Ja mojego yorka zawsze zabieram do Psiego Hilltona na ul. Magellana - piesek zawsze jest tam bardzo dobrze traktowany, a całe strzyżenie odbywa się dokładnie i delikatnie. Mój Papi to prawdziwy panikarz, a akurat w tym salonie panuje taka atmosfera, że szybko się uspokaja i pozwala ostrzyc. Polecam to miejsce wszystkim właścicielom piesków o wymagającej sierści, dobrze tam o nie zadbają. :)