ata Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Tak wyglądało wejście do schroniska w 2003r, tak wygląda i teraz.....cała reszta, to totalna zmiana...... W tej chwili w schronisku przebywa 140 psow. Opiekę nad psami sprawuje 1 pracownik, do ktorego obowiązków należy minn: karmienie, sprzatanie, jeżdzenie do zgłoszeń, naprawa kojcow........ W grudniu zeszłego roku, dzieki dogomaniaczce Magda222 z Tych do schroniska zostalo zakupionych 10 ocieplanych bud (firma z Iławy) za ktore w imieniu psiaków jeszcze raz dziękuje.... :-) W tym roku natomiast dzięki pani Basi od kotków z Poznania (ktora dala na mnie namiary) schronisko otrzymało od prywatnej osoby z Poznania 19 dużych ocieplanych bud, za które również ogromnie dziękujemy..... :-) Jakiś czas póżniej schronisko otrzymało od tej samej Pani kolejne 11 bud. To nie koniec.... w pażdzierniku tego roku, psiaki dostały w prezencie od tej samej Sponsorki 20 ocieplanych bud...... JEST PANI WIELKA, OGROMNIE DZIEKUJEMY !!! Od początku roku zostało wysterylizowanych duzo suczek, zaczęto kastrowac psy......... Brakuje jednak pomieszczenia, w którym zwierzęta po zabiegach mogłyby bezpiecznie do siebie dochodzić..... Wznowione zostały kastracje i sterylizacje !! Nareszcie powstała stronka internetowa.... Wirtualny-Opiekun.pl - O naszym schronisku strona byłaby dobra, gdyby obecna opiekunka (MyszkaMiki ) ją systematycznie aktualizowała (chodzi o zdjęcia psiaków) niestety tak nie jest, wiec z przykrością stwierdzam można sobie ja ....... Nareszcie powstał WOLONTARIAT......., niestety nie ma chętnych do działania..... MyszkaMiki - Agnieszka -kom. gg:12915121 --------- Sunshine - Martyna - kom.725271426 gg:11302334 ata------- Aneta ---- kom.661693606 gg:9289726 -- działa -- [email protected] Quote
ata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ........................................ Quote
ata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ......tematy wrzesińsko-dogomaniackie................ Koty, koteczki, kocięta - schronisko Września Psy z wrześni, foty aktualizowane od 1 sztrony Benki-Września Września - zwierzaki w nowym domu !! - ciągle nowe... Września - zwierzaki, ktore odeszły.... Schronisko we Wrześni prosi o wszelką możliwą pomoc !! Quote
ata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 .....................Linki i ogłoszenia..................... Quote
ata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ....wrzesińska skarpeta - rozliczenia......... :cool3: tanitka - 100zł na transport :Rose: - wykorzystane w całości na transport dla terierkowatego psiaka Quote
ata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ...... domy tymczasowe, hotele.............. Stary Onek Fokus w bardzo złym stanie !! - Zbieramy na hotelik - Września/Wlkp Samsung w hotelu i co dalej?? - Simens już u siebie. Quote
ata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ........bazarki........................... Quote
ata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 .....archiwum........... *2 To tylko 5zł-Śliczne pocztówki na ZMARZNIĘTE psiule z Wrześni !! POMÓŻ...Do31.03.2010 *8 17styczeń-dodane nowe !! książki i płyty z filmami-na biedne psiaki z Wrześni. 28luty *9 Super MEGA bazar:GRY,FILM,PROGRAMY - na psiaki we Wrześni - do końca lutego 10 Cudowne zwierzęta !! Na wrzesińskie zmarznięte psiaki. Do końca lutego *1 Różności na zmarznięte psiule z Wrześni-portfele,torebka,filmy...-do 31.01 *3 Książki i płyty na zmarznięte psiaki z Wrześni do końca stycznia 2010 *4 Ciucholand Na zmarznięte psiaki z Wrześni. Do końca stycznia 2010 *5 Ciucholand Dla mniejszych i większych- Na psiaki z Wrześni. Do 31.01.2010. *6 Prawdziwy kryształ i fontanna - na zmarzniete psiule z Wrześni - do 31.01 *7 Bazarek - leki - na zmarzniete psiule z Wrześni - do końca stycznia 2010r DZISIAJ KONIEC ! juz tylko 4 szt !!! karta na DT-dla SAMSUNGA- do 11.01. godz 24.00 do zamknięcia ---KUP SIMENSOWI BILET DO DOMU - tylko 5 zł - do 12 XII do 24.00 3 letni nowofunland - Września za lagodny rottweiler-wrzesnia http://www.dogomania.pl/forum/f1075/pilki-do-tenisa-jako-zabawki-na-kastracje-szczepienie-kotkow-do-31-03-09-a-129961/?highlight http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-we-wrzesni-pod-poznaniem-podejrzana-sprawa-111670/index37.html http://www.dogomania.pl/forum/f28/w-...zesnia-132321/ Quote
ata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 zapraszam do dyskusji:cool3: wolontariuszki z Wrzesni podajcie Swoje telefony abym mogła uaktualnic 1 strone:eviltong: Quote
KasiaO Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 U lalalla ale się koleżanka zaangażowała....:p Trzymam kciuki za systematyczność i wytrwałość:eviltong: Quote
ata Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 KasiaO - jak sie nic nie zmieni to w sobote wyciagamy ze schroniska tą ślepą sunie, ktora juz tak dlugo czeka:cool3:, pamietaj o paragonach:cool3: Magda222 - czy jakies wrzesinskie pieski jeszcze oglaszasz:oops: czy ktoś jeszcze ogłasza wrzesinskie psiaki ??:oops: Quote
KasiaO Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ata napisał(a): Magda222 - czy jakies wrzesinskie pieski jeszcze oglaszasz:oops: czy ktoś jeszcze ogłasza wrzesinskie psiaki ??:oops: Teraz mam tyle jedzenia, że przez rok nie będe kupować:evil_lol::evil_lol::eviltong: ( żart - postaram sie nie zapomnieć...) Chyba tylko Madzia ogłasza nasze sieroty.... Quote
sunshine Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Wolontariuszka Martyna zgłasza się do pomocy ;p: Mój nr kom. 725271426 gg:11302334 :) Quote
ata Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Sunshine - dodałam na pierwszą;) prosze mi napisać jak sie wstawia filmiki:oops: Quote
ata Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Niunia już dawno w swoim wspaniałym domku. Trafiła na odpowiedzialnych opiekunów i nie ma z nią najmniejszych problemów. :loveu: NIUNIA - piękna, delikatna, młoda sunieczka w typie basenji. Została wyadoptowana przez schornisko jednak wróciła z powodu niszczenia w domu... Sunshine - jezeli wszystko pójdzie dobrze ta sunia niedługo opusci schronisko....po Swój domek ma jechać do Niemiec..... napisz mi prosze, jak ona posługuje sie tą lapką....:roll: (cz stawia ja cały czas na ziemi ? jak biega ? czy kuleje ?) czy ona umie chodzić na smyczy, czy tylko na niej biega ? :evil_lol: Quote
sunshine Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Niunia w ogóle nie zauważa że z łapką jest coś nie tak. W ogóle ją nie boli. Nie kuleje biega wzorowo. Staje na niej normlnie. To wyglada tak jak by miała źle zrośniętą. A na smyczy ciągnie do biegu ale kiedy się ją skarci idzie normalnie czyli ktos ja musiał uczyć tego. Po za tym jak ją wyczesywałyśmy po chwili prostestu siedziała już grzecznie w miejscu. Także da sie z nią dogadać;p. A bieganie wąchanie i skakanie to jej życiowa pasja:) Oby jej sie poszczęściło jest dobrym pieskiem i zasługuje na dom:) Quote
ata Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Dziekuje za odpowiedz, przekarze ja dalej....;) Prosze o instrukcje jak wstawic filmik !!! mam taki adres TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting i nie moge sobie poradzic:oops: Quote
sunshine Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Nie mam pojęcia ale też by mi się taka wiedza przydała;) Quote
ata Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 jak sie nic nie wydarzy to w sobote rano bede w schonisku..... Quote
ata Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 moze teraz mi sie uda.......:roll: mam tu nagrany krutki filmik haszczaka z kaleka lapka (podono od urodzenia) http://v5.tinypic.com/player.swf?fil...s=5"><br><font Quote
magda222 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Przyznam szczerze,że robiłam allegro i długo je odnawiałam,ale później nie miałam informacji,który psiak znalazł dom a który jest jeszcze w schronie i zaprzestałam :oops: Dalej robię wyróżnione allegro Sabie-bassetowatej suni,która jest na DT. Quote
ata Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 magda222 napisał(a):Przyznam szczerze,że robiłam allegro i długo je odnawiałam,ale później nie miałam informacji,który psiak znalazł dom a który jest jeszcze w schronie i zaprzestałam :oops: Dalej robię wyróżnione allegro Sabie-bassetowatej suni,która jest na DT. dzięki Magda:loveu: i Przepraszam:oops: Quote
magda222 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ata napisał(a):dzięki Magda:loveu: i Przepraszam:oops: A za co Ty mnie kochana przepraszasz?! Quote
Recommended Posts