McDzik Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dnia 14 marca 2009r. wywalczyłam Zwycięzce w Grupie Starszej + Zwycięzce Dnia z seterem irlandzkim Lofty DESPERADO :lol: [IMG]http://img4.imageshack.us/img4/371/podczasprezentacji.jpg[/IMG] Dnia 15 marca 2009r. powtórzyłam ten sukces z Lhasa Apso - MUNDSHAKE CARMELEM Mały Budda: [IMG]http://img5.imageshack.us/img5/6391/zcarmim.jpg[/IMG] W oba dni dostałam maxymalną punktacje - po 20pkt :lol: To dopiero mój 3 i 4 start w tej konkurencji... także bardzo się cieszę :lol: Quote
Sensuel Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Gratuluję miałam przyjemność podglądać Cię w "akcji" z spanielem tybetańskim pięknie przygotowany piesek - wspaniała komunikacja z Nim, jak i z innymi pieskami z którymi wystepowałaś- tak więc wygrana należała się jak najbardziej :) Aaa i gratuluję BOG 3 :) Quote
McDzik Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Sensuel']Gratuluję miałam przyjemność podglądać Cię w "akcji" z spanielem tybetańskim pięknie przygotowany piesek - wspaniała komunikacja z Nim, jak i z innymi pieskami z którymi wystepowałaś- tak więc wygrana należała się jak najbardziej :) Aaa i gratuluję BOG 3 :)[/quote] Wow, dziękujemy za cieple słowa :lol::multi: Nie wiedziałam, że ktoś aż tak zwrócił na nas uwage :lol: Quote
Kaya Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 No mnie nie było więc was nie widziałam, ale zostaje mi tlko pogratulować super wyników bo to wielki sukces! :cool3: Quote
Biutka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='McDzik']To dopiero mój 3 i 4 start w tej konkurencji... także bardzo się cieszę :lol:[/quote] Chylę czoło :-o Wielkie gratulacje!;) Quote
McDzik Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Kaya']No mnie nie było więc was nie widziałam, ale zostaje mi tlko pogratulować super wyników bo to wielki sukces! :cool3:[/quote] [quote name='Biutka']Chylę czoło :-o Wielkie gratulacje!;)[/quote] Dziękuję wszystkim za gratulacje :lol: Quote
Diablica Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [B][COLOR="RoyalBlue"]Gratulacje:loveu: [/COLOR][/B] Quote
Recommended Posts