McDzik Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Ja dziś powtórzyłam wczorajszy sukces w Młodym Prezenterze skartując z Lhasa Apso :lol: Najpierw wygrałam porównanie z dziewczyną z Samoyedem, potem w porównaniu ze zwycięzcą grupy młodszej z akitą wybiegałam [B]Zwycięztwo Dnia[/B] :multi::multi::multi: A mój ARNI sprawił mi olbrzymia niespodzianke :multi: Tak się baliśmy pana Redlickiego :oops: a tu: [B]Spaniel Tybetański[/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]ARNI Gang Cziki (FCI) V1, CWC, BOS, BOB, BOG3 !!!!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
citro Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ogromne gratulacje z tak doskonałego wejścia ARNISIA W "DOROSŁOŚĆ". pozdrawiamy Quote
McDzik Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Dziękujemy :multi: Zdjęcia z tej wystawy w galerii Arniego:multi: Quote
McDzik Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [B]Autorstwa Cambel&Megi:[/B] :loveu::loveu::loveu::loveu: [quote][url]http://i42.tinypic.com/14joklw.jpg[/url][/quote] Quote
Recommended Posts