Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie, na wątek zaprosiła mnie Moria, dziękuję. Staram sie doczytać sytuację Gufiaczka, ale nie jestem pewna: o dalszej operacji ma zadecydować wet, tak? Jakieś badania dodatkowe sa pewnie potrzebne? Wiadomo jaki jest ich koszt?
Miesięcznie na pobyt w hotelu sa deklaracje czy macie braki?
Dorzuce się przynajmniej jednorazowo, tylko nr konta poproszę :-)

Posted

och Sinikowa cioteczko, u Gufiaka takie przeciagi, że aż starch się bać;-(
Pilnie musimy zrobić jakieś bazarki i uzbierac na sszybką operacje Gufiaka, nie cierpi ale chodzenie z takim guzem bardzoi utrudnia życie i grozi zakażeniem.
Proszę postarajmy się zrobic jakieś fajne bazarki;-)

Posted

Gufi ma zrobione wyniki i ma srodki do smarowania tego pod ogonem, natomiast aby go dalej ruszyc trzeba by pojechac z nim do Gdanska i stwierdzic czy sa przeżuty na prostate i jelito grube, jeżeli nie ma to mozna operować, jeżeli jest to niestety nic nie zrobimy.
Potrzeba 70 zl koszt paliwa i nie wiem może 100 zl na wizyte do lekarza, poniewaz od Ihabe zostalo mi 20 zl z weterynarza gufiego na poczatek byloby potrzebne 150 zl i potem bedziemy wiedziec co dalej i ewentualnie ile dalej.

Guest Elżbieta481
Posted

Czy ktoś może wie czy wpłata z tyt.sprzedaży ksiązki,,Lesio,,dotarła?
Ela

Posted

Ja wreszcie jakos pomalutku odzyskuje wątku w subskrypcji...

Wysłałam dzisiaj 250 zł za grudzien

Muszę podliczyć ile mamy w skarbonce Gufiaka, ale nie ma co, trzeba sprobowac zrobic te badania, te 150 zł jakos znajdziemy

Posted

[quote name='fizia']Muszę podliczyć ile mamy w skarbonce Gufiaka, ale nie ma co, trzeba sprobowac zrobic te badania, te 150 zł jakos znajdziemy[/QUOTE]

Koniecznie, można poprosic osoby z wątku i spoza, zrobić bazarek, To nie taka duża suma, ale trzeba działać szybko.

Posted

Poprośmy osoby z watku o dodatkowe wpłaty jednorazowe, chociażby 10 zł. Konto jest Fizi ! Ja robię przelew na 20 zł dodatkowe dla Gufiaka tytułem badań.
Proszę dołączcie ciotki i zróbmy mu prezent na świeta, spokojne świeta;-(

Posted

ehh ciotki kochane pewnie ze trzeba zrobic badania i uzbierac tyle,ze mamyz fizia cala mase psow w hotelach a malo kasy i deklaracji:(dlatego musimy najpierw te 150zl na gufiaka uzbierac..bo inaczej nie ma z czego tego oplacic bo nie starczy na hoteliki dla pozostalych naszych psow..dlatego prosimy o bazarki i wsparcie zeby sie uzbieralo..moze wartow tytule dodac ile jeszcze nam potrzeba?moria ma 20zl od ihabe plus teraz ihabe daje 20 to jeszcze 110?dobrze licze?trzeba by sie wziac za pw i sciagnac ludzi na watek..

Posted

ehh ciotki kochane pewnie ze trzeba zrobic badania i uzbierac tyle,ze mamyz fizia cala mase psow w hotelach a malo kasy i deklaracji:(dlatego musimy najpierw te 150zl na gufiaka uzbierac..bo inaczej nie ma z czego tego oplacic bo nie starczy na hoteliki dla pozostalych naszych psow..dlatego prosimy o bazarki i wsparcie zeby sie uzbieralo..moze wartow tytule dodac ile jeszcze nam potrzeba?moria ma 20zl od ihabe plus teraz ihabe daje 20 to jeszcze 110?dobrze licze?trzeba by sie wziac za pw i sciagnac ludzi na watek..

Posted

ciotki kochane musimy koniecznie uzbierac te 150zl na gufisia..moze warto w tytule napisac?albo pw?niestety nie mozemy z fizia pokryc kosztu tych badan bo gufi ma deklaracje na minusie..a mamy jeszcze poza nim sporo psow w hotelach deklaracji malo..i nei mozemy dopuscic do sytuacji ze nam zabraknie na ich utrzymanie..dlatego prosimy o wszelkie wsparcie..

Posted

ciotki kochane musimy koniecznie uzbierac te 150zl na gufisia..moze warto w tytule napisac?albo pw?niestety nie mozemy z fizia pokryc kosztu tych badan bo gufi ma deklaracje na minusie..a mamy jeszcze poza nim sporo psow w hotelach deklaracji malo..i nei mozemy dopuscic do sytuacji ze nam zabraknie na ich utrzymanie..dlatego prosimy o wszelkie wsparcie..

Posted

[quote name='clo']ciotki kochane musimy koniecznie uzbierac te 150zl na gufisia..moze warto w tytule napisac?albo pw?niestety nie mozemy z fizia pokryc kosztu tych badan bo gufi ma deklaracje na minusie..a mamy jeszcze poza nim sporo psow w hotelach deklaracji malo..i nei mozemy dopuscic do sytuacji ze nam zabraknie na ich utrzymanie..dlatego prosimy o wszelkie wsparcie..[/QUOTE]

Tak, napewno trzeba zmienić tytuł, i wiecie, Pw...

Posted

Najgorzej, że po tych remontach nie potrafię zmienić tytułu...nie mam możliwości założyć nowego wątku eghh, ale będę próbować w innej przeglądarce, bo gdzieś wyczytałam, że jest różnie w różnych

Trzeba koniecznie te badania zrobić

Jeśli ktoś może pomóc choćmy najmnijszą sumą, będziemy bardzo wdzięczne

Posted

[quote name='fizia']Najgorzej, że po tych remontach nie potrafię zmienić tytułu...nie mam możliwości założyć nowego wątku eghh, ale będę próbować w innej przeglądarce, bo gdzieś wyczytałam, że jest różnie w różnych

Trzeba koniecznie te badania zrobić

Jeśli ktoś może pomóc choćmy najmnijszą sumą, będziemy bardzo wdzięczne[/QUOTE]

Ja mam Mozillę fiziu i mi chodzi wszystko dobrze ;)

• 2 weeks later...
Posted

Ja myślę o Gufim,ale straszna niemoc na tym wątku panuje... 150 zł to nie jest dużo, takie pieniądze się spokojnie zbiera. Każdy ma swoje wątki, swoje psy, za które jest w pierwszej kolejności odpowiedzialny, więc trudno mi się tu wychylać.. Któraś z osób, które Gufiego prowadzą od początku musi to wziąć w swoje ręce, bo pies się męczy i Moria ma rację, że jest zapomniany.

Posted

Załozylam dzisiaj nowy bazarek - z obrożkami świątecznymi - min. na Gufiego

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175676-A-WIAE-TECZNE-OBRA-A-KI-dla-psA-w-RAE-CZNIE-MALOWANE-przez-Taks-w-A-wiAE-teczne-motywy-31-12[/URL]

Ja bym była za tym, żeby przesłać już te pieniążki jak najszybciej, a mam nadzieję, że z bazarku się uzbierają potem i wrzuci się je znowu do skarbonki

Przepraszam, że mnei nie było tyle dni, ale miałam takie dodatkowe zajęcie, które zabrało mi zupełnie czas...