Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=#ff0000]Rozliczenia na dzień dzisiejszy 29.04.2008[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]wpłynęło do mnie [/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=#ff0000]250 zł od Taks - zapłacone za kwiecień hotelik

[/COLOR]Ihabe - 100 zł oraz 50 zł (plus 150 zł zostawione u Morii) - za te 300 zł został zrobiony zabieg
Grzenka - 10 zł
Diana79 - 26 zł z bazarku
bazarek od Taks (nie zabijajcie mnie, jestem już o krok od zrobienia go wreszcie) - 60 zł
Stokrotka - 30 zł
Bico - 30 zł
Iwi10 - 30 zł
Lara-bazarek - 50 zł
Ihabe - bazarek - 60 zł
Sabina02- 50 zł

[B][COLOR=red]w sumie 496 zł :loveu:[/COLOR][/B]

czyli pieniążków na Gufiego na koncie było

496 zł minus 150 zł (połowa za zabieg)
czyli 346 zł

Dzisiaj - 29.04. wpłaciłam 250 zł za hotelik w maju

[SIZE=3][COLOR=magenta]JESTEŚMY NA PLUSIE (NA DZIEŃ 29.04)[/COLOR][/SIZE] - NA MOIM KONCIE 96 ZŁ PLUS 50 ZŁ OD BICO U CLO
[SIZE=3][COLOR=magenta]W SUMIE 146 ZŁ[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Moria']Gufik się miewa dobrze, Frotka jest jego psem przewodnikiem. Gufi pyskuje do Maksa i czasami już sa ostre wymiany zdań, które gasi Frotka.[/quote]

Ma przyjaciółkę :lol:

Posted

[quote name='Moria']Gufik się miewa dobrze, Frotka jest jego psem przewodnikiem. Gufi pyskuje do Maksa i czasami już sa ostre wymiany zdań, które gasi Frotka.[/quote]

czyli Frotka jest rozjemcą, a tak na prawdę to i rządzi tam facetami i dobrze kłótliwcom tak:evil_lol:

Posted

Jest duzy tlok w hoteliku, jak jakas nowa dziewczyna to od razu gufiemu sie podoba. Wydaje mi sie, ze Gufi jest teraz dobrze zakonserwowanym dziadeczkiem.
Słuchajcie Alfik jest wykastrowany i raczej siedzi w boksie, chodzi tylko na spacery, toteż jest tylko nasz mlody Maks i w tej chwili razem z naszymi sukami ktorych jest trzy z Kora i Łajką jest jeszcze 4 dziewczyny, raczej sa. No to wiecie do wyboru do koloru a konkurencja mała.
Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='Moria']Jest duzy tlok w hoteliku, jak jakas nowa dziewczyna to od razu gufiemu sie podoba. Wydaje mi sie, ze Gufi jest teraz dobrze zakonserwowanym dziadeczkiem.
[/quote]

i to całkiem nieźle zakonserwowanym dziadeczkiem:evil_lol: żadnej laseczce nie przepuści:evil_lol:

Posted

[quote name='bico']i to całkiem nieźle zakonserwowanym dziadeczkiem:evil_lol: żadnej laseczce nie przepuści:evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale zalotnik :evil_lol:

Posted

trzeba sie porzadnie wziac za szukanie domku dla gufiaka!;p czy nikt nie ma jakis starszych rodziny,znajomych,sasiadow kogokolwiek kto by mogl naszemu dziadeczkowi dac domek w postaci skrawka ogrodka u sibie chociaz gdzie moglby sobie dreptac calymi dniami?ja niestety wszystkie potencjalne ds u siebie w rodzinie i znajomych totalnie juz zapsilam:(

Posted

[quote name='bico']wysłałam moją deklarację za maj dla Gufiasza;)[/quote]

Serdeczne dzięki!!!

Na Gufiego przyszło wczoraj 10 zł tylko zaraz sprawdzę od kogo i pieniążki od Ihabe!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Wszystkie fundacje, do których napisłałam siedzą cicho, muszę ponowić, niech widza, ze to ważna sprawa.
O moich znajomych to ja raczej nie bedę tutaj wspominała:-( nie warto:placz:
Kiedt ledwo zaczęłam przsygodę z Dogo pierwsze dwa watki, które zobaqczyłam to była Lilu i Loluś. Przesłalam prośbe o wsparcie do wszystkich swoich znajomych, myślałam, że mam wtedy ich tak wielu. Wiecie ile odpowiedzi dostałam? ZERO!! Nagle dotarło do mnie, że moi znajomi, przyjaciele to tylko złudzenie, tak naprawdę to jestem sama:-(
Nie mam więc gdzie szukać domku wśród nich dla mojego pierwszego uratowanego psiaczka:placz: