zibo3 Posted September 29, 2016 Posted September 29, 2016 Witam szukam jakiejś dobrej sprawdzonej hodowli skąd mógłbym kupić Szelti. Dużo stron internetowych jest nieaktualnych i ciężko wybrać coś w ciemno( może ktoś powie czym się kierować jak już jakąś stronę wybiorę na co zwrócić szczególną uwagę) może ktoś ma jakieś doświadczenie i może pomóc, gdzie aktualnie ktoś ma szczenięta albo spodziewa się miotu. Mieszkam w Szczecinie ale za każdy link do strony będę wdzięczny, nieistotne jest w jakiej części Polski będzie hodowla jestem w stanie jechać na drugi koniec Polski. Interesują mnie tylko 2 kolory Szelti Blue merle i biblack za jakiekolwiek informacje dziękuję zapraszam do dyskusji i pozdrawiam Quote
zibo3 Posted October 17, 2016 Author Posted October 17, 2016 podbijam ktoś słyszał że ktoś ma mieć szczeniaki w najbliższym czasie? najlepiej piesek bicolor albo merle Quote
WilkuWDZ35 Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 Czytałem ostatnio na Animalium.pl , że hodowla psów może być bardzo dochodowym zajęciem, Dziwię się, że tak mało osób w Polsce się tym zajmuje. Quote
WilkuWDZ35 Posted October 21, 2016 Posted October 21, 2016 W internecie znalazłem stronę hodowli takich zwierząt: http://www.haqi.webd.pl/www.sheltie-hodowla.pl/index1.htm . Myślę, że może to się wam przydać. Quote
FRODKA Posted October 22, 2016 Posted October 22, 2016 W Warszawie urodził się szczeniak biblack pies ,hodowla z Domu Szelmy Quote
Recommended Posts