Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze takie podnoszenie nic nie da, musimy wymyslec cos.

jak on sie czuje?

beda jakies nowe zdjecia?

trzeba bedzie nowe ogloszenia zrobic

wiele niewidomych psow znajduje domy ale trzeba wziasc sie w garsc.

Kto ma kontakt z psem?

Posted

Możliwe, że Ci Państwo co o nich pisałam go wezmą, ale to jeszcze nic pewnego, wiec lepiej poszukać też kogoś innego...

Misiek mieszka w kojcu na terenie firmy. Mimo, ze jest niewidomy umiał wejść po workach ułożonych koło bramy i przejść na drugą posesję. I później czekał pod bramą firmy :)
Na razie nie mam nowych informacji o Misiaczku.

Posted

Mam tekst, moja wena wraca!

Mój brat niedźwiedź, czyli Misio spoko gość.

Misio, to jedyne co przychodzi wszystkim do głowy widząc półtorarocznego psa. Jego umaszczenie, charakter i sam wygląd mówią za siebie, cały czas chęć zabawy, typowe cecxhy małego radosnego niedźwiadka. Nic w tym dziwnego, ale jest jeden sęk w tym wszystkim, i nie chodzi o to, że Misio nie ma swojego pana, ani ciepłego kocyka przy kominku, ale o to że widzi na jedno oczko … i to tylko w 30 %.... Ma jeszcze złamaną tylną łapę, zderzenie... W ciągu zaledwie sześciu dni przeszedł dwukrotne gipsowanie w narkozie, kastrację, początki babeszjozy, ale mimo tego nadal jest rozbieganym i chętnym do zabawy małym niedźwiadkiem. Jest już zaczipowany. Jedyne co gryzie Misia to to, że ludzie nie chcą pieska z jednym oczkiem niesprawnym, ale czemu? Bo uważają to za zbędny balat, problem i masakrę... Ale tak nie jest! Setki, tysiące psów niewidomych mają kochających właścicieli. Tylko Misiowi się nie udaje, ale czemu? Każdy zadaje sobie to pytanie... On kocha ludzi, toleruje inne psiaki, świetnie sobie radzi mimo pewnych uszczerbków! On jest wręcz idealny!
Jeżeli uznałeś, że Misio stanie się dobrym towarzyszem zadzwoń, to niewiele kosztuje, a możesz zdobyć przyjaciela na wiele wspaniałych lat...
[B][SIZE=4]Tel. 0 602 177 640 lub 0 604 654 571[/SIZE] [/B]

• 2 weeks later...