Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i po wizycie u Misia :) Niestety, zdjęć nie ma, gdyż pogoda na to nie pozwoliła...
Wcześniej mogłam sobie tylko wyobrażać jaki charakterek ma. Teraz mogę już bardziej go opisać :)
Misio mimo, iż jest prawie całkiem niewidomy zachowuje się jak normalny, zdrowy psiaczek. Biega, skacze, chce się bawić. Prawie od razu dał mi buziaka na powitanie :) Jest ciągle wesoły, rozbrykany :) Uwielbia kontakt z ludźmi. Liże po rękach, wącha. Lekcje ma z panią Kasią. Ona go bardzo zachwala, że umie już siadać, chodzić na smyczy... Jednak pani Grażyny się w ogóle nie słucha :) Ciągle tylko skacze, liże... Żywe srebro :)

Posted

Wstyg=d, z etyle czsu nie zagladalam, ale w szystko pobieznie i na chybcika. Gdzie znajde linki do ogloszen, moge Misia wrzucic na moje konto, ale gdyby ktos napisal cudny tekst i wkleil go na dogo z fotami( moze macie taka osobe zdolna) to przekopije. nie umie robic rzewnych ogloszen, u mnie to rozmiar, charakter i tyle