Aleksandrossa Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Na 1 Misiu!! Misio nadal szuka domciu :( Quote
magda222 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 [quote name='Aleksandrossa']Nie ma allegro...[/quote] To już ma: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=577025280]Niekochany Misiek czeka na miłość!!! (577025280) - Aukcje internetowe Allegro[/url] A gdzie Misiek przebywa? Quote
Aleksandrossa Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Dziękujemy Madziu :* Misio jest pod opieką Pani Grażyny, która zajmuje sie wolontariatem Fundacji Emir w Siedlcach. Quote
magda222 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Pytałam,bo ktoś może pytać gdzie on jest. No i w allegro wpiszę Siedlce. Quote
stokrotka Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Misiu słonko, ale u Ciebie pusto.............:-( Będę musiała nauczyć się ogłaszać psy na różnych stronach, ze wzgledu na Ciebie. Postaram się jak najszybciej, narazie mam dużo pracy. Tymczasen Cię podnoszę, :multi: na pierwszą. Quote
Aleksandrossa Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Misio czuje się bardzo samotny. Potrzebuje kochających właścicieli... Nikt nie chce mieć w domu prawdziwego Misia? Quote
Aleksandrossa Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Dzis byłam na spotkaniu z P. Grażyną. Chyba szykuje się domek dla Misia :) To jeszcze nic pewnego, gdyż aktualnie zainteresowani ludzie się przeprowadzają i mogliby wziąć Misia dopiero w czerwcu. Więc trzeba czekać... Quote
stokrotka Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 No to trzeba już dziś mocno trzymać kciuki. :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
stokrotka Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Misiu kciuki mocno trzymam, ale podnieść się trzeba, bo może Cię ktoś jeszcze zauważy i jesze szybciej znajdziesz domek. Czerwiec to dość długo, a poza tym czy na pewno? :loveu: Quote
Aleksandrossa Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Jak pisałam- jeszcze nic nie jest pewne. Ludzie sie teraz przeprowadzają... Quote
stokrotka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [I][quote name='Aleksandrossa']Jak pisałam- jeszcze nic nie jest pewne. Ludzie sie teraz przeprowadzają...[/quote][/I] Z mojej stronyt było to pytanie retoryczne. Wiem, że jesze nic pewnego, dlatego podnoszę.:cool3: Quote
stokrotka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [IMG]http://lh6.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SX8RtDom1qI/AAAAAAAAKRU/8g_jbubUltI/s800/Misiek%20zima%201.JPG[/IMG] Quote
Brysio Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 hej melduje się na wątku;) zrobie ogłoszenia bardzo chętnie ale najpierw poprosze koss o tekst- ona jest w tym niesamowita:loveu: Quote
stokrotka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Bardzo, bardzo dziękuję. :Rose: :Rose: :Rose: :calus: Quote
stokrotka Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Bardzo dzękuję, w sobotę wystarczy wiem ile psów jest w potrzebie i ile czasu kradnie dogo, a poza tym każdy z nas ma swoje obowiazki. :Rose: :Rose: :calus: Quote
koss Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 W sobotę będzie - wcześniej -trudno..o.k ???..:oops:..i zamieszczę tez u siebie Quote
magda222 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Allegro Misiaczka: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=589415386]Niekochany Misiek czeka na miłość!!! (589415386) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
koss Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [B][COLOR=navy]JEST Z NAMI OD 17 TYŚ LAT .....[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]....i moze dlatego ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Zapomniał juz, że jest tylko zwierzęciem: [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]czuje, kocha, tęskni, cierpi. [/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Kiedy Go zostawisz, potrafi odmówić dalszego życia ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Potrafi też swoje złożyc Tobie w ofierze, kiedy tylko zajdzie taka potrzeba ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Potrafi marzyć ..[/COLOR][/B] [B][COLOR=black]Czy ma duszę?? ..o to toczy sie spór...[/COLOR][/B] [B]Odebralismy mu naturalną przestrzeń, wolność, instynkt samoobrony, cenny dar natury- samodzielność i samowystarczalność..[/B] [B]Oswoilismy Go [COLOR=red]....CZY WIEMY CO TO OZNACZA???[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen][SIZE=3]MŁODZIUTKI ( 1,5 roczny) MIŚ- CO KLAPNIĘTE USZKO MA[/SIZE] :[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkgreen]- jest naprawdę slicznym , sporym kundelkiem o charakterystycznym dla owczarków umaszczeniu (takim brązoworudym), niezwykle przytulaśnym , czułym i uwielbiającym kontakt z człowiekiem . ..taka przytulanka w rozmiarze L.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]Misio - ma za sobą smutną ,ale banalną w swej powtarzalności historię: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]został wyrzucony przez człowieka ,który najpierw Go oswoił, błąkał sie po siedleckich terenach, aż do chwili, kiedy został potrącony przez samochód, człowiek sie oczywiście.... nie zatrzymał, Misio na oczach ludzi zdążajacych do kościoła, biura, szkoły ..przeleżał dwa długie dni i dwie jeszcze dłuższe noce ..w przydrożnym rowie..[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]Cierpiał, skomlał, płakał -przerażony, samotny i bezradny wzywał człowieka na pomoc, potem juz tyko leżał ..pogrążony w ciemnościach -Misiu prawie[/COLOR][COLOR=red] stracił wzrok ( na jedno oko nie widzi, na drugie zaledwie w 30 % )..zapewne ...bardzo sie bał, bardzo ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][COLOR=darkgreen]Misiu żyje - uratowany, leczony,( przeszedł dwukrotną operację tylnej nogi, miał poczatki babeszjozy )odrobaczony ,wykastrowany, wraca do siebie - to niezwykły pies, chodząca łagodność, równiez wobec innych psów zachowuje stoicki spokój , nieustajaco stara sie o aprobatę człowieka, lize go po dłoniach, odgaduje jego życzenia ...ciagle sie jeszcze boi ,że zostanie porzucony..jak kiedyś ....[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400][SIZE=3][COLOR=indigo]" Staniesz sie na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś[/COLOR][/SIZE] "-[COLOR=indigo]mówi lis do małego Ksiecia[/COLOR] ...[/COLOR][/B] [B][COLOR=#006400]Mówi to samo MIŚ ...do człowieka :....oswoiłes mnie ,stworzyłes więzy..nauczyłeś rozpoznawać Twoje kroki, nauczyleś cierpieć, kiedy Cie nie ma... [/COLOR][/B] [COLOR=navy][SIZE=3][B]PROSZĘ BADŹ ZA MNIE ODPOWIEDZIALNY...NIE ZOSTAWIAJ, NIE PORZUCAJ ...ZAOPIEKUJ SIE MNĄ ..[/B][/SIZE][/COLOR] Quote
stokrotka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Koss bardzo dziękuję za piękny tekst. [IMG]http://republika.pl/blog_rr_3005981/2940605/tr/k4.gif[/IMG] ............... pewnie za niedługo Brysio zrobi ogłoszenia. :sweetCyb: Quote
Recommended Posts