Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rico? On mieszka tam na rogu jak się idzie na Górny bór i na Mickiewicza? Znamy się, ale tylko z Rico, z właścicielem niestety nie. Zawsze witamy się przez płot jak wracamy ze spaceru przy stawach. :-D

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Rico? On mieszka tam na rogu jak się idzie na Górny bór i na Mickiewicza? Znamy się, ale tylko z Rico, z właścicielem niestety nie. Zawsze witamy się przez płot jak wracamy ze spaceru przy stawach. :-D

Tak, to ten Rico :) My się zapoznaliśmy na Kaplicówce i od tamtego czasu chadzamy razem na spacerki :))

Do zobaczenia w sobotę :)

A! Zapomniałam się przedstawić, Asia jestem :)

Posted

A ja Kasia :) Miło mi.
Już się cieszę na nasz spacerek. A Rico w sobotę też się z nami wybiera? Im większa ferajna tym lepiej, Armin będzie potem dłużej spał. :D

Posted

Kalunia_C napisał(a):
A ja Kasia :) Miło mi.
Już się cieszę na nasz spacerek. A Rico w sobotę też się z nami wybiera? Im większa ferajna tym lepiej, Armin będzie potem dłużej spał. :D

Z Kariną od Rika się skontaktuję, nie ma tu konta na dogo :) Dam Ci znać :)

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Powiedzcie, dlaczego nie wyświetla mi się avatark i baner? Mają prawidłowe rozmiary, załadowały się poprawnie a w postach ich nie widać.

Ok, jedno się udało. Jeszcze z banerem muszę sobie poradzić. Powiedzcie, jak zrobić, żeby po kliknięciu w baner wchodziło się do galerii?

Posted

Piękny portret :) Ale wiesz Kasiu, musisz nieco pomniejszyć zdjęcia, dozwolone są najwyżej 640x640, może Ci admin pozamieniać w linki wszystko.

Posted

Kalunia_C napisał(a):
Wow, ale będzie ekipa! Armin oszaleje ze szczęścia, bo tyle kolegów na raz to jeszcze nie miał. :)

A co do banera, to nie działa tak, jak powinien, niestety. :-(

Musisz zastosować znaczniki [url ] [/ url]