Kalunia_C Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Rico? On mieszka tam na rogu jak się idzie na Górny bór i na Mickiewicza? Znamy się, ale tylko z Rico, z właścicielem niestety nie. Zawsze witamy się przez płot jak wracamy ze spaceru przy stawach. :-D Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Kalunia_C napisał(a):Rico? On mieszka tam na rogu jak się idzie na Górny bór i na Mickiewicza? Znamy się, ale tylko z Rico, z właścicielem niestety nie. Zawsze witamy się przez płot jak wracamy ze spaceru przy stawach. :-D Tak, to ten Rico :) My się zapoznaliśmy na Kaplicówce i od tamtego czasu chadzamy razem na spacerki :)) Do zobaczenia w sobotę :) A! Zapomniałam się przedstawić, Asia jestem :) Quote
Kalunia_C Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 A ja Kasia :) Miło mi. Już się cieszę na nasz spacerek. A Rico w sobotę też się z nami wybiera? Im większa ferajna tym lepiej, Armin będzie potem dłużej spał. :D Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Kalunia_C napisał(a):A ja Kasia :) Miło mi. Już się cieszę na nasz spacerek. A Rico w sobotę też się z nami wybiera? Im większa ferajna tym lepiej, Armin będzie potem dłużej spał. :D Z Kariną od Rika się skontaktuję, nie ma tu konta na dogo :) Dam Ci znać :) Quote
Kinia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 http://img10.imageshack.us/img10/3668/p1030045.jpg gdzie on ma zęby? Zazdroszcze Wam spotkania;) Quote
Darianna Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Kinia']http://img10.imageshack.us/img10/3668/p1030045.jpg gdzie on ma zęby? Zazdroszcze Wam spotkania;) zęby kulturalnie schował :diabloti: Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 [quote name='Kinia']http://img10.imageshack.us/img10/3668/p1030045.jpg gdzie on ma zęby? Zazdroszcze Wam spotkania;) Przyjedź z Marleyem ;) Quote
Kinia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 jbk napisał(a):Przyjedź z Marleyem ;) Jak będzie cieplej;) Quote
Kalunia_C Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Dokładnie, jak tylko bedziesz miała ochotę to wpadaj. A co do zębów to ma takie bialutkie, że światło sie od nich odbiło i dlatego ich nie widać. :razz: Quote
akzs Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Fajna galeria i śliczny seterek :) Pozdrawiam dogomaniaczkę ze Skoczowa :) Quote
Kalunia_C Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Powiedzcie, dlaczego nie wyświetla mi się avatark i baner? Mają prawidłowe rozmiary, załadowały się poprawnie a w postach ich nie widać. Quote
Kalunia_C Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Kalunia_C napisał(a):Powiedzcie, dlaczego nie wyświetla mi się avatark i baner? Mają prawidłowe rozmiary, załadowały się poprawnie a w postach ich nie widać. Ok, jedno się udało. Jeszcze z banerem muszę sobie poradzić. Powiedzcie, jak zrobić, żeby po kliknięciu w baner wchodziło się do galerii? Quote
Kalunia_C Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Ooo, witamy kolejną Skoczowiankę i zapraszamy częściej. :lol: Quote
akzs Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 ano jak dobrze pójdzie to się w sobotę też zobaczymy :) wpadnę potowarzyszyć i pofotografować trochę :) Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Akzs będzie z nami spacerkować ;) Do tego będzie goldenek Rico :) Widzę i avatarek i banner :) Buziaczki i do soboty :)) Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Akzs to moja kuzynka, tak w ogóle ;) Ania ma na imię ;) Ale to wszystko w sobotę ;)) Już się nie mogę doczekać ;) Quote
Kinia Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Ja też widze i baner i avek. Ładnie mu w tej żółtej obroży;) Quote
Kalunia_C Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Wow, ale będzie ekipa! Armin oszaleje ze szczęścia, bo tyle kolegów na raz to jeszcze nie miał. :) A co do banera, to nie działa tak, jak powinien, niestety. :-( Quote
Kalunia_C Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Kinia napisał(a):Ja też widze i baner i avek. Ładnie mu w tej żółtej obroży;) Nie jest żółta :evil_lol: ale dziękujemy Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Piękny portret :) Ale wiesz Kasiu, musisz nieco pomniejszyć zdjęcia, dozwolone są najwyżej 640x640, może Ci admin pozamieniać w linki wszystko. Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Kalunia_C napisał(a):Wow, ale będzie ekipa! Armin oszaleje ze szczęścia, bo tyle kolegów na raz to jeszcze nie miał. :) A co do banera, to nie działa tak, jak powinien, niestety. :-( Musisz zastosować znaczniki [url ] [/ url] Quote
jbk Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 O, tutaj masz dokładną instrukcję wstawiania bannerka :) http://www.dogomania.pl/forum/11189752-post1.html Quote
Recommended Posts