IraKa Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Czy byli by chętni ??? Pokaz dla klubowiczów miałby poprowadzić JF Vanaken po zakończonej ocenie pudli w sobotę po południu/ wieczorem na terenie wystawy. Chciałabym się zorientować w ilości ewentualnych chętnych i preferencjach. Czy mamy w ogóle zajmować się tematem. Proszę o wypowiedzi. Quote
martyna. Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ja bym z wielką chęcią poszła na taki pokaz :cool3: Myslę, że warto zając się takim tematem.Na moje chętnych nie powinno brakować :) Quote
Włodek i Agunia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Witamy ,my rowniez jestesmy chetni pozdrawiamy Quote
IraKa Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Od razu wyjaśnię bo pojawiły się pierwsze wątpliwości . Pokaz jeżeli się odbędzie to niestety odpłatnie. O jakich kwotach mowa, będziemy coś wiedzieć za ok. 2 tygodnie. Oczywiście będzie to uzależnione od ilości chętnych. Na razie po prostu chciałabym wiedzieć czym mamy człowiekowi zawracać w ogóle głowę. Jak tylko będę miała kolejne informacje dam znać. Quote
Cheritka Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 My też chętnie popatrzymy, napewno będzie nowy wzorzec, to może wreszcie zobaczymy te róźnice :roll: Quote
cawir Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Myślę że to dobry pomysł z takim pokazem. Jeden już taki pokaz zaliczyłem i bardzo pozytywne wrażenia odniosłem. Aczkolwiek nas nie będzie na wystawie, jednak bardzo polecam :razz: Quote
Recommended Posts