credita Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Rany taki pies to moje marzenie,zawsze chciałam takiego aż mi serce pęka,ale mam w domu 2 boksery i na posesji sukę w typie owczarka Kałkazkiego ,rany chyba dziś nie zasnę:shake: Quote
credita Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 kurcze ,jutro tu zaglądnę ,może uda mi się namówić męża :razz: Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 no dalej nie mogę spać ,a mąż na nocnej zmianie jest :roll: Quote
sonikowa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 credita napisał(a):kurcze ,jutro tu zaglądnę ,może uda mi się namówić męża :razz: Naprawdę myślisz, że byś go wzięła?:loveu: Z suką kaukaza dogada się chłopak na pewno! Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 musiałam zajrzeć na chwilkę chociaż :oops: Quote
Psi Ratownicy Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Niedziela wieczór - może ktoś wypatrzy Heńka? Quote
credita Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 serce mi pęknie ,musiałam tu zaglądnąć ponownie :oops: Quote
Porta Nigra Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 nie udało się namówić męża ?? :-( Heniu nadal czeka . Quote
Psi Ratownicy Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 do Lęborka nie pojedzie, może do szczecina?? Jest światełko w tunelu....:multi: Quote
Porta Nigra Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Mam nadzieję, że Szczecin okaże się szczęśliwy dla Heńka, domek potrzebny jak najszybciej. Quote
sonikowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Psi Ratownicy napisał(a):Potrzebujemy jeszcze trochę pieniążków na transport do Bielska, ale jestem dobrej myśli. Kasa zawsze się znajdzie :-) Jesli tylko domek będzie :multi: Quote
Psi Ratownicy Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 A może Bielsko-Biała? Znaleźliśmy chyba domek dla Barona Heńka. W tym tygodniu zostanie przeprowadzona wizyta przed adopcyjna i zobaczymy co dalej. Potrzebujemy jeszcze trochę pieniążków na transport do Bielska, ale jestem dobrej myśli. Quote
Rijava Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Minął tydzień od kiedy Heniek/Baron jest u nas na DT. Nie ma nowych zdjęć niestety,bo wpadam do domu po 16.00, przebijam się przez trzy futra plątające się pod nogami, przebieram się w psiej asyście i z twarzą wylizaną trzema jęzorami podczas zakładania butów, pędzimy na spacer póki jeszcze jest jasno. Nie mam czasu pomyśleć nawet o zabraniu aparatu... Dzisiaj zdecydowałam się zrobić próbę na zachowanie Heńka przy dzikich zwierzętach. Poszliśmy w miejsce gdzie zawsze są sarny. Zareagował jak normalny pies, czyli pobiegł w ich kierunku, po ok. 50 m zwolnił, obejrzał sie na nas (ja+ dwa moje psy) i...wrócił do nas. Jestem z niego dumna. Na spacerach bardzo nas pilnuje, nie ma żadnych skłonności do włóczęgostwa, a dzisiejsza próba potwierdziła, że nigdy nie był psem który musiał polować. Nie jest też, wg mnie, psem który uznaje głównie mężczyzn, u nas jest odwrotnie - ja karmię, chodzę na spacery, czeszę - i mam wiernego asystenta. Pomyślcie życzliwie o tym pięknym psiaku i może, może... Quote
sonikowa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Psi Ratownicy napisał(a):mój post z 21:42 jest cytowany przez Sonikową o 21:41 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czary jakieś, czy co?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taka ze mnie wiedźma :cool3: Wiem co napiszesz :lol: Oby tylko to heńkowi posłużyło :-) Quote
Psi Ratownicy Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 mój post z 21:42 jest cytowany przez Sonikową o 21:41 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czary jakieś, czy co?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Psi Ratownicy Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 sonikowa napisał(a):Taka ze mnie wiedźma :cool3: Wiem co napiszesz :lol: Oby tylko to heńkowi posłużyło :-) O matko:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Porta Nigra Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 No to Dogomania szaleje ;). Heniek na pierwszą stronę, jeszcze nie ma domku :puppydog: Dziękujemy za relację z domku tymczasowego. Quote
Porta Nigra Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Heniek - piękny nowofundland, nadal szuka domu :shake: Quote
samoglow Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A ten domek w Bielsku? Taki piekny pies....szkoda, ze nie mam domu z ogrodem, tylko klitke na 4 pietrze :-( Quote
Recommended Posts