Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rany taki pies to moje marzenie,zawsze chciałam takiego aż mi serce pęka,ale mam w domu 2 boksery i na posesji sukę w typie owczarka Kałkazkiego ,rany chyba dziś nie zasnę:shake:

Posted

credita napisał(a):
kurcze ,jutro tu zaglądnę ,może uda mi się namówić męża :razz:

Naprawdę myślisz, że byś go wzięła?:loveu: Z suką kaukaza dogada się chłopak na pewno!

Posted

Psi Ratownicy napisał(a):
Potrzebujemy jeszcze trochę pieniążków na transport do Bielska, ale jestem dobrej myśli.

Kasa zawsze się znajdzie :-) Jesli tylko domek będzie :multi:

Posted

A może Bielsko-Biała?

Znaleźliśmy chyba domek dla Barona Heńka. W tym tygodniu zostanie przeprowadzona wizyta przed adopcyjna i zobaczymy co dalej.

Potrzebujemy jeszcze trochę pieniążków na transport do Bielska, ale jestem dobrej myśli.

Posted

Minął tydzień od kiedy Heniek/Baron jest u nas na DT. Nie ma nowych zdjęć niestety,bo wpadam do domu po 16.00, przebijam się przez trzy futra plątające się pod nogami, przebieram się w psiej asyście i z twarzą wylizaną trzema jęzorami podczas zakładania butów, pędzimy na spacer póki jeszcze jest jasno. Nie mam czasu pomyśleć nawet o zabraniu aparatu...
Dzisiaj zdecydowałam się zrobić próbę na zachowanie Heńka przy dzikich zwierzętach. Poszliśmy w miejsce gdzie zawsze są sarny. Zareagował jak normalny pies, czyli pobiegł w ich kierunku, po ok. 50 m zwolnił, obejrzał sie na nas (ja+ dwa moje psy) i...wrócił do nas. Jestem z niego dumna.
Na spacerach bardzo nas pilnuje, nie ma żadnych skłonności do włóczęgostwa, a dzisiejsza próba potwierdziła, że nigdy nie był psem który musiał polować.
Nie jest też, wg mnie, psem który uznaje głównie mężczyzn, u nas jest odwrotnie - ja karmię, chodzę na spacery, czeszę - i mam wiernego asystenta.
Pomyślcie życzliwie o tym pięknym psiaku i może, może...

Posted

Psi Ratownicy napisał(a):
mój post z 21:42 jest cytowany przez Sonikową o 21:41 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Czary jakieś, czy co?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taka ze mnie wiedźma :cool3: Wiem co napiszesz :lol:
Oby tylko to heńkowi posłużyło :-)