Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Berneński Pies Pasterski
Nr. kat. [b]129[/b]
Sędzia [b]Andrzej Kot[/b]
Zgłoszonych w rasie[b] 34[/b]
W klasie [b]szczeniąt suk zgłoszonych 2[/b] :roll:

Ciekawe kto jest drugą sunią w naszej klasie :oops:

Posted

[quote name='Judit']i tylko 3 setery na całą wystawę :-o:-o szok.[/quote]

i to irlandzkie ;D ja myślałem że jakiegoś choć jwednego pięknego anglika zobaczę.... pewnie wszystkie do Częstochowy :evil_lol:

Posted

[quote name='Darvin']i to irlandzkie ;D ja myślałem że jakiegoś choć jwednego pięknego anglika zobaczę.... pewnie wszystkie do Częstochowy :evil_lol:[/quote]

no na Częstochowie też nie za bardzo.. tylko 3 angliki. Nie wiem co to się dzieje. :eviltong: Ja spodziewałam się że więcej gordonów w Inowrocławiu będzie a tu żadnego... też szok :eviltong:

Posted

haha!!! :evil_lol: jednak jestem w spisie wystawców! :multi: co prawda jeszcze bez potwierdzenia, ale co tam :)

...no to szykujemy szczotki i szampony;)

(do Częstochowy albo do Lublina, tam też coś się odbywa:) )

Posted

Dziś dostaliśmy potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia i numerek.:multi:

Tylko jeden zgłoszony pomeranian (nasz) na całą wystawę:-( nieprawdopodobne.

Posted

Plan sędziowania [url]http://www.zkwp.inowroclaw.info.pl/ogl/plany/plan.15.04.09.pdf[/url]
Wykaz wystawców [url]http://www.zkwp.inowroclaw.info.pl/ogl/plany/wykaz.15.04.09.pdf[/url]

Posted

[quote name='puzzle']Przede mna 75 psow:placz:, moja suka zupelnie ostatnia, nikogo juz po nas na ringu nie ma:evil_lol:, wychodzac zgasze swiatlo:diabloti:....[/quote]
Proponuję nie gasić światła bo zacznie padać deszcz,rok temu po ocenie i podczas konkurencji finałowych padało,wiało i było bardzo zimno.

Posted

[quote name='J.G']Proponuję nie gasić światła bo zacznie padać deszcz,rok temu po ocenie i podczas konkurencji finałowych padało,wiało i było bardzo zimno.[/quote]

wypluj to przez lewe ramię :evil_lol: już i tak ma być tylko 10 stoopni, jeszcze tego by nam brakowało żeby padało....

Posted

ja tez jestem ostatniuśka - jak zawsze zreszta wiec to nie nowina , czasami nawet jestem oceniana juz po rozpoczeciu finałów . Co do deszczu to nie bedzie padalo - czary juz odprawione

Posted

[quote name='rodzice']ja tez jestem ostatniuśka - jak zawsze zreszta wiec to nie nowina , czasami nawet jestem oceniana juz po rozpoczeciu finałów . Co do deszczu to nie bedzie padalo - czary juz odprawione[/QUOTE]
No ja mam nadzieje,że nie będzie padało tak jak w zeszłym roku;)

Posted

[I]"No ja mam nadzieje,że nie będzie padało tak jak w zeszłym roku"[/I]
hmm... a ja jestem ciekawa jak się wystawia psa w deszczu - pewnie ślicznie wszystkie psinki wyglądają (szczególnie te z dłuższym włosem :evil_lol: ) ;)

[I]"Ciekawe czy będzie podany na stronie plan ringów"[/I]
Nie sądzę. Wystawa odbywa się na stadionie i ringi są ułożone w dwóch rzędach, w kolejności 1-2-3- etc., więc łatwo się odnaleźć:)

Posted

[quote name='owca'][I]"Ciekawe czy będzie podany na stronie plan ringów"[/I]
Nie sądzę. Wystawa odbywa się na stadionie i ringi są ułożone w dwóch rzędach, w kolejności 1-2-3- etc., więc łatwo się odnaleźć:)[/quote]

chyba chodziło o godzinowy plan ras na ringach :evil_lol: i tego na bank nie będzie :p

Posted

Mój owczarek australijski po zetknięciu z wodą wygląda jak krzyżówka portugalskiego psa dowodnego:lol: Dlatego deszcz nam nie będzie sprzyjał :evil_lol:
[URL]http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/Awarta/IMG_4493.jpg[/URL]

Posted

pięknie!

[I]"chyba chodziło o godzinowy plan ras na ringach i tego na bank nie będzie"[/I] pewnie nie;)
my na szczęście jesteśmy na samym początku. Tak jeszcze zapytam, bo swoje potwierdzenie dostanę w poniedziałek (chyba, że mi je wydadzą jutro na poczcie) wystawa od 10:00, a psy przyjmują od 9:00 ???