Jump to content
Dogomania

Wesoły kropek udający agilitowca, Fato na zawsze w naszych serduszkach...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaja10014']
g_o_n_i_a hej:hand: dzięki zapraszam do Nas częściej pzdr
[/quote]
Będę wpadać :cool3: Sopelek bardzo przypomina moją pierwszą suńkę, która teraz jest za TM.... :-(
Czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia :loveu:

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry Wam! Za godzinę wyjezdzam więc chciałam Wam powiedzieć ,,PA pa", jak wrócę z pewnością będą jakieś fotki :)
Wiem, ze już straszliwie tęsknię za Soplem i Fatem :(:(:(

Posted

A oto i wreszcie pisze ze swego kompa. Jakby to nie było wparadowąłam do domu z mamą i siostrą, tata taszcył walizki, a Sopel uszczęśliwiony zaczął się marszczyć cudnie i nie wiem ale widaje mi się , że trochę schudł, jest wyższy ale za to ma ogon bliżej pyszczka :P
Zdjęcia obiecuję jutro, bo jeszcze się nie rozpakowłąm do końca. Dziękuję wszystkim, którzy na mnie czekali. PS Jutro prawdopodobnie przyjdzie ksiązka 101 psich sztuczek:multi:

Posted

No jasne, pierwszego skończyłam starucha 13 lat jak nikogo nie bedzie to pies bedzie mi pomagał a co tam:D
Nie no, będziemy się uczyć, jutro idę zapewne do empika ksiązkę odebrac więc odrazu zaczniemu od czegoś prostego :)

Posted

[quote name='Kaja10014']PS Jutro prawdopodobnie przyjdzie ksiązka 101 psich sztuczek:multi:[/QUOTE]
Miałyśmy tą książkę, ale generalnie wolę uczyć wszystkiego Wełniaka po swojemu, a nie według czyichś wskazówek - więc ją sprzedałam. :lol: