kiwi Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 jest jest i ma sie doskonale :) juz nawet przestał jeść kilogram karmy dziennie :eviltong: ma sie doskonale, jak świeci słoneczko to sobie w ogródku paraduje i zaczepia przechodniów, żeby się z nim bawili :evil_lol: w poniedziałek próba z nowym domem - wiec kciuki się przydadzą :) Quote
marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 kiwi napisał(a):jest jest i ma sie doskonale :) juz nawet przestał jeść kilogram karmy dziennie :eviltong: ma sie doskonale, jak świeci słoneczko to sobie w ogródku paraduje i zaczepia przechodniów, żeby się z nim bawili :evil_lol: w poniedziałek próba z nowym domem - wiec kciuki się przydadzą :) masz ich u mnie tyle ile potrzebujesz :evil_lol: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:thumbs: a jesli trzeba więcej to postaram sie o jeszcze więcej :kciuki: Quote
kiwi Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 maleństwo już w nowym domu, mało sie nie popłakałam :placz: jakby dzisiaj ci lidzie sie nie zdecydowali to już by od nas nie pojechał chyba... tylko te jamniki moje nieprzejednane, fikały tak ze go z równowagi wyprowadzały ale dom am cudowny, oby tylko wszystko było dobrze!!! torrunio kochany mój badz grzeczny!!! Torrunio to najcudowniejsze słoneczko pod słońcem mowie wam!!! taki kolos a jak sie wystraszy czegoś to do rau za nogami sie chowa :loveu: i buzi tak daje ze slini cała brode i mowie wam jaki on cudowny!!!! łeee.....:-( dobrze chociaz ze dom fantastyczny, moge byc spokojna Quote
marysia55 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='kiwi'] dobrze chociaz ze dom jest fantastyczny , moge byc spokojna i to jest najważniejsze :loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 są jakieś nowiny od naszego Torresa :loveu::loveu::loveu: Quote
kiwi Posted January 25, 2009 Author Posted January 25, 2009 najlepsze :) torresik jest super, nowy domek tez :) już był u lekarza i towarzyszy panu przy wszystkich czynnościach, nawet przy naprawianiu samochodu:) Quote
Recommended Posts