Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 skoro nie dozia to możemy przenieść maksową, którąś przenieść trzeba :roll: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Estera']skoro nie dozia to możemy przenieść maksową, którąś przenieść trzeba :roll:[/quote] Dlaczego? My chcemy byc razem w domku, proszę rozdzielic kogoś innego :roll: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']a jak maksowa pójdzie do innego domku to bedzie ok?[/quote] Nie, nie będzie ok, bo przecież od samego początku pisałyśmy, że we trzy chcemy byc razem :roll: Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Trudno. Jakoś do domków przydzielić musiałyśmy i tak musi zostać. Innego wyjścia nie ma. W domku i tak prawie się nie siedzi na zlocie. Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Dozia_13']Dozia13 to ja. Ja chce być z Izabela124 i maksowa w pokoju.[/quote]Peszek :diabloti: Quote
basia bonnie Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Luuudzie, co Wy się tak boicie spać w innym domku? :evil_lol: dogomaniacy nie gryzą i kolejny raz się powtórzę - macie zamiar cały zlot spędzić w domku? tam i tak w zasadzie tylko się śpi i myje i jedzenie przygotowuje :cool3: a jeśli tak bardzo Wam zależy być razem, to śpijcie po 5 w 4os. domku, bo nigdy chyba się nikomu nie dogodzi :angryy: [quote name='Dozia_13']Dozia13 to ja. Ja chce być z Izabela124 i maksowa w pokoju.[/quote] A ja chce słonia w trampkach :multi: to bądźcie w 5 w domku, skoro i tak chcecie być we 3 w pokoju :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']czy to takie straszne spać w innym domku? przecież w ciągu dnia będziecie spędzać czas razem..[/quote] Tak, bo dozia13 jedzie pod moją opiekę :roll: A poza tym mi na tym zależy. Prosze rozdzielic inny domek Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Tinka:)']szybko:diabloti: mi nie pasuje:placz::placz: ja nie chcem kary, ja się jej boję:placz:[/quote]Peszek :diabloti: [quote name='basia bonnie'] A ja chce słonia w trampkach :multi:[/quote]Ja Ci kupię w adidaskach może byc? :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']w jednym w trójkę? jeśli pokoje sa dwuosobowe?? jej jakie wy macie problemy:roll: zlot jest po to żeby sie integrować wspólnie, a nie siedzieć całe dnie w domu z tymi tylko osobami które się zna..[/quote] Miałyśmy byc w 4-osobowym domku, prosze jeszcze do nas kogoś dopisac i będzie bez problemu :roll: Tak jak bym o tym nie wiedziała:roll: Quote
basia bonnie Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Estera']Peszek :diabloti: Ja Ci kupię w adidaskach może byc? :diabloti:[/quote] w glanach!! :evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Izabela124.']Dozia13 miała byc ze mną wpokoju :roll:[/quote] a jak maksowa pójdzie do innego domku to bedzie ok? Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Nie wiem wogóle co to za problemy, od samego początku zarezerwowałyśmy sobie domek a tu nagle takie zmiany. Jeszcze Tinka miała byc z nami, ale nie wiem czemu teraz jej nie ma Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ale pokoje są dwuosobowe a piszecie, że chcecie być trzy. Ok. śpijcie we trzy na dwóch łóżkach i problem z głowy. Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Estera']Peszek :diabloti:[/quote]Taka mądra jesteś? To moze Ty pójdziesz do innego domku?:cool3: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']nie da rady nikogo dopisać, bo zostały nam dwie pary gops+osoba i baffi+osoba, to co mamy np. baffi dać do Was a osobę do innego domku? weźcie spróbujcie sami ustalić skład WSZYSTKICH domków tak żeby wszystkim pasowało, zobaczycie jakie to łatwe..[/quote]Jakoś na początku wsyztsko się zgadzało :roll: Dziwne to trochę Wiem, ze to nie jest łatwe i nie mam wcale do Ciebie pretensji, ale ciekawa jestem czy Ty byś chciała byc w innym domku niż teraz jesteś? Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='basia bonnie']w glanach!! :evil_lol::evil_lol:[/quote]dla Ciebie wszystko :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Izabela124.']Nie wiem wogóle co to za problemy, od samego początku zarezerwowałyśmy sobie domek a tu nagle takie zmiany. Jeszcze Tinka miała byc z nami, ale nie wiem czemu teraz jej nie ma[/quote]Bo Tinka nie chciała być z Wami tylko z nami :loveu: [quote name='Izabela124.']Taka mądra jesteś? To moze Ty pójdziesz do innego domku?:cool3:[/quote]tej ruda, ale ja jestem w pokoju :razz: Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Estera']Ale pokoje są dwuosobowe a piszecie, że chcecie być trzy. Ok. śpijcie we trzy na dwóch łóżkach i problem z głowy.[/quote]Nie chcemy byc we trzy tylko w cztery tak jak było na początku. Czytaj ze zrozumieniem, bo nie będę cały czas tego samego pisała Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Izabela124.']Nie, nie będzie ok, bo przecież od samego początku pisałyśmy, że we trzy chcemy byc razem :roll:[/quote] czy to takie straszne spać w innym domku? przecież w ciągu dnia będziecie spędzać czas razem.. Quote
Dozia_13 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Dozia13 to ja. Ja chce być z Izabela124 i maksowa w pokoju. Quote
Estera Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Izabela124.']Nie chcemy byc we trzy tylko w cztery tak jak było na początku. Czytaj ze zrozumieniem, bo nie będę cały czas tego samego pisała[/quote]kochaniutka czytam ze zrozumieniem, piszecie że we TRZY chcecie być w jednym pokoju! Skoro w JEDNYM pokoju w którym są DWA łóżka, to spoko. Skład domku jest jaki jest, macie te dwie dodatkowe osoby, a w innym domku będzie mniej osób tyle :evil_lol: Zrób siusiu bo coś Ci ciśnienie skacze :cool3: Ustalcie skład wszystkich domków nam podjcie tylko do wpisu, tak aby WSZYSTKIM pasowało i po bólu ;) Quote
Izabela124. Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 W takim razie proszę mnie wypisac ze zlotu, bo nie mam zamiaru z nikim się kłocic Widzę, ze Karillka jeszcze nie zapłaciła, więc ona prześle pieniądze na moje konto, a moja zaliczka będzie jako Karillki I teraz bedzie bez problemu ;) Quote
Dozia_13 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']czy to takie straszne spać w innym domku? przecież w ciągu dnia będziecie spędzać czas razem..[/quote] Mi bardzo zależy,aby być z Iza w pokoju, ale i moim rodzicom... Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Dozia_13']Dozia13 to ja. Ja chce być z Izabela124 i maksowa w pokoju.[/quote] w jednym w trójkę? jeśli pokoje sa dwuosobowe?? jej jakie wy macie problemy:roll: zlot jest po to żeby sie integrować wspólnie, a nie siedzieć całe dnie w domu z tymi tylko osobami które się zna.. tak jak to robiły w zeszłym roku niektóre osoby.. Quote
Dozia_13 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='rose']w jednym w trójkę? jeśli pokoje sa dwuosobowe?? jej jakie wy macie problemy:roll: zlot jest po to żeby sie integrować wspólnie, a nie siedzieć całe dnie w domu z tymi tylko osobami które się zna..[/quote] Nie mówie, że w trójke... możecia dopisac nam kogos... i nie bedziemy siedzieć całe dnie w domku. Tylko poprostu chcialybysmy byc razem + osoba ktora nam dopiszecie. Quote
rose Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='Izabela124.']Miałyśmy byc w 4-osobowym domku, prosze jeszcze do nas kogoś dopisac i będzie bez problemu :roll: Tak jak bym o tym nie wiedziała:roll:[/quote] nie da rady nikogo dopisać, bo zostały nam dwie pary gops+osoba i baffi+osoba, to co mamy np. baffi dać do Was a osobę do innego domku? weźcie spróbujcie sami ustalić skład WSZYSTKICH domków tak żeby wszystkim pasowało, zobaczycie jakie to łatwe.. Quote
Recommended Posts