matinestka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Piękna Rodzinka w colla'cowatym typie trafiła do rzeszowskiego schroniska w grudniu 08. To urocza mama CARINA, oceniona na około 4 latka oraz dwójka jej prześlicznych 5-cio miesięcznych córeczek : CALIA I CAROTKA. Obecnie całej trójce kończy się kwarantanna poszczepienna i Dziewczyny mogą zaczynać podbój serc:D A dziewczyny to nie byle jakie:) tak sympatycznej Rodzinki dawno u nas nie było :) Strasznie miziaste:) Ogromnie spragnione człowieka:) Bardzo otwarte i bezpośrednie:) Wiecznie usmiechnięte i merdające ogonami na wszystkie strony świata:) Uwielbiaja wspólne szaleństwa na wybiegu :) są bardzo grzeczne , bystre i sprytne:) kiedy znudzi im sie zabawa na wybiegu i "mysli ich krążą" bardziej w kierunku odpoczynku i wylegiwania sie Carina, jako przykładana mama, potrafi sama otworzyć sobie drzwi z wybiegu i zaprowadzić całe stadko do ich kojca .... nie chcielibyście zobaczyć mojej miny gdy pierwszy raz przyłapałam ich na tym niecnym czynie :evil_lol: cała zestreswoana gdziez to collakowa rodzinka się wybrała.... a tu ścieszone jak jasny gwint uśmiechniete pyski powtulane w siebie w kojcu na kocyku :) Collaczki sa pieskami sredniego wzorstu , lekko za kolano. Kontakt w sprawie adopcji: Schronisko "Kundelek" Ciepłownicza 3 tel do szefowej schroniska: 510 170 788 tel do opiekunów: 510 170 787 e mail: [email protected] [email protected] [email protected] :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 a teraz poznajmy sie bliżej :) przeurocza Mama Carina: :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 prześliczna CALIA: :bluepaw: Quote
matinestka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 równie urocza CAROTKA: NO TO DZIEWCZĘTA HOPS NA PIERWSZA !! SZUKAMY DOMÓW!!!!! :bluepaw: Quote
ewatr Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [quote name='matinestka'] są bardzo grzeczne , bystre i sprytne:) kiedy znudzi im sie zabawa na wybiegu i "mysli ich krążą" bardziej w kierunku odpoczynku i wylegiwania sie Carina, jako przykładana mama, potrafi sama otworzyć sobie drzwi z wybiegu i zaprowadzić całe stadko do ich kojca .... nie chcielibyście zobaczyć mojej miny gdy pierwszy raz przyłapałam ich na tym niecnym czynie :evil_lol: cała zestreswoana gdziez to collakowa rodzinka się wybrała.... a tu ścieszone jak jasny gwint uśmiechniete pyski powtulane w siebie w kojcu na kocyku :) Ale cwaniaki :crazyeye: maja szczescie , ze sa takie słodkie :loveu: Quote
ewatr Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Allegro dziewczynek: Rodzina mix colli obie sunie Calia i Carina na; Quote
matinestka Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 no Rodzinko nie spadamy :loveu: graciasy za allegrusa Mmacia:buzi: :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Śliczne dziewczyny, powodzenia w szukaniu domu!! Hop! i nie spadać z pierwszej :razz: Quote
Chikinchan Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Cześć dziewczyny!! Pokazujcie się, może jakiś domek was wypatrzy.... Quote
Chikinchan Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 No właśnie dziewczyny, pokazujcie się!! Quote
matinestka Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Rodzinko na pierwszą.....!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: a ja już wiem ... kto będzie nastepny hasał na zimowej ,śniegowej sesyji w choinkach .... :bluepaw: Quote
Chikinchan Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 matinestka napisał(a):Rodzinko na pierwszą.....!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye: a ja już wiem ... kto będzie nastepny hasał na zimowej ,śniegowej sesyji w choinkach .... :bluepaw: No to czekamy na zdjęcia :p A tymczasem- hop!! Quote
ewatr Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Cos sie pogoda psuje na ta sesje ...:roll: Quote
Chikinchan Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Dzisiaj u nas świeży śnieżek sypie, to może i u Was się warunki poprawią (czyt. świat wokoło wypięknieje ;) ) i będzie można fotek nastrzelać :razz: Quote
ewatr Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 śliczne i przegrzeczne sie pokazuja :lol: Quote
Chikinchan Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ewatr napisał(a):śliczne i przegrzeczne sie pokazuja :lol: Wieczorem też :lol: Quote
Recommended Posts