Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękna Rodzinka w colla'cowatym typie trafiła do rzeszowskiego schroniska w grudniu 08. To urocza mama CARINA, oceniona na około 4 latka oraz dwójka jej prześlicznych 5-cio miesięcznych córeczek : CALIA I CAROTKA.

Obecnie całej trójce kończy się kwarantanna poszczepienna i Dziewczyny mogą zaczynać podbój serc:D

A dziewczyny to nie byle jakie:) tak sympatycznej Rodzinki dawno u nas nie było :) Strasznie miziaste:) Ogromnie spragnione człowieka:) Bardzo otwarte i bezpośrednie:) Wiecznie usmiechnięte i merdające ogonami na wszystkie strony świata:) Uwielbiaja wspólne szaleństwa na wybiegu :) są bardzo grzeczne , bystre i sprytne:) kiedy znudzi im sie zabawa na wybiegu i "mysli ich krążą" bardziej w kierunku odpoczynku i wylegiwania sie Carina, jako przykładana mama, potrafi sama otworzyć sobie drzwi z wybiegu i zaprowadzić całe stadko do ich kojca .... nie chcielibyście zobaczyć mojej miny gdy pierwszy raz przyłapałam ich na tym niecnym czynie :evil_lol: cała zestreswoana gdziez to collakowa rodzinka się wybrała....
a tu ścieszone jak jasny gwint uśmiechniete pyski powtulane w siebie w kojcu na kocyku :)

Collaczki sa pieskami sredniego wzorstu , lekko za kolano.

Kontakt w sprawie adopcji:

Schronisko "Kundelek"
Ciepłownicza 3
tel do szefowej schroniska: 510 170 788
tel do opiekunów: 510 170 787
e mail: [email protected]
[email protected]
[email protected]

:bluepaw:

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matinestka']

są bardzo grzeczne , bystre i sprytne:) kiedy znudzi im sie zabawa na wybiegu i "mysli ich krążą" bardziej w kierunku odpoczynku i wylegiwania sie Carina, jako przykładana mama, potrafi sama otworzyć sobie drzwi z wybiegu i zaprowadzić całe stadko do ich kojca .... nie chcielibyście zobaczyć mojej miny gdy pierwszy raz przyłapałam ich na tym niecnym czynie :evil_lol: cała zestreswoana gdziez to collakowa rodzinka się wybrała....

a tu ścieszone jak jasny gwint uśmiechniete pyski powtulane w siebie w kojcu na kocyku :)

Ale cwaniaki :crazyeye: maja szczescie , ze sa takie słodkie :loveu:

Posted

matinestka napisał(a):
Rodzinko na pierwszą.....!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazyeye:

a ja już wiem ... kto będzie nastepny hasał na zimowej ,śniegowej sesyji w choinkach ....

:bluepaw:

No to czekamy na zdjęcia :p
A tymczasem- hop!!