Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwop napisał(a):
kASIA ZAREJESTRUJ SIĘ NA LABRADORACH... JA NAPRAWDE MAM DRAMATYCZNĄ SYTUACJE Z MOIMI TYMCZASAMI I NIE MAM GŁOWY PROWADZIĆ NOWYCH WĄTKÓW...

Zarejestrowałam się, czekam na aktywację i zalożę małemu wątek. Mam nadzieję, że tam ktoś go zauważy....:roll:

Posted

Jezu, co z ludźmi! Labek do pilnowania:shake: Zasłabnąć można... Echhh...

Widać zdecydowanie po oczach, że jest pod opieką weta:angryy: Kasia super, że założyłaś mu wątek- trza chłopaka poogłaszać wszędzie, gdzie się da- labki teraz "schodzą", bo to w większości łagodna rasa i dużo ludzi chce łagodnego psa do towarzystwa dla dzieci.

Posted

Taki tekst do ogłoszeń może być:

Poszukuje pilnie domu 5-cio letni piesek w typie labradora. Obecnie pilnuje firmy. W ciągu dnia jest w boksie, a w nocy biega po terenie firmy. Właściciel chce oddać psa ponieważ uważa, że firma to nie miejsce dla niego. Pies jest bardzo towarzyski i sympatyczny. Ma typowy charakter labka - energia i miłość do człowieka. Uwielbia jeździc samochodem, na smyczy raczej nie chodzi... Szukam mu domu z ogordem bo w mieszkaniu to może się chłopak nie odnaleźć... Niezbędna będzie wizyta u weterynarza, ze względu na chore oczy i uszko, ale nie powinno być kłopotu z wyleczeniem.
Pies jest bezpieczny na terenie firmy jednak trzeba mu szybko znaleźć odpowiedzialny dom! W kojcu czuje się źle, bo jest cały czas samotny! Może Ty go stamtąd zabierzesz?

Oraz nr kontaktowy plus mail potrzebuję!!! Przydało by się też miasto, w którym pies przebywa!

Posted

tekst dobry:cool3:....niestety KasiaO (ktora przejela piecze nad adopcja labka) przez ten tydzien bedzie nieosiagalna.........

piesek przebywa we Wrzesni

Posted

Koperek napisał(a):
A co w końcu z ogłaszaniem? Chciałam pomóc, ale nikt się nie kwapi z odpowiedzią...

czekamy na KasieO, ktora jutro powinna pojawic sie na dogo....wypoczeta i chetna do dzialania:evil_lol:

Posted

[quote name='Koperek']Taki tekst do ogłoszeń może być:

Poszukuje pilnie domu 5-cio letni piesek w typie labradora. Obecnie pilnuje firmy. W ciągu dnia jest w boksie, a w nocy biega po terenie firmy. Właściciel chce oddać psa ponieważ uważa, że firma to nie miejsce dla niego. Pies jest bardzo towarzyski i sympatyczny. Ma typowy charakter labka - energia i miłość do człowieka. Uwielbia jeździc samochodem, na smyczy raczej nie chodzi... Szukam mu domu z ogordem bo w mieszkaniu to może się chłopak nie odnaleźć... Niezbędna będzie wizyta u weterynarza, ze względu na chore oczy i uszko, ale nie powinno być kłopotu z wyleczeniem.
Pies jest bezpieczny na terenie firmy jednak trzeba mu szybko znaleźć odpowiedzialny dom! W kojcu czuje się źle, bo jest cały czas samotny! Może Ty go stamtąd zabierzesz?

Oraz nr kontaktowy plus mail potrzebuję!!! Przydało by się też miasto, w którym pies przebywa!

Jestem już, Koperek dzięki za zainteresowanie, oczywiście ogłoszenia jak najbardziej potrzebne! Piesek przebywa we Wrześni pod Poznaniem, tel. podaj mój: .......

Posted

ata napisał(a):
czekamy na KasieO, ktora jutro powinna pojawic sie na dogo....wypoczeta i chetna do dzialania:evil_lol:

:eviltong::eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Koperek napisał(a):
poproszę jeszcze adres mailowy, bo aktywować ktoś ogłoszonka musi, a ja mam już za dużo psiaków na glowie ;)

.........................- mówisz i masz:p

Jutro skasuje swoje namiary więc zapisz sobie je oki?

Posted

Nikt nie zagląda do naszego labka??:shake:
Udało się już mu zrobić jakieś ogłoszenia? Ja niestety narazie mam allegro zablokowane...;/ Mogę zrobić mu na adopcjach.org ( chyba, że już mu tam ktoś zrobił...)