Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

POMOCY DOGOMANIACY! Już tak dlugo siedzi w tym samym boksie, z tak krótkim futerkiem w budzie!!! :( :( Inne psy przychodzą i odchodzą, a biedaczek ciągle czeka...

MIKRUSIK jest idealnym psiczkiem do mieszkania. Nie jest bardzo duży, więc nie będzie przeszkadzał, jak się położy w korytarzu :) Ma piękną, króciutką sierść, czyli kudły nie będą latały po całym domu ;) Umie chodzić na smyczy, nauczony jest chodzenia w kagańcu i robi to bardzo dobrze (raz go psy bardzo pogryzły i musiał chodzić na zastrzyki- wtedy też się nauczył). Nie jest histerykiem ani u lekarza przy podawaniu leków, ani w żadnej sytuacji nie reaguje paniką. Oczywiście przy pierwszym kontakcie jest nieufny i musi najpierw nabrać pewności, że ten ktoś nic mu nie zrobi i nie ma złych zamiarów. Dla tych, których zna jest bardzo fajny- zawsze przychodzi się przywitać, macha doopeczką, mało nie odleci :) Aczkolwiek nie jest typem przylepy, co nie wyklucza ogromnego serca do kochania :) Nie jest psem charakternym! To "miękki" chłopak, dla którego dwójka ludzi w małym mieszkanku byłaby rajem!

Ze strony Negri:

2317/06

Mikrus - 3 lata, pies, dość duży. Został znaleziony. Szuka kontaktu z człowiekiem a jednocześnie się trochę boi. Potrzebuje spokojnego opiekuna, któremu w pełni zaufa i poczuje się z nim pewnie. Czeka na nowy dom już 2 lata :(

Ma ogłoszenia na:
Fredzia:
- eoferty.pl
- kokosy.pl
- autogielda.pl (dwa razy:p)
- pineska.pl
Negri:
- allegro
Ja ;)
- bono-polska.pl
- ojej.pl
- pajeczyna.pl
- gumtree.pl
- petworld.pl
- vetmozga.pl
- adopcjapsa.pl
- petsy.pl
- e-zwierzak.pl
- neeon.pl
- pchlitarg.info.pl
- tablica.com
- sprzedasz.pl
- szybko-sprzedam.pl
- ogloszenia.aleokazja.pl
- adpedia.pl
- poszukiwane.pl
- animalia.pl
- rozglos.net
- anonseogloszenia.pl
- najpewniej.pl
- vendito.pl
- twoje-ogloszenia.pl
- adopcja.org.pl

JEŻELI KTOŚ MOŻE OGŁOSIĆ MIKRUSKA NA PORTALACH, GDZIE POTRZEBNA JEST REJESTRACJA TO BARDZO MOCNO PROSZĘ!!!:modla::modla:

• 2 weeks later...
Posted

Zmieniłam nieco tytuł i dodałam ważne informacje do pierwszego postu. Porozmawiałam sobie o nim w schronie i to jest tego wynik. Chyba dla pełnego obrazu musiałabym go sama wyciągnąć i "obejrzeć", ale to już na prawdę, jak czas pozwoli.

NOWE FOTKI Z DNIA 23 STYCZNIA 2009- MIKRUSIK NADAL CZEKA...!

Posted

Dodałam MIKRUSKA na:
- animalia.pl
- rozglos.net
- anonseogloszenia.pl
- najpewniej.pl
- vendito.pl
- twoje-ogloszenia.pl
- adopcja.org.pl

To już są moje ostatnie tchnienia, chyba...

Posted

Nie wiem, gdzie jeszcze można by biedaka dać...

Dorzuciłam MIKRUSKA na:
- schronisko24.pl
- mammisia.pl
- przygarnijzwierzaka.pl
- psy.pl
- zwierzaki.org

...zaczęłam się w końcu rejestrować na pozostałych, bo widzę że las rąk do pomocy przy ogłaszaniu...:shake:

Posted

NOWE FOTKI W POŚCIE NR 7! ;)

A poniżej taki jakiś sobie całus...:evil_lol:

...a dziwne to, bo MIKRUSIK to zazwyczaj podszczypuje doopki kolegów, a nie dogląda uszu...:eviltong:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='xmartix']co u Mikruska???:-(
odnowione ogłoszenia? nie pospadały? mogłabym parę zrobić na nowo
to co zwykle, czy tak samo:-(

Pewnie, że pospadały!

Żal mi ściska coś jeszcze oprócz serca, ale robiąc ogłoszenia trzeba im ze 2 godzinki poświęcić, a ja wole swoimi psiakami się zająć. Bo co to za przyjaciel zwierząt, który poświęca szczęście swoich futer ratując inne- nie po to brałam je ze schronisk:shake:

Jeden dzień wolny w okresie świątecznym poświęcę i Mikruska na same szczyty ogłoszeń wywalę;)