Koperek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 POMOCY DOGOMANIACY! Już tak dlugo siedzi w tym samym boksie, z tak krótkim futerkiem w budzie!!! :( :( Inne psy przychodzą i odchodzą, a biedaczek ciągle czeka... MIKRUSIK jest idealnym psiczkiem do mieszkania. Nie jest bardzo duży, więc nie będzie przeszkadzał, jak się położy w korytarzu :) Ma piękną, króciutką sierść, czyli kudły nie będą latały po całym domu ;) Umie chodzić na smyczy, nauczony jest chodzenia w kagańcu i robi to bardzo dobrze (raz go psy bardzo pogryzły i musiał chodzić na zastrzyki- wtedy też się nauczył). Nie jest histerykiem ani u lekarza przy podawaniu leków, ani w żadnej sytuacji nie reaguje paniką. Oczywiście przy pierwszym kontakcie jest nieufny i musi najpierw nabrać pewności, że ten ktoś nic mu nie zrobi i nie ma złych zamiarów. Dla tych, których zna jest bardzo fajny- zawsze przychodzi się przywitać, macha doopeczką, mało nie odleci :) Aczkolwiek nie jest typem przylepy, co nie wyklucza ogromnego serca do kochania :) Nie jest psem charakternym! To "miękki" chłopak, dla którego dwójka ludzi w małym mieszkanku byłaby rajem! Ze strony Negri: 2317/06 Mikrus - 3 lata, pies, dość duży. Został znaleziony. Szuka kontaktu z człowiekiem a jednocześnie się trochę boi. Potrzebuje spokojnego opiekuna, któremu w pełni zaufa i poczuje się z nim pewnie. Czeka na nowy dom już 2 lata :( Ma ogłoszenia na: Fredzia: - eoferty.pl - kokosy.pl - autogielda.pl (dwa razy:p) - pineska.pl Negri: - allegro Ja ;) - bono-polska.pl - ojej.pl - pajeczyna.pl - gumtree.pl - petworld.pl - vetmozga.pl - adopcjapsa.pl - petsy.pl - e-zwierzak.pl - neeon.pl - pchlitarg.info.pl - tablica.com - sprzedasz.pl - szybko-sprzedam.pl - ogloszenia.aleokazja.pl - adpedia.pl - poszukiwane.pl - animalia.pl - rozglos.net - anonseogloszenia.pl - najpewniej.pl - vendito.pl - twoje-ogloszenia.pl - adopcja.org.pl JEŻELI KTOŚ MOŻE OGŁOSIĆ MIKRUSKA NA PORTALACH, GDZIE POTRZEBNA JEST REJESTRACJA TO BARDZO MOCNO PROSZĘ!!!:modla::modla: Quote
Koperek Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Poniżej moje foty: ZE STYCZNIA 2009: Quote
Fredzia:) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 i ogloszenia dla Mikruska: 1.kokosy 2.eoferty 3.autogielda 4.pineska Quote
Negri Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ode mnie allegro oczywiście i już od dłuższego czasu :roll: Piękny mieszczniec rottweilera czeka na dom! (516035220) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Koperek Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 Zmieniłam nieco tytuł i dodałam ważne informacje do pierwszego postu. Porozmawiałam sobie o nim w schronie i to jest tego wynik. Chyba dla pełnego obrazu musiałabym go sama wyciągnąć i "obejrzeć", ale to już na prawdę, jak czas pozwoli. NOWE FOTKI Z DNIA 23 STYCZNIA 2009- MIKRUSIK NADAL CZEKA...! Quote
Koperek Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Wzięłam się za chłopaka i wyniki tego w pierwszym poście! ;) Czy może mi ktoś pomóc?? Quote
Fredzia:) Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 ja pomoge w oglaszaniu zrobie mu 2 allegro jak tylko znajde chwile w pracy bo poczatek roku masakra. Quote
Koperek Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dodałam MIKRUSKA na: - animalia.pl - rozglos.net - anonseogloszenia.pl - najpewniej.pl - vendito.pl - twoje-ogloszenia.pl - adopcja.org.pl To już są moje ostatnie tchnienia, chyba... Quote
Koperek Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Nowe, beznadziejne fotki w poście nr 2 (na pierwszej stronie) :roll: Quote
martama Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Podnoszę Cie Mikrusku.. Wytrzymaj jeszcze troszkę, dla Ciebie domek też się znajdzie.. Quote
Koperek Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Nie wiem, gdzie jeszcze można by biedaka dać... Dorzuciłam MIKRUSKA na: - schronisko24.pl - mammisia.pl - przygarnijzwierzaka.pl - psy.pl - zwierzaki.org ...zaczęłam się w końcu rejestrować na pozostałych, bo widzę że las rąk do pomocy przy ogłaszaniu...:shake: Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 NOWE FOTKI W POŚCIE NR 7! ;) A poniżej taki jakiś sobie całus...:evil_lol: ...a dziwne to, bo MIKRUSIK to zazwyczaj podszczypuje doopki kolegów, a nie dogląda uszu...:eviltong: Quote
Koperek Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 W boksie obok pojawił się nowy kolega niezbyt lubiany przez MIKRUSKA to i ten najeżony chodzi :evil_lol: Quote
xmartix Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 co u Mikruska???:-( odnowione ogłoszenia? nie pospadały? mogłabym parę zrobić na nowo Quote
Koperek Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='xmartix']co u Mikruska???:-( odnowione ogłoszenia? nie pospadały? mogłabym parę zrobić na nowo to co zwykle, czy tak samo:-( Pewnie, że pospadały! Żal mi ściska coś jeszcze oprócz serca, ale robiąc ogłoszenia trzeba im ze 2 godzinki poświęcić, a ja wole swoimi psiakami się zająć. Bo co to za przyjaciel zwierząt, który poświęca szczęście swoich futer ratując inne- nie po to brałam je ze schronisk:shake: Jeden dzień wolny w okresie świątecznym poświęcę i Mikruska na same szczyty ogłoszeń wywalę;) Quote
Negri Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 A Mikrusa już w schronie nie ma............. :evil_lol: Wiem tylko że trafił do fajnych ludzi na podwórko Quote
Recommended Posts