sylv Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Założyłam ten temat, żeby nie zaśmiecać innych ważnych wątków. Jako, że wieści w tym środowisku rozchodzą się bardzo szybko, to doniesiono mi rozpowszechnianiu nie do końca prawdziwych wiadomości dotyczących mojego psa. Cieszy fakt, że są osoby tak pilnie śledzące rynek szczeniąt i wykazujące tak wielką troskę o szczenieta z "konkurencyjnych" hodowli, jednakże zanim zacznie sie publicznie omawiać jakieś tematy warto zasięgnąć wieści u źródła. Podobno sprzedałam Pani Joli Galahada i ona teraz go sprzedaje. Prawdziwe w tej opowieści jest to, że faktycznie Galahad poszukuje nowego domu. W dotychczasowym domu chłopak nie może pozostać. Jako powód jego opiekunka podaje chorobę dziecka.Niech tak bedzie. Mam nadzieję, że chłopak szybko znajdzie nowych , odpowiedzialnych opiekunów. Głównym i jedynym dysponentem psa w chwili obecnej jestem ja i wszelkie ustalenia dotyczace zasad i warunków przekazania psa sa zależne od mojej woli. Faktycznie istnieje możliwość odebrania pieska w Grudziądzu lub w Gdańsku. Jak narazie Galahad jeszcze nie miał okazji poznać Pani Joli :lol:. Kto, gdzie i z jakiego powodu umieszcza ogłoszenia dotyczące moich psów- to moja sprawa. Quote
EwikB Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='sylv'] Jako, że wieści w tym środowisku rozchodzą się bardzo szybko.....[/quote] Oj tak lotem błyskawicy ;) Trzymam kciuki i mam nadzieję że mały szybko znajdzie nowy , fajny dom Quote
macsow1 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 oj tak tak... to tak samo jak ja słyszałem już tyyyle wersji dotyczących mojego nowego lhasaka :D:loveu: ale spokojnie- wszystko jest na dobrej drodze :) no w koncu mozemy przyjmować zakłady :evil_lol: Quote
Recommended Posts