Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Założyłam ten temat, żeby nie zaśmiecać innych ważnych wątków.

Jako, że wieści w tym środowisku rozchodzą się bardzo szybko, to doniesiono mi rozpowszechnianiu nie do końca prawdziwych wiadomości dotyczących mojego psa.
Cieszy fakt, że są osoby tak pilnie śledzące rynek szczeniąt i wykazujące tak wielką troskę o szczenieta z "konkurencyjnych" hodowli, jednakże zanim zacznie sie publicznie omawiać jakieś tematy warto zasięgnąć wieści u źródła.
Podobno sprzedałam Pani Joli Galahada i ona teraz go sprzedaje.
Prawdziwe w tej opowieści jest to, że faktycznie Galahad poszukuje nowego domu. W dotychczasowym domu chłopak nie może pozostać. Jako powód jego opiekunka podaje chorobę dziecka.Niech tak bedzie. Mam nadzieję, że chłopak szybko znajdzie nowych , odpowiedzialnych opiekunów. Głównym i jedynym dysponentem psa w chwili obecnej jestem ja i wszelkie ustalenia dotyczace zasad i warunków przekazania psa sa zależne od mojej woli. Faktycznie istnieje możliwość odebrania pieska w Grudziądzu lub w Gdańsku. Jak narazie Galahad jeszcze nie miał okazji poznać Pani Joli :lol:.
Kto, gdzie i z jakiego powodu umieszcza ogłoszenia dotyczące moich psów- to moja sprawa.

Posted

[quote name='sylv']
Jako, że wieści w tym środowisku rozchodzą się bardzo szybko.....[/quote]
Oj tak lotem błyskawicy ;)
Trzymam kciuki i mam nadzieję że mały szybko znajdzie nowy , fajny dom

Posted

oj tak tak... to tak samo jak ja słyszałem już tyyyle wersji dotyczących mojego nowego lhasaka :D:loveu: ale spokojnie- wszystko jest na dobrej drodze :) no w koncu mozemy przyjmować zakłady :evil_lol: