KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 Paluszek nie boli, nawet śladu nie ma :lol: A kotkiem się zajełam, bo wet dzisiaj nie przyjmował ale powiedział co mam robić :wink: Bo ropa się zgromadziłą i ugotowałam nożyk odkaziłam zrobiłam kotku dziurkę w szyji delikatną i rope wydusiłam :lol: wymyłam wodą utlenioną troche kotka ogoliłam :lol: Wyrywał się ale jak dostał szyneczką to jakby nic nie było i widać,że lepiej się czuje :lol: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 No ba i to jaki :lol: Światowej rangi chirurg :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC']No ba i to jaki :lol: Światowej rangi chirurg :lol:[/quote] hehehe no ba :D Quote
Lukusia Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']No ba i to jaki :lol: Światowej rangi chirurg :lol:[/quote] hehehe no ba :D[/quote] Pamiętaj jak Szpili coś będzie to za friko masz wizyte, po koleżeńsku :lol: :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']No ba i to jaki :lol: Światowej rangi chirurg :lol:[/quote] hehehe no ba :D[/quote] Pamiętaj jak Szpili coś będzie to za friko masz wizyte, po koleżeńsku :lol: :lol:[/quote] hehe mowisz :D spoko to bedziemy jezdzicdo Ciebie na operacje :D Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='Lukusia']No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol:[/quote] No ba :lol: Dbsst ale za komplikacje podczas operacji to ja nie odpowiadam :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='Lukusia']No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol:[/quote] No ba :lol: Dbsst ale za komplikacje podczas operacji to ja nie odpowiadam :lol:[/quote] :o jakie komplikacje tej slawy chirurg nie wie co to sa komplikacje ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Lukusia']No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol:[/quote] No ba :lol: Dbsst ale za komplikacje podczas operacji to ja nie odpowiadam :lol:[/quote] :o jakie komplikacje tej slawy chirurg nie wie co to sa komplikacje ;)[/quote] Ach no wiesz to się tyczy mojego ansastazjologa, jeszcze źle poda narkoze :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Lukusia']No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol:[/quote] No ba :lol: Dbsst ale za komplikacje podczas operacji to ja nie odpowiadam :lol:[/quote] :o jakie komplikacje tej slawy chirurg nie wie co to sa komplikacje ;)[/quote] Ach no wiesz to się tyczy mojego ansastazjologa, jeszcze źle poda narkoze :lol:[/quote] a kto narkotyzuje ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Lukusia']No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol:[/quote] No ba :lol: Dbsst ale za komplikacje podczas operacji to ja nie odpowiadam :lol:[/quote] :o jakie komplikacje tej slawy chirurg nie wie co to sa komplikacje ;)[/quote] Ach no wiesz to się tyczy mojego ansastazjologa, jeszcze źle poda narkoze :lol:[/quote] a kto narkotyzuje ;)[/quote] Wiesz jak się bierze jakiegoś narkomana z dworca jako anastezjologa to nigdy nie wiadomo :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Lukusia']No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol:[/quote] No ba :lol: Dbsst ale za komplikacje podczas operacji to ja nie odpowiadam :lol:[/quote] :o jakie komplikacje tej slawy chirurg nie wie co to sa komplikacje ;)[/quote] Ach no wiesz to się tyczy mojego ansastazjologa, jeszcze źle poda narkoze :lol:[/quote] a kto narkotyzuje ;)[/quote] Wiesz jak się bierze jakiegoś narkomana z dworca jako anastezjologa to nigdy nie wiadomo :lol:[/quote] :o wrrrrrr to ja moze lepiej sie zdecyduje zobacze czy mam czas i w ogole milobylo poznac :scared: :lol: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Lukusia']No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol:[/quote] No ba :lol: Dbsst ale za komplikacje podczas operacji to ja nie odpowiadam :lol:[/quote] :o jakie komplikacje tej slawy chirurg nie wie co to sa komplikacje ;)[/quote] Ach no wiesz to się tyczy mojego ansastazjologa, jeszcze źle poda narkoze :lol:[/quote] a kto narkotyzuje ;)[/quote] Wiesz jak się bierze jakiegoś narkomana z dworca jako anastezjologa to nigdy nie wiadomo :lol:[/quote] :o wrrrrrr to ja moze lepiej sie zdecyduje zobacze czy mam czas i w ogole milobylo poznac :scared: :lol:[/quote] Dbsst nie masz się co bać śmiertelność liczy się w 99% wiec może Szpilia zaliczy się do tego 1% żywych :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Lukusia']No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol:[/quote] No ba :lol: Dbsst ale za komplikacje podczas operacji to ja nie odpowiadam :lol:[/quote] :o jakie komplikacje tej slawy chirurg nie wie co to sa komplikacje ;)[/quote] Ach no wiesz to się tyczy mojego ansastazjologa, jeszcze źle poda narkoze :lol:[/quote] a kto narkotyzuje ;)[/quote] Wiesz jak się bierze jakiegoś narkomana z dworca jako anastezjologa to nigdy nie wiadomo :lol:[/quote] :o wrrrrrr to ja moze lepiej sie zdecyduje zobacze czy mam czas i w ogole milobylo poznac :scared: :lol:[/quote] Dbsst nie masz się co bać śmiertelność liczy się w 99% wiec może Szpilia zaliczy się do tego 1% żywych :lol:[/quote] hahahaodrazu mi ulzylo :silly: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='Lukusia']No, KaRa TC mówię ci, że Era to siostra Shreka :lol: :lol:[/quote] No ba :lol: Dbsst ale za komplikacje podczas operacji to ja nie odpowiadam :lol:[/quote] :o jakie komplikacje tej slawy chirurg nie wie co to sa komplikacje ;)[/quote] Ach no wiesz to się tyczy mojego ansastazjologa, jeszcze źle poda narkoze :lol:[/quote] a kto narkotyzuje ;)[/quote] Wiesz jak się bierze jakiegoś narkomana z dworca jako anastezjologa to nigdy nie wiadomo :lol:[/quote] :o wrrrrrr to ja moze lepiej sie zdecyduje zobacze czy mam czas i w ogole milobylo poznac :scared: :lol:[/quote] Dbsst nie masz się co bać śmiertelność liczy się w 99% wiec może Szpilia zaliczy się do tego 1% żywych :lol:[/quote] hahahaodrazu mi ulzylo :silly:[/quote] no i dobrze :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC']No ba![/quote] hehe ta chirurgiczna pewnosc ;) Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']No ba![/quote] hehe ta chirurgiczna pewnosc ;)[/quote] No ba :lol: każdy chirurg jest wszystkiego pewny :lol: Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']No ba![/quote] hehe ta chirurgiczna pewnosc ;)[/quote] No ba :lol: każdy chirurg jest wszystkiego pewny :lol:[/quote] hehehehe serio serio Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst'][quote name='KaRa_TC']No ba![/quote] hehe ta chirurgiczna pewnosc ;)[/quote] No ba :lol: każdy chirurg jest wszystkiego pewny :lol:[/quote] hehehehe serio serio[/quote] Serio :lol: Quote
KaRa_ Posted June 25, 2005 Author Posted June 25, 2005 [quote name='dbsst']ale i tak czuje pewne napiecie :D[/quote] Wydaje Ci się :lol: Dobra zmykam myć okienka :-? Quote
dbsst Posted June 25, 2005 Posted June 25, 2005 [quote name='KaRa_TC'][quote name='dbsst']ale i tak czuje pewne napiecie :D[/quote] Wydaje Ci się :lol: Dobra zmykam myć okienka :-?[/quote] hehehe a ja zmykalm sie pakowac :D Quote
Recommended Posts