Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Lista Shib zgłoszonych na 40-tą Jubileuszową Krajową Wystawę Psów Rasowych w Kielcach[/SIZE][/FONT] :loveu:

[LIST=1]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Baranauskas Vytautas - Kaunas Shiba, pies, championów - [B]ENPITSU AKA Zara[/B][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Baranauskas Vytautas - Kaunas Shiba, pies, m[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ł[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]odzie[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ż[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]y - [B]ICHISUKE NO AKA GO ZARA[/B][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Rozmysłowicz Martyna - Białystok Shiba, suka, młodzieży - [B]S'HANA Matagiinu PL[/B][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Uba Ewa - Płoniawy Shiba, suka, pośrednia - [B]FUJI OF BONSAI Xandrina[/B][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Uba Ewa - Płoniawy Shiba, pies, otwarta - [B]AKIDO Furia[/B][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wrzesiński Krzysztof - Warszawa Shiba, suka, otwarta - [B]XANDRINA ERUSHORI OF BONSAI[/B][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Żak Donata - Leszno Shiba, pies, championów - [B]ECHIKETTO OF BONSAI Xandrina[/B][/SIZE][/FONT]
[*][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Żak Donata - Leszno Shiba, suka, otwarta - [B]YUZUKI Gamron[/B][/SIZE][/FONT]
[/LIST]

Posted

[quote name='Szybowiec']:evil_lol: Super,będzie więcej shibek chyba niż na wystawie w Poznaniu.Mam nadzieję ,że się spotkamy przy ringu.:multi::multi:[/quote]
Wystawiasz, któregoś z "szybowców"??

Posted

:cool3: Owszem będę wystawiała szybowce.Tylko dwa,trzeci jeszcze za mały jak na polskie wystawy...A szkoda bo im wcześniej ze szczeniakiem zaczyna się jeździć tym dla niego lepiej-szybciej przyzwyczaja się do atmosfery jaka tam panuje.:oops:

Posted

Wyniki shib z 40 Krajowej Wystawy Psów Rasowych w Kielcach:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]1.pies,kl.mł.[/SIZE][/FONT]- [B]ICHISUKE NO AKA GO ZARA-[I][COLOR=red]V1,Zw.Mł[/COLOR][/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]2.pies,kl.o.[/SIZE][/FONT]-[B]AKIDO Furia-[COLOR=red]V1,CWC[/COLOR] :cool3:[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]3.pies,kl.ch.[/SIZE][/FONT][B]-ECHIKETTO OF BONSAI Xandrina-nb[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]4.pies,kl.ch.[/SIZE][/FONT][B]-ENPITSU Aka Zara-[I][COLOR=red]V1,CWC,NDPwR[/COLOR][/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]5.suka,kl.mł.[/SIZE][/FONT] - [B]S'HANA Matagiinu PL-[COLOR=red]V1,Zw.Mł.[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][COLOR=black]6.suka,kl.mł.[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]-FUJI OF BONSAI Xandrina-[COLOR=red]V1,CWC,NDSwR,BOB[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]7.suka,kl.o.[/SIZE][/FONT]-[B] ERUSHORI OF BONSAI Xandrina-[I][COLOR=red]V1,CWC[/COLOR][/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][FONT=Arial][SIZE=2]8.suka,kl.o.[/SIZE][/FONT]- [B]YUZUKI Gamron-[COLOR=red]Sg[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

Mam nadzieję,że wszystkie wyniki podałam dobrze,jeśli nie -to proszę o korektę MATAGI-pliiz!:evil_lol: [B]GRATULACJE dla wszystkich właścicieli shibek![/B]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Wyniki są chyba ok. Jutro zadzwonię do rzecznika prasowego wystawy i ewentualnie je skoryguję.:p
Szybowce były wspaniałe - wszystkie, bez wyjątku!:lol:
Gratuluję właścicielom:multi:

Do zobaczenia w Kielcach za rok :hand:
Zapraszam:lol:

EDIT: Telefon Rzecznika milczy:-(
[/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Szybowiec']Wyniki shib z 40 Krajowej Wystawy Psów Rasowych w Kielcach:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]1. pies, kl.m[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]ł[/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3] - [B]ICHISUKE NO AKA GO ZARA-[I]V1,Zw.Mł.[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]2. pies,kl.o-[B]AKIDO Furia-V1,CWC :cool3:[/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]3.pies,kl.ch-ECHIKETTO OF BONSAI Xandrina-nb[/B][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]4.pies,kl.ch-ENPITSU Aka Zara-[I]V1,CWC,NDPwR[/I][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]5.suka,kl.mł - [B]S'HANA Matagiinu PL-[I]V1,Zw.Mł,Naj.Junior[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]6.suka,kl.p- [B]FUJI OF BONSAI Xandrina-[I]V1,CWC,NDSwR,[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B][I]BOB :multi:[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]7.suka,kl.o-[B] ERUSHORI OF BONSAI Xandrina-[I]V1[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]8.suka,kl.o- [B]YUZUKI Gamron-[/B][/SIZE][/FONT]

Mam nadzieję,że wszystkie wyniki podałam dobrze,jeśli nie -to proszę o korektę MATAGI-pliiz!:evil_lol: [B]GRATULACJE dla wszystkich właścicieli shibek![/B][/quote]

Jak dla mnie to się zgadza,też nie wiem co dostała Yuzuki :shake:A jak tam na BOG?:roll: Ja na BIS Junior nie poszłam,nie chciało mi się ani szybować:evil_lol:,ani czekać;).
Kslawin :lol:-było miło Cię poznać!:multi:
Szybowiec:lol:- a Ciebie zobaczyć również miło!:multi::loveu:

Posted

[quote name='Szybowiec']My też nie czekaliśmy na finały-obowiązki wzywały do domku,więc tym razem żadna shiba nie walczyła o dodatkowe tytuły.:placz:[/quote]

O masz!:cool1: Ale chyba łatwo by na finałach nie było:roll::cool1:BOG V wziął AA,a później był BIS III:shake:

Jakie macie plany na 2009 rok?od czego zaczynacie?ja to bym chciała i tu i tam,ale nie wiem jak na to kasa i czas pozwolą?Młoda siedzi w Olsztynie i studuje/chyba,tak myślę:roll::evil_lol:/,a jak ja wyjeżdżam to w domu musi ktoś zostać,samej mnie się nie chce,chłopa bym zabrała,ale kto w domu?Ot,takie to ja mam problemy:diabloti:

Posted

Tak,tak ,takie to nasze dorosłych życie,poszaleć by się chciało,ale tym razem to nam stworzenia nie pozwalają ,a nie małolaty:placz:!Dzieciaki i u nas starsze na swoim,a najmłodsza to za mała coby zostać ze zwierzakami/my tyż mamy różności;)-kozy,świnki wietnamskie,króle,koty,no i oczywiście pare piesiów/. Już głośno domaga się wyjazdów z nami na wystawy!:evil_lol:.No i nie da w przyszłym roku odpocząć staruszkom;zwłaszcza,że będzie wystawiana jej pupilka!:multi:.Co do wystaw mamy chęć zacząć od Głogowa,ale damy znać co i jak bliżej tego 2009 roku!:eviltong:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dla zakończenia tematu (albo i nie :lol:) podaję wyniki opublikowane w katalogu powystawowym:

977 pies młodzieży ICHISUKE NO AKA GO ZARA dosk. I złoty Zw.Mł., :multi:
978 pies otwarta AKIDO Furia dosk. I złoty CWC,:multi:
979 pies championów ECHIKETTO OF BONSAI Xandrina nb - -:placz:
980 pies championów ENPITSU AKA Zara dosk. I złoty CWC, NPwR,:multi:
981 suka młodzieży S'HANA Matagiinu PL dosk. I złoty Zw.Mł.,:multi:
982 suka pośrednia FUJI OF BONSAI Xandrina dosk. I złoty CWC, NSwR, Zw.Rasy,:multi:
983 suka otwarta XANDRINA ERUSHORI OF BONSAI dosk. I złoty CWC,:multi:
984 suka otwarta YUZUKI Gamron bdb - -[/SIZE][/FONT]:multi: