Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dokladnie majusko kochana dokladnie;)dzieki tobie nasz maly juz nie w schronie miedzyinnymi:)):multi::multi:za co ci serdecznie dziekuje!

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Ale cudowny ten psiur:loveu: to teraz na niego bulę na hotelik ( kontynuacja za Hebana ?)???;)[/quote]

Tak - jak kontynuacja Hebana to właśnie na Frania

Serdeczne dzięki :loveu:

Posted

ja nieśmiało wykorzystam sytuację :oops::oops:
Przydałaby się obróżka przeciwkleszczowa. Mamy przeogrom kleszczy i psy, które lubią buszować w krzakach przynoszą ich dużo.. Nowe psiaki też często przynoszą pchły, więc staramy się pozostałe psy przed nimi uchronić i pozbyć się 'gryzoni' zanim zrobi się poważna, ogromna inwazja.

Poza tym Rusty jest psem straaasznie wesołym, radosnym i pociesznym :) Chyba się nawet powtarzam ;)

Posted

wiosno to kup mu obrozke jak mozesz chyba ,ze znajdzie sie jakas dobra dusza ktora ja franiowi zasponsoruje?jak nie to do mojego dlugu dopisz a ja postaram sie splacic jak najszybciej..

Posted

Przeleję na konto Wiosny trochę kasiorki na te obróżki, tylko napisz Wiosno mniej więcej ile potrzeba to przeleję dodatkowo z opłatą za hotelik. Ja polewam swoja gromadkę Frontline, ale powiem Wam , że i tak ich to świństwo obłazi:shake:

Posted

Kleszczy wysyp jakiś w tym roku. Ich zawsze jest dużo, za dużo, ale teraz to już jakaś przesada.

Obróżki udało mi się kupić w promocji po 25zł, a obróżki to preventic, więc całkiem niezłe.
Majuska, dziękuję :loveu:
Przekażę kudłaczowi specjalne mizianko od Ciebie :)

Posted

A Rusty robi się z dnia na dzień coraz fajniejszy :loveu:
Ja jestem po uszy zakochana - chłopak jest tak grzeczny, milutki, i taki.,. tryskający radością :)
Cudowny, naprawdę fajny psiak z niego.

Biega na spacerach już luzem, przychodzi ślicznie :loveu:

Posted

[quote name='fizia'][URL="http://i43.tinypic.com/oi690l.jpg"][IMG]http://i43.tinypic.com/oi690l.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Biegne do ciebie.......ale gdzie ty jestes ???