Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fizia, doceniam jak najbardziej Twoje dobre checi i zaangazowanie w poprawe losu Frania ale uwazam, ze bezpieczniejszy bedzie w schronisku niz u Wiosny
Chetnie doloze swoja cegielke dp utrzymania chlopaka byle nie tam.
Poczytaj historie naszej Viki to moze zrozumiesz skad we mnie tyle obawy. Gdyby nie zdrowy rozsadek kilku osob (w tym Havany, ktora mocno kibicuje rowniez Franiowi) Viki zostalaby uspiona...
Zapewne Wiosna kilku psom pomogla i chwala jej za to ale to nie przekonuje mnie wcale do tego aby powierzyc jej jakies futro...
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f85/orzechowska-viki-wreszcie-w-nowym-domu-125152/[/url]

• Replies 663
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochane, sytuacja się nieco zmieniła.

Ponieważ Franio nie jest jeszcze wykastrowany, doszłyśmy do wniosku, że znacznie taniej będzie wykonać ten zabieg w schronisku, niż w DT czy hoteliku, dlatego Franio jeszcze został w schronisku, a do Wiosny pojechał Szogun.

Czekam jeszcze na odpowiedź Maritiki, ale jest szansa na domowy, płatny DT u Jej Cioci, pod Warszawą - być może pod koniec tygodnia mógłby tam Franio pojechać.

Posted

dziewczyny zbieramy deklaracje na frania i bardzo prosze o pomoc!chetnym przesle nr konta na pw:)franio potrzebuje jeszcze 80zl deklaracji stalych i bedzie komplet by mogl jechac:)

Posted

[quote name='clo']dziewczyny zbieramy deklaracje na frania i bardzo prosze o pomoc!chetnym przesle nr konta na pw:)franio potrzebuje jeszcze 80zl deklaracji stalych i bedzie komplet by mogl jechac:)[/quote]

wyczysc prosze skrzynke, bo pw nie dochodza ;)

Posted

Jeśli chodzi o młodą sunie to z Franiem raczej nie powinno być problemu, u mnie dogadał się ze wszystkimi psiakami bez problemu, był uległy i cały czas sie chciał bawić.
Na pewno problemem będzie z przeskakiwaniem ogrodzenia, u mnie przeskoczył ogrodzenie w kojcu, które ma około 1.60 m.
Potem już nie było problemu z przeskoczeniem ogrodzenia domu, a uciekinier z niego pierwsza klasa. I z tymi rowerami, bardzo je gonił.

Ostatnio myślałam o zbudowaniu kojca zadaszonego i wzięciu go do siebie, niestety narazie finansowo nie dałabym rady w najbliższym czasie z budową kojca; z czasem też u mnie kiepsko, żeby z Franiem odpowiednio dużo pracować, no i oczywiście większość czasu musiałby spędzać w kojcu.

Myślę, że to dla niego szansa, oby wszystko się powiodło...

Ja deklaruję 50 zł co miesiąc.

Posted

havana ,zyzia dziekuje z calego serca za deklaracje na frania:)!!!mamy komplet!rita oczywiscie ,ze 10zl na transport sie przyda:)wlasnie mowiac o transporcie to szukamy w takim razie transportu z czestochowy do elblaga do mori tam franio pojedzie:)na miejsce koruni.niestety rezygnujemy z dt u martikiki poniewaz okazalo sie,ze jest na czarnych kwiatkach i jest to bardzo podejrzany dt o zlej opni..coz szkoda bo zapowiadal sie super:(

Posted

rita 60 na frania ja prowadze zbiorke zaraz ci podam nrkonta dziekujemy!

szukamy transportu pilnie!!!miejsce juz czeka!!!prosze pomozcie!