pucka69 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ok, to nie biore chłopaków. do Apsy napisze sms-a Quote
kalcia Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 bylysmy dzis z ciotka pucka, sprawdzilysmy myszki, 3ka odzielona to na pewno chlopcy. 1 brazowo-bury i 2 czarne. ten brazowo-bury wyjatkowo odwazny :D do mamy i maluchow nie zagladalysmy, jesli jakies 20dni i pojedziemy sprawdzic plcie i rozdzielic plciami maluchy. Quote
asia_rońda Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 A obfocilyscie psa ktorego mialyscie obfocic i zrobilyscie moze nowe zdjecia myszkom:lol: Quote
kalcia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 myszkom probowalam zrobic zdjecia, ale bylo strasznie malo miejsca, a same myszki bardzo ruchliwe ;) a sunia jest tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/przesliczna-ruda-3-miesieczna-sunia-miks-collie-onka-w-kocim-azylu-w-wa-125448/[/url] Quote
pucka69 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Żadne zdjęcie myszek nie wyszło? dawaj co masz! Quote
Betbet Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 z braku laku możemy i doopy pooglądac;)w końcu męskie;) Quote
kalcia Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no dobra, 2 zdjecia moge wrzucic :p [IMG]http://i125.photobucket.com/albums/p76/kalcia0/tymczasy/stuff3106.jpg[/IMG] [IMG]http://i125.photobucket.com/albums/p76/kalcia0/tymczasy/stuff3107.jpg[/IMG] Quote
asia_rońda Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 podniose moze jeszcze ktos sie zglosi chetny zaadoptowac myszki:lol: Quote
asia_rońda Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 podniose moze ktos jeszcze sie kusi:lol: Quote
asia_rońda Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 rozmawialam z p.irenka w srode i dowiedzialam sie ze mlode myszki juz sie pokryly malym futerkiem:) Kalci kiedy wybieracie sie do Azylu aby zobaczyc ile jest chlopcow a ile dziewczyn:lol: i koniecznie zrubcie zdjecia:evil_lol: Quote
kalcia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ano jedziemy w przyszly weekend, bo nie damy rady wczesniej :p ale postaramy sie porobic zdjecia :) Quote
*anusia&ajlu* Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ja bym chciala dwie myszki jednej płci, mam 2 chłopaków w domu, 1ostatnio odeszła za TM, a dwa staruszki sie jeszcze 3maja, mam jeszcze chomika i miałam 2koszatniczki tez sa juz za TM niedawno wszystko mi poodchodziło, i tak nudno i pusto bez gryzoni, a mam troszke doswiadczenia w gryzoniach miałam kiedys 36chomików :) i narazie bym poprosila 2myszki i zeby razem mogly zamieszkac bo mam 1klatke pusta, na terenie warszawy moge dojechac po nie:) czekam na odp i w razie czego jakby sie u mnie znow miejsce zwolnilo moge ponownie wziasc malenstwa:) Quote
asia_rońda Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 to moze dasz rade podskoczyc do Konstancina bo tam sa myszki:lol: a jak nie to zadzwon do azylu podajeci telefon 754-64-95 lub 756-48-82 i domow sie z dziewczynami kture beda jechalu do azylu aby sie z nimi zabrac:lol: Pozdrawiam Asia Quote
*anusia&ajlu* Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 a macie jakis nr komorkowy do os,ktora tam jezdzi nie wiecie czy mogla za mnie zabrac myszki, ja przewaznie mam wolne w tygodniu i ciezko byloby sie zgrac jakbyscie daly namiary na pw bylabym wdzieczna;) Quote
asia_rońda Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Tylko trzeba podpisac umowe adopcyjna a dziewczyny jada w przyszla chyba sobote najlepiej napisz do Kaci ona bedzie jechala jeszcze z kims:lol: Quote
*anusia&ajlu* Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 akurat w sobote pracuje, w niedziele 21 mam wolne i 19 w piatek, nie moglybyscie jakos tak jechac zabralabym sie z wami, jak juz umowe trzeba podpisac to pojade a jak nie bedziecie mogly to napiszcie mi jak sie jedzie do konstancina i czym i gdzie to jest :) to bede 21 w niedziele jechala moze siostre wyciagne i moze ona tez gryzonia wezmie :) :loveu: Quote
kalcia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 bedziemy jechac raczej w niedziele, bo sobote mam zawalona. dokladnie o ktorej jeszcze nie wiem, bo musze sie z ciotka pucka dogadac :p 21ego to juz bedzie dosc poznawo na sprawdzanie plci ;) wiec jedziemy w ta niedziele, a jak pozniej, nie wiem. Quote
*anusia&ajlu* Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a to mogłybyscie za mnie wziasc adoptowac myszki? mi to jest obojetne czy beda młode czy dorosłe, wazne zeby dwie albo 3 byly jednej plci, ja moglabym jechac 21 i chyba pojade, a sa w konstancinie inne gryzonie? bo mam tez pusta duza klatke po koszatniczkach... Quote
asia_rońda Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Nie ma innych gryzoni nieraz jeszcze bywaja szczurki ale zadko bo schronisko jest kocie:evil_lol: Quote
Betbet Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 ja czekam jak na szpilkach kiedy maluchy beda samodzielne...co chwila tu zaglądam, ale nic nie piszę..no bo co tu pisać...taka odległość Quote
pucka69 Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 anusia - mogłybysmy chyba wziac. to i Ciebie o taki małe cv na pw poprosze :eviltong: , zebym mogła p. irenie pokazac do kogo idą myszki Quote
Recommended Posts