Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bylysmy dzis z ciotka pucka, sprawdzilysmy myszki, 3ka odzielona to na pewno chlopcy. 1 brazowo-bury i 2 czarne. ten brazowo-bury wyjatkowo odwazny :D
do mamy i maluchow nie zagladalysmy, jesli jakies 20dni i pojedziemy sprawdzic plcie i rozdzielic plciami maluchy.

Posted

myszkom probowalam zrobic zdjecia, ale bylo strasznie malo miejsca, a same myszki bardzo ruchliwe ;)
a sunia jest tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/przesliczna-ruda-3-miesieczna-sunia-miks-collie-onka-w-kocim-azylu-w-wa-125448/[/url]

Posted

no dobra, 2 zdjecia moge wrzucic :p
[IMG]http://i125.photobucket.com/albums/p76/kalcia0/tymczasy/stuff3106.jpg[/IMG]
[IMG]http://i125.photobucket.com/albums/p76/kalcia0/tymczasy/stuff3107.jpg[/IMG]

Posted

rozmawialam z p.irenka w srode i dowiedzialam sie ze mlode myszki juz sie pokryly malym futerkiem:)
Kalci kiedy wybieracie sie do Azylu aby zobaczyc ile jest chlopcow a ile dziewczyn:lol: i koniecznie zrubcie zdjecia:evil_lol:

Posted

ja bym chciala dwie myszki jednej płci, mam 2 chłopaków w domu, 1ostatnio odeszła za TM, a dwa staruszki sie jeszcze 3maja, mam jeszcze chomika i miałam 2koszatniczki tez sa juz za TM niedawno wszystko mi poodchodziło, i tak nudno i pusto bez gryzoni, a mam troszke doswiadczenia w gryzoniach miałam kiedys 36chomików :) i narazie bym poprosila 2myszki i zeby razem mogly zamieszkac bo mam 1klatke pusta, na terenie warszawy moge dojechac po nie:) czekam na odp i w razie czego jakby sie u mnie znow miejsce zwolnilo moge ponownie wziasc malenstwa:)

Posted

to moze dasz rade podskoczyc do Konstancina bo tam sa myszki:lol: a jak nie to zadzwon do azylu podajeci telefon 754-64-95 lub 756-48-82 i domow sie z dziewczynami kture beda jechalu do azylu aby sie z nimi zabrac:lol:
Pozdrawiam Asia

Posted

akurat w sobote pracuje, w niedziele 21 mam wolne i 19 w piatek, nie moglybyscie jakos tak jechac zabralabym sie z wami, jak juz umowe trzeba podpisac to pojade a jak nie bedziecie mogly to napiszcie mi jak sie jedzie do konstancina i czym i gdzie to jest :) to bede 21 w niedziele jechala moze siostre wyciagne i moze ona tez gryzonia wezmie :) :loveu:

Posted

bedziemy jechac raczej w niedziele, bo sobote mam zawalona.
dokladnie o ktorej jeszcze nie wiem, bo musze sie z ciotka pucka dogadac :p
21ego to juz bedzie dosc poznawo na sprawdzanie plci ;) wiec jedziemy w ta niedziele, a jak pozniej, nie wiem.

Posted

a to mogłybyscie za mnie wziasc adoptowac myszki? mi to jest obojetne czy beda młode czy dorosłe, wazne zeby dwie albo 3 byly jednej plci, ja moglabym jechac 21 i chyba pojade, a sa w konstancinie inne gryzonie? bo mam tez pusta duza klatke po koszatniczkach...