Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

estote napisał(a):
mój znajomy szuka psa dla sowich rodziców. mają dom z ogrodem, więc tam byłoby mu dobrze. zapytam, choć oczywiście nic nie obiecuję jeszcze :)

nie twierdź że się czepiam ale dom z ogrodem nie zawsze jest najlepszy dla husky... Czy Ci rodzice będą mieli siłę i czas wybiegać tego psiaka?? Czy znają za i przeciw huszczaków?? Pies ma być cały czas na ogrodzie w budzie??

Posted

Okamia napisał(a):
nie twierdź że się czepiam ale dom z ogrodem nie zawsze jest najlepszy dla husky... Czy Ci rodzice będą mieli siłę i czas wybiegać tego psiaka?? Czy znają za i przeciw huszczaków?? Pies ma być cały czas na ogrodzie w budzie??

Zgadzam się najlepiej uświadomić przyszłych właścicieli że musi dużo biegać i sam ogród to tylko wydłużenie domu.;)

Posted

[quote name='Nona']chętnie to zrobię ale nie mam pojecia co znaczy tekst na allegro... Jestem zielona jak listek, co chwila trafiam niekoniecznie tam gdzie zamierzam.Nie mogę znależć wątku mojego drugiego psa- prosiłam znajomą o założenie. To moje pierwsze kroki na forum. Staram się- zalezy mi na Nazirze ale nic wiecej nie potrafie zrobić by zwrócić na niego uwagę.Wiem o nim tylko tyle, ile jest w informacji Agaty- prosiłam ją o pomoc. Gdybyś zechciała zrobić to allegro tak, by zwróciło uwage większej ilości osób-byłabym wdzięczna.[/quote]
Kasiu-zlituj się. Agata obiecała mi to allegro ale jest w niedoczasie i wraca za pare dni. Tak tu pusto i cicho-Nazir idzie w zapomnienie
Wczoraj własciciel wyznał, ze po uzieczkach z kojca zamknął psa w garażu. Biedny nazir- zgłupieje tam
To pies stworzony z garści wiatru

Posted

przed chwilą dzwonil własciciel- Nazir ma nowy dom. Posesja w lesie, ogrodzenie 170(tylko!) na podmurówce. Nowy pan w rozjazdach, w domu pani z trójką dzieci..Obawiam się, że nie jest to najlepsze rozwiazanie.Tylo płot jest wyższy. Nowy pan obczytał się we zwyczajach hasków ale..Nikt z nas nie miał lepszej propozycji.
Temat zamknięty.

• 3 weeks later...
Posted

Skoro jesteś- zapytam. bałam się dzwonić nie mając jakichkolwiek propozycji. Leon, Brylant,Nazir- to mocno bolące tematy i oby to przypadkowe zestawienie było naprawde przypadkiem. Nazir to wiatr, pęd zamknięty w futerku