Jump to content
Dogomania

Ranking Wystawowy Akit 2008? - Nie powstanie

Czy chcesz, aby został utworzony Ranking Wystawowy Akit za 2008 rok?  

18 members have voted

1. 1. Czy chcesz, aby został utworzony Ranking Wystawowy Akit za 2008 rok?

• Tak
    • Tak, ale na innych zasadach
    • Nie
    • Nie mam zdania
      0

Recommended Posts

Posted

ineczka napisał(a):
statystyka,
kto na był na ilu wystawach, jakie miejsca zajął, kto sędziował.

coś takiego to chyba lepiej byłoby dodać do bazy rodowodów/hodowlanej, którą tworzy INU z Revil.. wtedy chyba większy byłby z tego użytek..

Posted

Agappe napisał(a):
coś takiego to chyba lepiej byłoby dodać do bazy rodowodów/hodowlanej, którą tworzy INU z Revil.. wtedy chyba większy byłby z tego użytek..

Nie ma problemu. Pomalutku dodajemy informacje o kitach, więc wystarczy aby ktoś to zebrał :evil_lol: i chętnie umieścimy również takie dane.

Posted

pakej napisał(a):
A w którym wątku są takie informacje jeśli można wiedzieć

Aaa... To jest odrębny twór tworzony wspólnymi siłami ;)

Baza rodowodów polskich Akit

Jeszcze duuużo braków, część linków nie działa, ale trochę można już przeglądać no i pomóc ;)

Dziś akurat strona jest aktualizowana

edit: posty skaczą :roll:

Posted

revii napisał(a):
Nie ma problemu. Pomalutku dodajemy informacje o kitach, więc wystarczy aby ktoś to zebrał :evil_lol: i chętnie umieścimy również takie dane.

A w którym wątku są takie informacje jeśli można wiedzieć

Posted

pakej napisał(a):
Widzę że w bazie jest " mój " miot może jak pozwolicie to dodam Wam moje informacje
Posty faktycznie skaczą :crazyeye:

Będzie nam bardzo miło :multi:

Jak dodać dokładnie opisane jest tu: kontakt :loveu:

Posted

revii napisał(a):
Będzie nam bardzo miło :multi:

Jak dodać dokładnie opisane jest tu: kontakt :loveu:

Dodam, że mile widziana jest jakakolwiek pomoc, a jeśli ktoś ma jeszcze jakieś pomysły co dodać do Bazy, można się kontaktować j.w. lub poprzez dogo (do mnie lub do INU)

Posted

revii napisał(a):

W sumie, to ja bym mogła, jak już... prześlę zaległości, których jest coraz więcej. :oops:
Obiecuję, że dzisiaj coś postaram się zrobić coś z zaległości do Bazy (a sporo tego jest) i pomyślę o tej statystyce...

Myślicie, że jak by było lepiej: umieścić po każdym psem jego osiągnięcia z wystaw w 2008, czy zrobić w tym celu oddzielną podstronę?
Ja skłaniam się bardziej ku drugiemu, bo będzie wszystko bardziej czytelne...

Posted

[SIZE="3"]wpadłam tylko na chwile.. jak obiecałam tak wstawiam SPIS WYSTAW AKIT W POLSCE 2008

SPIS WYSTAW - KLIK

Przepraszam, że nie ujednoliciłam formy wyników, ale fizycznie nie mam na to czasu..:oops:

no i znikam na kilka tygodni pewnie [SIZE="1"](nadchodzące plany na styczeń: 8 kolokwiów, 7 egzaminów:shake:)

Posted

Agappe napisał(a):
wpadłam tylko na chwile.. jak obiecałam tak wstawiam SPIS WYSTAW AKIT W POLSCE 2008

SPIS WYSTAW - KLIK

Przepraszam, że nie ujednoliciłam formy wyników, ale fizycznie nie mam na to czasu..:oops:

no i znikam na kilka tygodni pewnie (nadchodzące plany na styczeń: 8 kolokwiów, 7 egzaminów:shake:)

No to ja mam teraz pytanie...
Mamy tylko umieścić to na stronie w tym miejscu, czy coś jeszcze?
W razie coś, to mogę policzyć każdemu psu CACIB'y i res. CACIB'y, CWC/CAC, Zwycięstwa Młodzieży, tytuły NJwR/NDSwR/NDPwR i BOB'y i takie tam. :p
Tak więc - robić coś więcej, czy tylko dodać spis wystaw? Pytanie dotyczy szczególnie ineczki, która zaproponowała statystykę...