FREDZIU Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Pozdrowienia dla pięknej Mejsi, ale pięknie wącha kwiatki:evil_lol: Quote
Doti1986 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witamy wieczorową porą:loveu: Mejsunia jak zwykle śliczna kwiaty zresztą też:loveu: Ja jak postawiłam róże, które dostałam na imieniny a były w koszu i nie miałam ich gdzie postawić więc wylądowały na podłodze. Kiedy wróciłam do domu z zakupów połowa kwiatów została a połowa same badyle zostały:mad: Niezłą przekąskę miała Pixunia:evil_lol: zauważyłam że tylko herbaciane zjadła a pomarańczowe zostawiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Żeby się faktycznie nie poczuła jak w ogródku i nie zaczęła Ci siusiać koło tych kwiatków :eviltong: Moje panny załatwiały swoje potrzeby swego czasu pod choinką :evil_lol: (żywa była:eviltong:) Quote
iwa63 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Wpadliśmy się przywitać w ten środowy wieczór;) Quote
iwa63 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 acha Mejsi na tle tych kwiatów wygląda przecudnie;) Quote
dysia-u Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='tigrunia']Żeby się faktycznie nie poczuła jak w ogródku i nie zaczęła Ci siusiać koło tych kwiatków :eviltong: Moje panny załatwiały swoje potrzeby swego czasu pod choinką :evil_lol: (żywa była:eviltong:)[/quote] już jej pewnie tego nie oduczę , że wybiega sie po ogrodzie i wraca załatwić sie na podkładzie. :shake: Zabierałam ten pokład ale ona stała w tym miejscu i piszczała Quote
tigrunia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='dysia-u']już jej pewnie tego nie oduczę , że wybiega sie po ogrodzie i wraca załatwić sie na podkładzie. :shake: Zabierałam ten pokład ale ona stała w tym miejscu i piszczała[/quote] O kurcze a to ciekawe :roll: A próbowałaś wyjść z tym podkładem na dwór? Lece na Hausa :loveu: Fajnie się zapowiada :cool3: Quote
Doti1986 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='dysia-u']już jej pewnie tego nie oduczę , że wybiega sie po ogrodzie i wraca załatwić sie na podkładzie. :shake: Zabierałam ten pokład ale ona stała w tym miejscu i piszczała[/quote] Wiele yorków które do późna załatwiały się na podkładach ma ten sam problem na szczęście moja jak tylko raz załatwiła się na trawkę to podkład służył tylko do zabawy:loveu: Quote
iwa63 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witamy w środowy wieczór piękną Mejsunię ;) Quote
Yoko2009 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witamy gorąco i porannie naszą ślicznę bliźniaczkę:) Piękny macie banerek:):) Pozdrawiamy i mizianko przesyłamy Quote
Pegaza Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='dysia-u']już jej pewnie tego nie oduczę , że wybiega sie po ogrodzie i wraca załatwić sie na podkładzie. :shake: Zabierałam ten pokład ale ona stała w tym miejscu i piszczała[/quote] A powiedz mi jak jestescie w terenie to co wtedy zalatwi sie na trawe? czy chodzi i nic nie zrobi.. ja mam psa jednego kochanego Livke ona by mogla byc doslownie nawet nie 5 minut na dworze bo wychodzi i robi od razu co ma zrobic i chce do domu no chyba ze jest ladna pogoda to se polata ale teraz jak jest zimno to woli do domu..:lol: Quote
eve86 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 No ja widze ze mój załatwia się na dworze ale czasem zdarzy mu się wpadka i zrobi to na podkład... Czuje ze czas zabrac podkład na stałe :cool3: A tak w ogóle piękne zdjęcia! A Mejsi lubi kwiaty jak każda kobieta- pozdrawiamy :loveu: Quote
dysia-u Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Witamy wszystkich gości :loveu::loveu::loveu::loveu: Jesteśmy " w terenie" to oczywiście wie co należy zrobić ;) ale kiedy wypuszczam ją "na siku" to pobiega i wraca załatwić sie w domu. Ona ma 3 lata i pewnie tych przyzwyczajeń nie zmieni :shake: Dziś byłyśmy na dłuższym spacerze i myślałam że już wysikała co miała , ale jakże się myliłam. :angryy: Wróciła i od razu na podkład Quote
dysia-u Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Tak wyglądają kwiaty na moim oleandrze. Jest ich mnóstwo. Dzięki temu że są "puste" /na tych z allegro wyglądają jakby były różyczki/ utrzymują się znacznie dłużej na krzaku i nie wyginają gałązek :multi: [URL="http://img24.imageshack.us/i/img8442c.jpg/"][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/1498/img8442c.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img199.imageshack.us/i/img8443p.jpg/"][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/2231/img8443p.jpg[/IMG][/URL] Quote
tigrunia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Ula czy te Twoje kwiatki to jakaś inna odmiana? Czy tamte są może nieodpowiednio pielęgnowane? Quote
karkakarka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Kwiatuszki cudne :) Banerek pękny... Tolka też załatwia się na podkład :shake: A w ogóle to - witam :multi: Quote
Nati28 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witamy pekna Mejs i jej Pania :loveu: Przesylamy gorace pozdrowienia ;) Quote
Yoko2009 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [URL]http://img223.imageshack.us/img223/7454/img8440.jpg[/URL] piękna dziewczynka i piękne kwiatuszki:) Pozdrawiamy wieczornie Quote
FREDZIU Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Pozdrowienia od Fredzi i oczywiście odemnie:multi: Quote
dysia-u Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='tigrunia']Ula czy te Twoje kwiatki to jakaś inna odmiana? Czy tamte są może nieodpowiednio pielęgnowane?[/quote] myśle że to nie zależy od pielęgnacji. Są pewnie różne gatunki. Koleżanka ma te pełne ale zmienia bo ją wkurza że często opada kwiat.:roll: Beata namyśl się na te krzewy bo są piękne. A jak tylko masz je gdzie przezimować to sie nie zastanawiaj :lol: Quote
dysia-u Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='karkakarka']Kwiatuszki cudne :) Banerek pękny... Tolka też załatwia się na podkład :shake: [/quote] OOoo to witamy Tolke w klubie :lol: Quote
ewa2909 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Wpadliśmy się przywitać:loveu:Jaki masz śliczny banerek:loveu:Czyżby niedoszła synowa maczała w nim palce?????????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pycia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Witamy w ten zimny czwartkowy wieczorek i pozdrawiamy gorąco:) Quote
tigrunia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='dysia-u']myśle że to nie zależy od pielęgnacji. Są pewnie różne gatunki. Koleżanka ma te pełne ale zmienia bo ją wkurza że często opada kwiat.:roll: Beata namyśl się na te krzewy bo są piękne. A jak tylko masz je gdzie przezimować to sie nie zastanawiaj :lol:[/quote] Ja tam jestem na nie zdecydowana tylko jak mówisz, ze kwiaty jakieś nie takie .. :roll: Quote
Recommended Posts