Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wieczorową porą:loveu: Mejsunia jak zwykle śliczna kwiaty zresztą też:loveu: Ja jak postawiłam róże, które dostałam na imieniny a były w koszu i nie miałam ich gdzie postawić więc wylądowały na podłodze. Kiedy wróciłam do domu z zakupów połowa kwiatów została a połowa same badyle zostały:mad: Niezłą przekąskę miała Pixunia:evil_lol: zauważyłam że tylko herbaciane zjadła a pomarańczowe zostawiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Żeby się faktycznie nie poczuła jak w ogródku i nie zaczęła Ci siusiać koło tych kwiatków :eviltong:
Moje panny załatwiały swoje potrzeby swego czasu pod choinką :evil_lol: (żywa była:eviltong:)

Posted

[quote name='tigrunia']Żeby się faktycznie nie poczuła jak w ogródku i nie zaczęła Ci siusiać koło tych kwiatków :eviltong:
Moje panny załatwiały swoje potrzeby swego czasu pod choinką :evil_lol: (żywa była:eviltong:)[/quote]
już jej pewnie tego nie oduczę , że wybiega sie po ogrodzie i wraca załatwić sie na podkładzie. :shake: Zabierałam ten pokład ale ona stała w tym miejscu i piszczała

Posted

[quote name='dysia-u']już jej pewnie tego nie oduczę , że wybiega sie po ogrodzie i wraca załatwić sie na podkładzie. :shake: Zabierałam ten pokład ale ona stała w tym miejscu i piszczała[/quote]
O kurcze a to ciekawe :roll: A próbowałaś wyjść z tym podkładem na dwór?

Lece na Hausa :loveu: Fajnie się zapowiada :cool3:

Posted

[quote name='dysia-u']już jej pewnie tego nie oduczę , że wybiega sie po ogrodzie i wraca załatwić sie na podkładzie. :shake: Zabierałam ten pokład ale ona stała w tym miejscu i piszczała[/quote]

Wiele yorków które do późna załatwiały się na podkładach ma ten sam problem na szczęście moja jak tylko raz załatwiła się na trawkę to podkład służył tylko do zabawy:loveu:

Posted

A powiedz mi jak jestescie w terenie to co wtedy zalatwi sie na trawe? czy chodzi i nic nie zrobi..
ja mam psa jednego kochanego Livke ona by mogla byc doslownie nawet nie 5 minut na dworze bo wychodzi i robi od razu co ma zrobic i chce do domu no chyba ze jest ladna pogoda to se polata ale teraz jak jest zimno to woli do domu..:lol:

Posted

No ja widze ze mój załatwia się na dworze ale czasem zdarzy mu się wpadka i zrobi to na podkład... Czuje ze czas zabrac podkład na stałe :cool3:

A tak w ogóle piękne zdjęcia! A Mejsi lubi kwiaty jak każda kobieta- pozdrawiamy :loveu:

Posted

Witamy wszystkich gości :loveu::loveu::loveu::loveu:
Jesteśmy " w terenie" to oczywiście wie co należy zrobić ;) ale kiedy wypuszczam ją "na siku" to pobiega i wraca załatwić sie w domu. Ona ma 3 lata i pewnie tych przyzwyczajeń nie zmieni :shake: Dziś byłyśmy na dłuższym spacerze i myślałam że już wysikała co miała , ale jakże się myliłam. :angryy: Wróciła i od razu na podkład

Posted

Tak wyglądają kwiaty na moim oleandrze. Jest ich mnóstwo. Dzięki temu że są "puste" /na tych z allegro wyglądają jakby były różyczki/ utrzymują się znacznie dłużej na krzaku i nie wyginają gałązek :multi:
[URL="http://img24.imageshack.us/i/img8442c.jpg/"][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/1498/img8442c.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://img199.imageshack.us/i/img8443p.jpg/"][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/2231/img8443p.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='tigrunia']Ula czy te Twoje kwiatki to jakaś inna odmiana? Czy tamte są może nieodpowiednio pielęgnowane?[/quote]

myśle że to nie zależy od pielęgnacji. Są pewnie różne gatunki. Koleżanka ma te pełne ale zmienia bo ją wkurza że często opada kwiat.:roll:
Beata namyśl się na te krzewy bo są piękne. A jak tylko masz je gdzie przezimować to sie nie zastanawiaj :lol:

Posted

[quote name='dysia-u']myśle że to nie zależy od pielęgnacji. Są pewnie różne gatunki. Koleżanka ma te pełne ale zmienia bo ją wkurza że często opada kwiat.:roll:
Beata namyśl się na te krzewy bo są piękne. A jak tylko masz je gdzie przezimować to sie nie zastanawiaj :lol:[/quote]
Ja tam jestem na nie zdecydowana tylko jak mówisz, ze kwiaty jakieś nie takie .. :roll: