slawi Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='dysia-u']Iwonko wraz ze szkołą wraca normalny rytm. O normalnej :multi: godzinie gaśnie światło w pokojach bo inaczej rano ból wstawać . Każdy coś w domu robi bo po prostu w tym domu jest a nie szuka wiatru w polu :evil_lol: Uffff ,[/quote] No tak tylko wygląda mi na to, że u nas nie daje się tak normalnie :evil_lol:. Atrakcji jest zawsze moc i powodów do trosk nigdy nie brakuje. Mój młody jest szczęśliwym posiadaczem pełnoobjawowego ADHD :loveu:, a właśnie zaczynamy nowy etap kształcenia brrr :shake:. A Twoje pomidory spróbuję też zrobić, na razie przerabiam śliwki, ogórki, gruszki i paprykę :p. Pa! Quote
C&B Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Ja tam się nie cieszę, że szkoła... Wszyscy się na ciebie gapią jak na kosmitę :cool1: Dobrze, że mamy prywatnych ochroniarzy :eviltong: Quote
Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witam chyba Ty jedna sie cieszysz z tej szkoly:roll: buu ja chce miec nadal wakacje:placz: Quote
dysia-u Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='Pegaza']Witam chyba Ty jedna sie cieszysz z tej szkoly:roll: buu ja chce miec nadal wakacje:placz:[/quote] kiedy ja nadal właśnie je będę miała :evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='dysia-u']kiedy ja nadal właśnie je będę miała :evil_lol:[/quote] Bo Uli to dopiero od wtorku zaczaeły sie prawdziwe wakacje które potrwają 10 miesięcy:evil_lol::eviltong::evil_lol: Quote
dysia-u Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='ewa2909']Bo Uli to dopiero od wtorku zaczaeły sie prawdziwe wakacje które potrwają 10 miesięcy:evil_lol::eviltong::evil_lol:[/quote] wracam z pracy w domu cicho , mam czas na oddech. Lubie to :lol:. Rano przy śniadaniu mogę zerknąć w gazetke.:multi: Quote
laurin Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='ewa2909']Bo Uli to dopiero od wtorku zaczaeły sie prawdziwe wakacje które potrwają 10 miesięcy:evil_lol::eviltong::evil_lol:[/quote] no tak :evil_lol: Cześć Ulcia:loveu: Z przepisiku napewno skorzystam:loveu: A nie masz czasem jakiedoś sprawdzonego na sałatkę żeby w niej kapusta była? Taka wielowarzywna - z marchewną cebulką papryką itp no i z kapustą... Quote
Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='ewa2909']Bo Uli to dopiero od wtorku zaczaeły sie prawdziwe wakacje które potrwają 10 miesięcy:evil_lol::eviltong::evil_lol:[/quote] AAAA nie zajarzylam..:evil_lol: a ja myslalam ze Ty juz nie pracujesz...:roll: Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='Pegaza']AAAA nie zajarzylam..:evil_lol: a ja myslalam ze Ty juz nie pracujesz...:roll:[/quote] pewnie pomyślałaś że ludzie tak długo nie żyją :mad::mad::mad::mad: 8.09 mam urodziny :multi::multi::multi::multi: które? 43 !!!! jeszcze mogę , jeszcze mi się chce ... żyć :evil_lol: Quote
laurin Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='dysia-u']pewnie pomyślałaś że ludzie tak długo nie żyją :mad::mad::mad::mad: 8.09 mam urodziny :multi::multi::multi::multi: które? 43 !!!! jeszcze mogę , jeszcze mi się chce ... żyć :evil_lol:[/quote] rany coś Ty taka drażliwa Ula:crazyeye: Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='laurin']rany coś Ty taka drażliwa Ula:crazyeye:[/quote] :eviltong: demencja starcza :eviltong: Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 bankowość elektroniczna sp..., ale mnie to kiwa. :mad: Przelewy musze odnosić do banku :angryy: Quote
laurin Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='dysia-u']:eviltong: demencja starcza :eviltong:[/quote] chyba lewą nogą wstałaś i tyle:mad: Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='laurin']chyba lewą nogą wstałaś i tyle:mad:[/quote] wiesz jaka była wichura w nocy ?! wogóle prawie nie spałam Quote
laurin Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='dysia-u']wiesz jaka była wichura w nocy ?! wogóle prawie nie spałam[/quote] no to wiadomo już skąd masz te "wiekowe skojarzenia":mad: NIE-WYS-PA-NA jesteś:eviltong: Quote
Pegaza Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Witam zmierzlucha :evil_lol::eviltong: tak myslalam no malo wspominalas o pracy wiec tak skojarzylam:roll: Quote
slawi Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='dysia-u']pewnie pomyślałaś że ludzie tak długo nie żyją :mad::mad::mad::mad: 8.09 mam urodziny :multi::multi::multi::multi: które? 43 !!!! jeszcze mogę , jeszcze mi się chce ... żyć :evil_lol:[/quote] to Ty Uleczko gooofniarka jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mnie też się wszystko chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='dysia-u']pewnie pomyślałaś że ludzie tak długo nie żyją :mad::mad::mad::mad: 8.09 mam urodziny :multi::multi::multi::multi: które? 43 !!!! jeszcze mogę , jeszcze mi się chce ... żyć :evil_lol:[/quote] [quote name='Pegaza']AAAA nie zajarzylam..:evil_lol: a ja myslalam ze Ty juz nie pracujesz...:roll:[/quote] Ale mnie rozbawiłyście tymi postami:lol::lol::lol: Aż sie w głos śmiałam:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='laurin']chyba lewą nogą wstałaś i tyle:mad:[/quote] Aniu a może Uluś korzystała z mojej recepty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tylko "doktor" by słabo sie spisał;),bo koleżanka jakaś rozdrażniona Quote
dysia-u Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 [quote name='ewa2909']Aniu a może Uluś korzystała z mojej recepty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Tylko "doktor" by słabo sie spisał;),bo koleżanka jakaś rozdrażniona[/quote] od razu "słabo" a o nadmiarze to nikt nie pomyśli ?! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020241.gif[/IMG][/URL] [URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"][IMG]http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts