Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']Iwonko wraz ze szkołą wraca normalny rytm. O normalnej :multi: godzinie gaśnie światło w pokojach bo inaczej rano ból wstawać . Każdy coś w domu robi bo po prostu w tym domu jest a nie szuka wiatru w polu :evil_lol:
Uffff ,[/quote]
No tak tylko wygląda mi na to, że u nas nie daje się tak normalnie :evil_lol:. Atrakcji jest zawsze moc i powodów do trosk nigdy nie brakuje. Mój młody jest szczęśliwym posiadaczem pełnoobjawowego ADHD :loveu:, a właśnie zaczynamy nowy etap kształcenia brrr :shake:.
A Twoje pomidory spróbuję też zrobić, na razie przerabiam śliwki, ogórki, gruszki i paprykę :p.
Pa!

Posted

Ja tam się nie cieszę, że szkoła...
Wszyscy się na ciebie gapią jak na kosmitę :cool1:
Dobrze, że mamy prywatnych ochroniarzy :eviltong:

Posted

[quote name='Pegaza']Witam chyba Ty jedna sie cieszysz z tej szkoly:roll: buu ja chce miec nadal wakacje:placz:[/quote]
kiedy ja nadal właśnie je będę miała :evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']kiedy ja nadal właśnie je będę miała :evil_lol:[/quote]
Bo Uli to dopiero od wtorku zaczaeły sie prawdziwe wakacje które potrwają 10 miesięcy:evil_lol::eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='ewa2909']Bo Uli to dopiero od wtorku zaczaeły sie prawdziwe wakacje które potrwają 10 miesięcy:evil_lol::eviltong::evil_lol:[/quote]
wracam z pracy w domu cicho , mam czas na oddech. Lubie to :lol:. Rano przy śniadaniu mogę zerknąć w gazetke.:multi:

Posted

[quote name='ewa2909']Bo Uli to dopiero od wtorku zaczaeły sie prawdziwe wakacje które potrwają 10 miesięcy:evil_lol::eviltong::evil_lol:[/quote]
no tak :evil_lol:

Cześć Ulcia:loveu: Z przepisiku napewno skorzystam:loveu:

A nie masz czasem jakiedoś sprawdzonego na sałatkę żeby w niej kapusta była?
Taka wielowarzywna - z marchewną cebulką papryką itp no i z kapustą...

Posted

AAAA nie zajarzylam..:evil_lol:

a ja myslalam ze Ty juz nie pracujesz...:roll:

Posted

[quote name='Pegaza']AAAA nie zajarzylam..:evil_lol:

a ja myslalam ze Ty juz nie pracujesz...:roll:[/quote]
pewnie pomyślałaś że ludzie tak długo nie żyją :mad::mad::mad::mad:
8.09 mam urodziny :multi::multi::multi::multi: które? 43 !!!! jeszcze mogę , jeszcze mi się chce ... żyć :evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']pewnie pomyślałaś że ludzie tak długo nie żyją :mad::mad::mad::mad:
8.09 mam urodziny :multi::multi::multi::multi: które? 43 !!!! jeszcze mogę , jeszcze mi się chce ... żyć :evil_lol:[/quote]

rany coś Ty taka drażliwa Ula:crazyeye:

Posted

[quote name='dysia-u']wiesz jaka była wichura w nocy ?! wogóle prawie nie spałam[/quote]

no to wiadomo już skąd masz te "wiekowe skojarzenia":mad:
NIE-WYS-PA-NA jesteś:eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']pewnie pomyślałaś że ludzie tak długo nie żyją :mad::mad::mad::mad:
8.09 mam urodziny :multi::multi::multi::multi: które? 43 !!!! jeszcze mogę , jeszcze mi się chce ... żyć :evil_lol:[/quote]
to Ty Uleczko gooofniarka jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mnie też się wszystko chce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']AAAA nie zajarzylam..:evil_lol:

a ja myslalam ze Ty juz nie pracujesz...:roll:[/quote]

Ale mnie rozbawiłyście tymi postami:lol::lol::lol:
Aż sie w głos śmiałam:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='laurin']chyba lewą nogą wstałaś i tyle:mad:[/quote]
Aniu a może Uluś korzystała z mojej recepty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Tylko "doktor" by słabo sie spisał;),bo koleżanka jakaś rozdrażniona

Posted

[quote name='ewa2909']Aniu a może Uluś korzystała z mojej recepty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Tylko "doktor" by słabo sie spisał;),bo koleżanka jakaś rozdrażniona[/quote]
od razu "słabo" a o nadmiarze to nikt nie pomyśli ?! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10"][IMG]http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020241.gif[/IMG][/URL]

[URL="http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12"][IMG]http://content.sweetim.com/tbsig/sig.asp?img=ad1[/IMG][/URL]