Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']Raaatuunkuuu :-( cały dzień pada i pada. A bo to pierwszy dzień?! Jak tak dalej będzie to depresja murowana.[/quote]
A u nas dzisiaj słoneczko było caly dzień:eviltong:

Posted

[quote name='ewa2909']A u nas dzisiaj słoneczko było caly dzień:eviltong:[/quote]
chyba musze sprawić sobie słoneczną fototapete i przykleić na szybe :shake: hahah ale będzie frajda cały dzień widzieć słońce

Posted

kurcze zapomniałam ci powiedzieć że kupiłam w sklepie szampon firmy Gottlieb .Tak się ucieszyłam bo długo szukałam , że nie przeczytałam dobrze a to... dla szczeniąt. MAAAAtko skąd ja szczeniaka wezmę :razz:
Jak myślisz , jest jakaś różnica? dorosłe psy ucierpią na tym że wymokną w szamponie dla szczeniaków?

Posted

[quote name='dysia-u']kurcze zapomniałam ci powiedzieć że kupiłam w sklepie szampon firmy Gottlieb .Tak się ucieszyłam bo długo szukałam , że nie przeczytałam dobrze a to... dla szczeniąt. MAAAAtko skąd ja szczeniaka wezmę :razz:
Jak myślisz , jest jakaś różnica? dorosłe psy ucierpią na tym że wymokną w szamponie dla szczeniaków?[/quote]
Ja Akse cały czas kąpe w szamponie dla dzieci i nic jej nie jest:lol:.
Mi w tyg przyszły balsamiki te które używa Palomka od Iwonki.Tosiek nie był kąpany bo kupiłam mu nowe kropelki na kleszcze:cool3:.Już chyba wszystkie możliwe zastosowaliśmuy a i tak co tydzień mała szelma przynosi jakiegoś osobnika na sobie:placz:.
Wczoraj znowu jednego znalazłam na nim.Oczywiście tak wbitego że sama nie zdecydowałam się go wyciągnąć i trzeba było lecieć do weta:shake:.
Dziś rano mnie tak nastraszył że od godz 6 już nie śpie.Zaczol dziwnie kaszleć,ogonek pod siebie podkulił,cły się trząsł:shake:.Przestraszyłam się że od tych kleszczy coś zalapał,ale chyba nie bo przeszło mu od razu.je i rozrabia jak zwykle.
Ten kaszel to wyddaje mi się że ma go z rana b.często.W tyg to go nie słysze ale w wikend to z rana pokasłuje.Chyba musze w tyg iść z nim do weta niech zobaczy co mu się tam dzieje:shake:

Posted

[quote name='dysia-u']czy ten kaszel nie będzie na tle alergicznym? moja zawsze o tej porze roku pociera ślepka i bardziej "płacze"[/quote]
Z oczkami narazie się troszke uspokoiło.A kaszelek może żeczywiście alergiczny:shake:

Posted

[quote name='dysia-u']cieszę się bo włoska jakby trochę dłuższe :multi: musze jej tą główke jakos po swojemu wymodelować bo wygryziona jak kudełek[/quote]
Włoski szybcutko odrosną.Na razie to raczej nie obcinaj bo są za króciutkie:shake:

Posted

[quote name='dysia-u']ty swoim sama ciachasz czy chodzicie do fryz? Aksa zawsze wygląda ślicznie , a Tośko... Tośko to nasz słodziak:loveu::loveu::loveu:[/quote]
Ja sama robiiłam do tej pory tylko ucholki:evil_lol:.Z miesiąc temu zgoliłam Tośkowi grzbiecik i troszke podciełam mu kłaczki na nogach bo mu się włuczyły po ziemi.Teraz jestem z nim zapisana na 3 lipca.Podpatrze jak ona robi śnupke i będe chiba już obcinać sama:evil_lol:
Dziękujemy za komplementy.Powiem Ci szczerze że dużo ludziom podoba się Aksy śnupka.

Posted

[quote name='Aleksandrossa']A czym podcinałaś włoski? Nożyczkami czy maszynką?[/quote]
Nie wiem czy to do mnie.Ale jeżeli tak to ja na ucholkach podcinam taką specjalna maszynką elektryczną do ucholków.Grzbiecik ścinałam maszynką ludzką do strzyżenia:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']a co to za maszynka do ucholków? myślałam że męzykowi podbierasz maszynke hi hi:evil_lol:[/quote]
Mężusiową to grzbiecik goliłam:evil_lol:

Posted

[quote name='karkakarka']Ja się boję przycinać ucholki, bo Tolka się kręci, a nie chcę jej przyciąć skóry:roll: ale mam fryzjera, który robi to za darmo... z tym, że jak ostatnio przyciął włoski to jedne ucho było na 1/3 a drugie ma 1/2 :angryy: hmmm moze dlatego za darmo to robi :diabloti:[/quote]
Spokojnie możesz sama prubować obcinac te ucholki sama zwyklą jednorazówką.Piesek musi od małego sie przyzwyczajać do zabiegów kosmetycznych:loveu:

Posted

Ja się boję przycinać ucholki, bo Tolka się kręci, a nie chcę jej przyciąć skóry:roll: ale mam fryzjera, który robi to za darmo... z tym, że jak ostatnio przyciął włoski to jedne ucho było na 1/3 a drugie ma 1/2 :angryy: hmmm moze dlatego za darmo to robi :diabloti: