dysia-u Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 chodzą po zapuście a jakże ale moim sie nie chce :shake:lenie jedne Quote
ewa2909 Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Chodż do mnie to Ci pokaże jak moja załoga się poprzebierała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Cze :multi: jak tam snieg trzyma jeszcze? u nas juz na chodnikach popuszcza..w koncu wiem jak chodnik wyglada:p Quote
laurin Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 cześć :loveu: u nas też odwilż... śniegu coraz mniej... ... może wkońcu wiosna idzie:loveu::loveu::loveu: ale ciiiii... nie zapeszajmy;) Quote
dysia-u Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 właśnie runęła tak ilość śniegu z dachu że.ch.... płotek do wymiany :placz: jutro wybieramy się znów na narty może jeszcze znajdziemy śnieg. Kurcze te moje chłopoki nic litości dla matki nie mają :shake: nabierz tempa, szybciej oni myślą że ja młodnieje :mad: gupiki jedne Quote
Pegaza Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A gdzie Wy takie gorki macie do zjezdzania?:p Quote
laurin Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cześć Ula:multi: Przynajmniej dobrze się bawisz, sama bym się na narty wybrała :p Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='dysia-u']właśnie runęła tak ilość śniegu z dachu że.ch.... płotek do wymiany :placz: jutro wybieramy się znów na narty może jeszcze znajdziemy śnieg. Kurcze te moje chłopoki nic litości dla matki nie mają :shake: nabierz tempa, szybciej oni myślą że ja młodnieje :mad: gupiki jedne[/quote] Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: Ale za to w obiektywie się coraz częściej mieścisz:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dysia-u Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Cześc :loveu: wpadłam tylko na moment się przywitać bo ...padam Byliśmy w Rabce na nartach. Ale jazdaaaa:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='dysia-u']Cześc :loveu: wpadłam tylko na moment się przywitać bo ...padam Byliśmy w Rabce na nartach. Ale jazdaaaa:evil_lol:[/quote] O kochana już się nie wymigasz od obiektywu.:evil_lol: Quote
dysia-u Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Ewcia widzisz jak to z tobą ?:loveu: jeszcze innych umiesz pocieszać :loveu: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='dysia-u']Ewcia widzisz jak to z tobą ?:loveu: jeszcze innych umiesz pocieszać :loveu:[/quote] A bo ja wczoraj miała m tylko doła i specjalnie nie wchodziłam bo nic ciekawego nie miałam Wam do popisania:eviltong: Quote
laurin Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 cześć Ula:loveu: Ewa, zawsze coś by się znalazło;) Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 :eviltong:Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: Wikendzik i wypoczynek-nareszcie:multi::multi::multi: Jakieś focie byś wstawiła ,przecież już się mieścisz w kadr:eviltong::eviltong: Quote
ewa2909 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='dysia-u']witamy miłych gości i życzymy miłego weekendu. Zdrówko nawet nawet tylko dziś miałam problem z uczesaniem się /a co tam :razz: poszłam poczochrana i tak wiało/ od orczyka bolała ręka. Ale jak się człek budzi i coś go boli to wie że żyje :eviltong:[/quote] Uluś tak się gada jak się czterdzieche ma na jednym boczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A do tego z tego co wiem to Ci troszke brakuje:eviltong: Quote
Gosia2406 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Przyszliśmy sie przywitać i o zdrówko pytać:hand: Quote
dysia-u Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='Gosia2406']Przyszliśmy sie przywitać i o zdrówko pytać:hand:[/quote] witamy miłych gości i życzymy miłego weekendu. Zdrówko nawet nawet tylko dziś miałam problem z uczesaniem się /a co tam :razz: poszłam poczochrana i tak wiało/ od orczyka bolała ręka. Ale jak się człek budzi i coś go boli to wie że żyje :eviltong: Quote
dysia-u Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='ewa2909']:eviltong:Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu: Wikendzik i wypoczynek-nareszcie:multi::multi::multi: Jakieś focie byś wstawiła ,przecież już się mieścisz w kadr:eviltong::eviltong:[/quote] widzisz :crazyeye: nie widzisz :crazyeye: to znaczy że dobrze ze mną :evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [COLOR=Yellow]dzięki Paulina[/COLOR] Quote
***Paulina*** Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='dysia-u'][COLOR=Yellow]dzięki Paulina[/COLOR][/quote] Nie ma za co;) Quote
Pegaza Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Dzien dobry :p jak tam dzis plany? beda narty, gorki, sanki?:p aa moze jakas fota z tych nart:cool3: Quote
dysia-u Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 cześc ja dziś wymiękłam , ręka mnie jeszcze boli ale Mój ze starszym pojechali a jakże :evil_lol: to jest drugi sezon Mojego na nartach ale zaczyna śmigać jak przeciąg:eviltong: zdolna bestia. Śmiejemy się z niego ze jak tak dalej to ma szanse zostać ratownikiem GOPRu Młodszy i ja prace domowe , :-oale banał Quote
Recommended Posts