Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

właśnie runęła tak ilość śniegu z dachu że.ch.... płotek do wymiany :placz:
jutro wybieramy się znów na narty może jeszcze znajdziemy śnieg. Kurcze te moje chłopoki nic litości dla matki nie mają :shake: nabierz tempa, szybciej oni myślą że ja młodnieje :mad: gupiki jedne

Posted

[quote name='dysia-u']właśnie runęła tak ilość śniegu z dachu że.ch.... płotek do wymiany :placz:
jutro wybieramy się znów na narty może jeszcze znajdziemy śnieg. Kurcze te moje chłopoki nic litości dla matki nie mają :shake: nabierz tempa, szybciej oni myślą że ja młodnieje :mad: gupiki jedne[/quote]
Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:

Ale za to w obiektywie się coraz częściej mieścisz:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']Cześc :loveu: wpadłam tylko na moment się przywitać bo ...padam
Byliśmy w Rabce na nartach. Ale jazdaaaa:evil_lol:[/quote]
O kochana już się nie wymigasz od obiektywu.:evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']Ewcia widzisz jak to z tobą ?:loveu: jeszcze innych umiesz pocieszać :loveu:[/quote]
A bo ja wczoraj miała m tylko doła i specjalnie nie wchodziłam bo nic ciekawego nie miałam Wam do popisania:eviltong:

Posted

:eviltong:Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:
Wikendzik i wypoczynek-nareszcie:multi::multi::multi:
Jakieś focie byś wstawiła ,przecież już się mieścisz w kadr:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']witamy miłych gości i życzymy miłego weekendu.
Zdrówko nawet nawet tylko dziś miałam problem z uczesaniem się /a co tam :razz: poszłam poczochrana i tak wiało/ od orczyka bolała ręka. Ale jak się człek budzi i coś go boli to wie że żyje :eviltong:[/quote]
Uluś tak się gada jak się czterdzieche ma na jednym boczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A do tego z tego co wiem to Ci troszke brakuje:eviltong:

Posted

[quote name='Gosia2406']Przyszliśmy sie przywitać i o zdrówko pytać:hand:[/quote]
witamy miłych gości i życzymy miłego weekendu.
Zdrówko nawet nawet tylko dziś miałam problem z uczesaniem się /a co tam :razz: poszłam poczochrana i tak wiało/ od orczyka bolała ręka. Ale jak się człek budzi i coś go boli to wie że żyje :eviltong:

Posted

[quote name='ewa2909']:eviltong:Cześć Uluś:loveu::loveu::loveu:
Wikendzik i wypoczynek-nareszcie:multi::multi::multi:
Jakieś focie byś wstawiła ,przecież już się mieścisz w kadr:eviltong::eviltong:[/quote]

widzisz :crazyeye: nie widzisz :crazyeye: to znaczy że dobrze ze mną :evil_lol::evil_lol:

Posted

cześc
ja dziś wymiękłam , ręka mnie jeszcze boli ale Mój ze starszym pojechali a jakże :evil_lol: to jest drugi sezon Mojego na nartach ale zaczyna śmigać jak przeciąg:eviltong: zdolna bestia. Śmiejemy się z niego ze jak tak dalej to ma szanse zostać ratownikiem GOPRu Młodszy i ja prace domowe , :-oale banał