FREDZIU Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='slawi']ale jak dobrze pamiętam to trochę medyczna:razz: człowiek może być tzw.nosicielem przypadkowym niektórych psich pasożytów np. obleńców(glisty). Na butach wnosimy do domu wysuszone jaja pasożytów z dworu , zarazić się można niekoniecznie od własnych psów. Wszystko zależy od ryzyka zakażenia, inne będzie jak masz domek z ogrodem i zero obcych psów,a swoje odrobaczane regularnie, a inne jak 20 psów załatwia się na jednym trawniku, albo tak jak u mnie odchody są nawet na chodnikach. Najgorzej jak ludzie pozwalają pupilom załatwiać się w piaskownicach a potem maluchy się bawią w tym dobrodziejstwie i... o tak to mniej więcej jest:lol:[/QUOTE] Ja też jestem troszke medyczna;)ale nie przesadzam z lekami, ale tu przyznaje ci racje i w poniedziałek odrobaczam moją rodzinkę, bo Fredziola juz jest odrobaczona:razz:. Pozdrawiamu Ulcie:loveu:i Mejsulę Quote
Yoko2009 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Hej hej jak ja wam zazdroszczę tego, ze bierzecie narty i ot tak sobie idziecie pojeździć:):) ja też tak chcę !!!!!! Mnie jedynie pozostaja łyżwy i tłum ludzi na lodowisku Miłego szusowania życzę:) i moze na jakieś fotki narciarskie sie załapiemy..... Quote
dysia-u Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 uuuuu o faotkach zapomniałam uuuu stok prawie pusty , cudnieeeeee Quote
*Jot* Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Ulka Ty masz fajnie. Ja tak jak Aśka na łyżwy mogę iść.Tylko nie na zapełnione lodowisko a na wielkie jezioro :p Quote
Paulinka10 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Cześć Mejsule:)no jak sie lubi to super ale ja jestem zmarzluch,byłam ze dwa lata temu na nartach i wymarzłam jak nigdy... Quote
slawi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 [quote name='dysia-u']uuuuu o faotkach zapomniałam uuuu stok prawie pusty , cudnieeeeee[/QUOTE] oj cudnie...eh pozazdrościć tylko można:) Quote
Pegaza Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Cze zjazdowcy radarowcy;) a ja nie lubie nart, lyzew i wogole zadnych sportow zimowych:roll: dziwna jestem co nie? :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 ja tylko narty lubie ale zimna to nie za bardzo ja to dopiero dziwna jestem nie? Quote
dysia-u Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 zapomniałam wam opowiedzieć jak wczoraj wracałam z nart ze synem uffff jak zobaczyłam znajome budynki to sie tak uciesszyłam jakby sie niebo otworzyło ciemno było , to ja bez kompletnej orientacji w terenie zabłądziłam skręciłam nie w ten zjazd co trzeba syn po jakims czasie mówi "mamo ten kosciół cośmy go w tamta strone mijali jest tam, i pokazał gdzie .....ludzieeeee to nie moja trasa strzałak na paliwo /i tak już wyczerpany był bak/podchodziła do lądowania a tam w szczerych polach nikt o CPNie nie słyszał matkooooo ale miałam stracha dojechałam , ale drogi za s.... bym nie odtworzyła Quote
chrupcia Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Cześć Ula :) no to miałaś przygode.. ja bym się bała :roll: :p zapraszam na fotki, jest ich u nas troche ;) Quote
Pegaza Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 No Ula mnie wczoraj samochod nie chcial odpalic..na miejsce dojechalam po 5 minutach chce odjezdzac a tu zonk..a ze mialam wlaczone na czas postoju swiatla i wentylator na maxa nie pomyslalam ze auto mi nie odpali..mam juz slaby akumulator..ale na szczescie tez sie dobrze skonczylo.. dlatego w moim aucie ja zatankowalam caly bak gdy kreska sie zbliza do polowy paliwa znow tankuje do pelna i wiem ze nigdy mi paliwa nie braknie heheh i po drugie wtedy na stacji place mniej niz gdybym miala znow caly bak zatankowac..tak sobie wykombinowalam ..ostatnio moja kolezanka tez swiezo zrobila prawko wchodzi do auta a tam tez malo paliwa i tez miala stracha czy dojedzie do pracy z tego co wiem udalo sie jej..;) Quote
Yoko2009 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Cześć Ula, ale mieliście przygody:)najważniejsze, że dojechaliście do celu szczęśliwie:) A mnie nawet nosa dzisiaj się nie chce z domu wysunąć:) i dlatego znowu leniwe fotki u nas:) Quote
*Jot* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Cześć Ulka :multi: Jakieś nowe przygody miałaś? :cool3: Quote
Paulinka10 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Cześć Mejsule:) No Daria aleś wymyśliła hihi,fakt zawsze lepiej tankować pół i mniej płacić niż cały bak:) a ja jeżdże zawsze aż do oparów,to mój mąż jedzie w stresie że zabraknie to sie z niego śmieje...ale mam auto na gaz,jak sie skończy przełączam na benzyne tylko czasem i ta mruga...pewnie dopóki i tego i tego mi nie braknie na środku drogi bede tak jeździć pozdrawiamy przedświątecznie;) Quote
chrupcia Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Cześć Ula :) ale Cię wciągnęły święta, nawet na dogo nie zaglądasz .. Quote
dysia-u Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 dziewczyny miło że o mnie pamiętacie mimo że na dogo mnie nie ma robota wszędzie czeka i w domu i w pracy ale dzis juz choineczka migoce bo wystrojona, lodówa rozmrożona ufffff ale tego nie cierpie zakupy zrobione i moge dychnąć jutro będe robić jakieś sałatki , piec rogaliki na wigilie musze polatać po galeriach zobaczyc co u was pachnie i czy choinki gotowe aha no i oczywiście jeszcze Mejsule dzis prałam, podcinałam uszka i łapki takie niby nic a też zajmuje czasu Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 zaraz zaraz Ula a gdzie fotki pięknej i pachnącej choineczki???????????? A gdzie fotki pieknej i pachnacej Mejsuli????????? O nie nie nie ma tak prosto...dawaj szybko fotki u nas też są fotki ale spacerowe i filmiki mojem nornicy śnieżnej:) Quote
Pegaza Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Ja Livke tez przed chwila skonczylam prac;) Pipi byla w sobote prana i chyba juz nie zdaze znow ją wykapac.. przydaly by mi sie jeszcze ze 2 dni przedswiateczne wtedy bym sie wyrobila z czasem;) Quote
dysia-u Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Asia ja nie robiłam fotek choince bo ona jeszcze nie ma klimatu świątecznego teraz to Mejsi lepiej wygląda niż ja hihihi ale spoko, zdąże sie ogarnąć fotki będą , będą świąteczne Quote
*Jot* Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Cześć Ulka !! Masz trochę śniegu bo u Ciebie odwilż a u mnie mróz .[IMG]http://pu.i.wp.pl/?k=MzU2MDg3ODksNzUyNTMz&f=Bawanek_rzuca.gif[/IMG] Quote
dysia-u Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Jolcia dzięki bo dzieciaki już biadolą że jak był mróz to musieli do szkoły chodzić , a jak maja wolne to sniegu ani na lekarstwo ech!!! ta pogoda to miesza , oj miesza Quote
Connected Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='*Jot*']A mam inny nick bo w starym mi się to 11 nie podobało.A gwiazdki są bo bez gwiazdek były zajęte takie nicki jak chciałam. Wiadomości na PW wysyłam normalnie,bez żadnych problemów.A co u Ciebie nie działa? :p[/QUOTE] Jola jak zmieniałaś nick ? bo ja kiedyś wpisywałam się do takiego wątku o zmianę nicku ale do tej pory jak widać nie zmienili.. Ula, nas już pewnie dziś na dogo nie będzie więc życzę wesołych świąt ! :tree1: Quote
Recommended Posts