Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='slawi']ale jak dobrze pamiętam to trochę medyczna:razz:

człowiek może być tzw.nosicielem przypadkowym niektórych psich pasożytów np. obleńców(glisty). Na butach wnosimy do domu wysuszone jaja pasożytów z dworu , zarazić się można niekoniecznie od własnych psów.
Wszystko zależy od ryzyka zakażenia, inne będzie jak masz domek z ogrodem i zero obcych psów,a swoje odrobaczane regularnie, a inne jak 20 psów załatwia się na jednym trawniku, albo tak jak u mnie odchody są nawet na chodnikach. Najgorzej jak ludzie pozwalają pupilom załatwiać się w piaskownicach a potem maluchy się bawią w tym dobrodziejstwie i...
o tak to mniej więcej jest:lol:[/QUOTE]

Ja też jestem troszke medyczna;)ale nie przesadzam z lekami, ale tu przyznaje ci racje i w poniedziałek odrobaczam moją rodzinkę, bo Fredziola juz jest odrobaczona:razz:.
Pozdrawiamu Ulcie:loveu:i Mejsulę

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej jak ja wam zazdroszczę tego, ze bierzecie narty i ot tak sobie idziecie pojeździć:):) ja też tak chcę !!!!!! Mnie jedynie pozostaja łyżwy i tłum ludzi na lodowisku
Miłego szusowania życzę:) i moze na jakieś fotki narciarskie sie załapiemy.....

Posted

zapomniałam wam opowiedzieć jak wczoraj wracałam z nart ze synem
uffff jak zobaczyłam znajome budynki to sie tak uciesszyłam jakby sie niebo otworzyło
ciemno było , to ja bez kompletnej orientacji w terenie zabłądziłam
skręciłam nie w ten zjazd co trzeba
syn po jakims czasie mówi "mamo ten kosciół cośmy go w tamta strone mijali jest tam, i pokazał gdzie .....ludzieeeee to nie moja trasa
strzałak na paliwo /i tak już wyczerpany był bak/podchodziła do lądowania a tam w szczerych polach nikt o CPNie nie słyszał
matkooooo ale miałam stracha
dojechałam , ale drogi za s.... bym nie odtworzyła

Posted

No Ula mnie wczoraj samochod nie chcial odpalic..na miejsce dojechalam po 5 minutach chce odjezdzac a tu zonk..a ze mialam wlaczone na czas postoju swiatla i wentylator na maxa nie pomyslalam ze auto mi nie odpali..mam juz slaby akumulator..ale na szczescie tez sie dobrze skonczylo..
dlatego w moim aucie ja zatankowalam caly bak gdy kreska sie zbliza do polowy paliwa znow tankuje do pelna i wiem ze nigdy mi paliwa nie braknie heheh i po drugie wtedy na stacji place mniej niz gdybym miala znow caly bak zatankowac..tak sobie wykombinowalam ..ostatnio moja kolezanka tez swiezo zrobila prawko wchodzi do auta a tam tez malo paliwa i tez miala stracha czy dojedzie do pracy z tego co wiem udalo sie jej..;)

Posted

Cześć Ula, ale mieliście przygody:)najważniejsze, że dojechaliście do celu szczęśliwie:)
A mnie nawet nosa dzisiaj się nie chce z domu wysunąć:) i dlatego znowu leniwe fotki u nas:)

Posted

Cześć Mejsule:)

No Daria aleś wymyśliła hihi,fakt zawsze lepiej tankować pół i mniej płacić niż cały bak:)
a ja jeżdże zawsze aż do oparów,to mój mąż jedzie w stresie że zabraknie to sie z niego śmieje...ale mam auto na gaz,jak sie skończy przełączam na benzyne tylko czasem i ta mruga...pewnie dopóki i tego i tego mi nie braknie na środku drogi bede tak jeździć

pozdrawiamy przedświątecznie;)

Posted

dziewczyny miło że o mnie pamiętacie mimo że na dogo mnie nie ma
robota wszędzie czeka i w domu i w pracy
ale dzis juz choineczka migoce bo wystrojona, lodówa rozmrożona ufffff ale tego nie cierpie
zakupy zrobione i moge dychnąć
jutro będe robić jakieś sałatki , piec rogaliki na wigilie
musze polatać po galeriach zobaczyc co u was pachnie i czy choinki gotowe
aha no i oczywiście jeszcze Mejsule dzis prałam, podcinałam uszka i łapki
takie niby nic a też zajmuje czasu

Posted

zaraz zaraz Ula a gdzie fotki pięknej i pachnącej choineczki????????????
A gdzie fotki pieknej i pachnacej Mejsuli?????????

O nie nie nie ma tak prosto...dawaj szybko fotki

u nas też są fotki ale spacerowe i filmiki mojem nornicy śnieżnej:)

Posted

Ja Livke tez przed chwila skonczylam prac;)
Pipi byla w sobote prana i chyba juz nie zdaze znow ją wykapac..
przydaly by mi sie jeszcze ze 2 dni przedswiateczne wtedy bym sie wyrobila z czasem;)

Posted

Asia ja nie robiłam fotek choince bo ona jeszcze nie ma klimatu świątecznego
teraz to Mejsi lepiej wygląda niż ja hihihi ale spoko, zdąże sie ogarnąć
fotki będą , będą
świąteczne

Posted

Jolcia dzięki bo dzieciaki już biadolą że jak był mróz to musieli do szkoły chodzić , a jak maja wolne to sniegu ani na lekarstwo
ech!!! ta pogoda to miesza , oj miesza

Posted

[quote name='*Jot*']A mam inny nick bo w starym mi się to 11 nie podobało.A gwiazdki są bo bez gwiazdek były zajęte takie nicki jak chciałam.
Wiadomości na PW wysyłam normalnie,bez żadnych problemów.A co u Ciebie nie działa? :p[/QUOTE]

Jola jak zmieniałaś nick ? bo ja kiedyś wpisywałam się do takiego wątku o zmianę nicku ale do tej pory jak widać nie zmienili..

Ula, nas już pewnie dziś na dogo nie będzie więc życzę wesołych świąt ! :tree1: