Karolina. Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='agamewa']Witamy wieczorkiem...a ja tam się czuję na 20...choć mam...[/QUOTE] ... choć masz 18 ;) :evil_lol: Quote
Agucha Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [url]http://img268.imageshack.us/img268/8216/p1010192r.jpg[/url] Śliczna śnieżynka :) Gdzie jej mikołaj? ;) Pozdrawiamy mikołajkowo! [img]http://2.bp.blogspot.com/_RB83_qjBYyM/STbm_9rGS7I/AAAAAAAAAJU/L6Jz7qgh4k4/s400/renifer.gif[/img] Quote
dysia-u Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 [quote name='slawi']Młoda babka to ze mnie za kilka lat na pewno już będzie:evil_lol::lol: a z dziećmi to wiesz jak jest one rosną a my ciągle młode;) ja z tlenem pracuje konserwacja jest lepsza:diabloti:[/QUOTE] Iwonka ale tą babką mnie rozśmieszyłaś .bo też i głupawo napisałam to taka riposta w sam raz hihi a tego tlenu to i mnie by się przydało wprawdzie ponoc na wsi powietrze lepiej konserwuje ale czy ja wiem?! [quote name='agamewa']Witamy wieczorkiem...a ja tam się czuję na 20...choć mam...nie powiem ile..nie warto heh:evil_lol:ale co tam...[/QUOTE] co nie warto?! a żeby mi tak samopoczucie poprawić że nie tylko ja do lamusa to co?nie warto?! z jakiej półki kupujesz kremy ? bo ja 40+ Quote
*Agnieszka* Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Kremy idą już od 30+,ale z drugiej strony to chyba ważne na ile się czujemy a nie ile mamy w "ro..dowodzie"heh:diabloti: Quote
karkakarka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Aga to ty jak ja 30+ :cool1: choć wcale się nie czuję ;) Quote
*Agnieszka* Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='karkakarka']Aga to ty jak ja 30+ :cool1: choć wcale się nie czuję ;)[/QUOTE] Karina a Z którego rocznika jesteś? Quote
slawi Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='dysia-u']Iwonka ale tą babką mnie rozśmieszyłaś .bo też i głupawo napisałam to taka riposta w sam raz hihi a tego tlenu to i mnie by się przydało wprawdzie ponoc na wsi powietrze lepiej konserwuje ale czy ja wiem?! co nie warto?! a żeby mi tak samopoczucie poprawić że nie tylko ja do lamusa to co?nie warto?! z jakiej półki kupujesz kremy ? bo ja 40+[/QUOTE] Ulcia w razie czego to do lamusa razem idziemy:evil_lol: [quote name='agamewa']Kremy idą już od 30+,ale z drugiej strony to chyba ważne na ile się czujemy a nie ile mamy w "ro..dowodzie"heh:diabloti:[/QUOTE] Dobrze prawisz Aga:multi: [quote name='karkakarka']Aga to ty jak ja 30+ :cool1: choć wcale się nie czuję ;)[/QUOTE] jak będziesz kupować 40+, zapewniam też nie poczujesz :lol::diabloti: Quote
dysia-u Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 ja zawsze kupuje uniwersalny NIVEA i upływu czasu choć po kremie nie czuje hihi Quote
karkakarka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='slawi']Ulcia w razie czego to do lamusa razem idziemy:evil_lol: Dobrze prawisz Aga:multi: jak będziesz kupować 40+, zapewniam też nie poczujesz :lol::diabloti:[/QUOTE] No pewnie tak będzie :D [quote name='agamewa']Karina a Z którego rocznika jesteś?[/QUOTE] -79 :grins: [quote name='dysia-u']ja zawsze kupuje uniwersalny NIVEA i upływu czasu choć po kremie nie czuje hihi[/QUOTE] dobre podejście Ula :) Quote
dysia-u Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 za oknem odwilż ale wydaje sie że ziąb okropny bo deszcz pada i lekko przywieawa jakaś mało zimowa ta pogoda ja chce wiosne!!!!! Quote
Pegaza Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Apropo kremu Nivea wyszla nowa furmala i testowalam na twarzy..ale 40+ i sie wlasnie zastanawiam nad kupnem..w koncu do 40 mi jeszcze brakuje;) Quote
dysia-u Posted December 7, 2010 Author Posted December 7, 2010 małolatom takich kremów i...piwa nie sprzedają a ja moge kupować jedno i drugie tadaaam!!!! Quote
chrupcia Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cześć Ula :) dzisiaj straszna pogoda ... Quote
*Jot* Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Cześć Ulka :multi: A ja to już nawet urodzin nie obchodzę.....:roll: Quote
Pegaza Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='jot11']Cześć Ulka :multi: A ja to już nawet urodzin nie obchodzę.....:roll:[/QUOTE] Ze co ? no jak to Jola?:roll: cze Ula:) Quote
dysia-u Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='jot11']Cześć Ulka :multi: A ja to już nawet urodzin nie obchodzę.....:roll:[/QUOTE] nooo może nie pamięta że ma urodziny , w tym wieku tak bywa hihihi Quote
Karolina. Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [SIZE=1][B]Jolu,[/B] a kiedy masz urodziny? Nie które, tylko kiedy, o datę mi chodzi, więc podać chyba możesz ;);) [/SIZE] A jeśli już tak lecimy dziesiątkami, to ja się jeszcze łapie na 10+ hihihihihi :lol: Ale niestety, kremów mam pod dostatkiem, różnych mazideł trzy półki, a i tak to nic nie pomaga... :roll: Quote
dysia-u Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 noooo w tym wieku to może jedynie zaszkodzić Quote
*Jot* Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Pegaza']Ze co ? no jak to Jola?:roll: [/QUOTE] No taka stara jestem i nie obchodzę dlatego :diabloti: [quote name='dysia-u']nooo może nie pamięta że ma urodziny , w tym wieku tak bywa hihihi[/QUOTE] No właśnie skleroza dokucza :lol: [quote name='Karolina.'][SIZE=1][B]Jolu,[/B] a kiedy masz urodziny? Nie które, tylko kiedy, o datę mi chodzi, więc podać chyba możesz ;);) [/SIZE] [/QUOTE] Pewnie,że mogę napisać.5 listopad.A rocznik mój jest przy nicku :crazyeye: [B]Cześć Ulka[/B] :multi: Quote
Yoko2009 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Cześć Ula, chciałaś fotki to zapraszam:) Quote
dysia-u Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 byłam , widziałam wszystkie fotki cudne Yokula to żywa reklama tych smaczków Quote
Pegaza Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Cze Ula..:) kiedy na narty sie wybierasz? Quote
Recommended Posts