Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No narescie Ula narescie!!!
pewnie te wode odkrecili a na wiosne beda remont tej rury robic..;)
cieniu powiedz i jak sie czujesz taka czysciutka pachnaca;)?
Mejsi chyba tez lzej na wlosach bo brudu ubylo..;)
ja tam widze radosc w jej oczach hihi

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej:) No to super, wodę macie i wracacie do normalnego życia. Masz dar do pxrekonywania panów hihihih
Fotki cudne a Mejsi jak zwykle piękna:):) i długaśne ma już te włoski.
Yokulę jutro czeka kapiel, oo 2 tygodniach nie kąpania aż się prosi hihihi

Posted

część wam. Dziś mamy tak piękne słoneczko że aż dusza się raduje
mam wode i słońce to prawie jak tropiki hihihi tylko że to prawie robi różnice.
Zycze wam miłego dnia

Posted

aha zapomniałam wam powiedzieć że w sąsiednim domu pojawił się szczeniaczek yoruś. Ma dwa miesiące. Wczoraj zapoznalismy się z nim i musze wam powiedzieć że jak wzięłam go na ręke to mieścił mi sie na dłoni hihi /nie mam takiej dużej tylko on taki malutki/ Kiedy sąsiadka zobaczyła malutką Mejsi to tez postanowiła że sobie kupia musieli tylko zrobić ogrodzenie. Wiecie że Mejsula jakos miała przed nim stracha , wskrobywała mi się na ręce , albo robiła to z zazdrości hmhmhm

Posted

[quote name='dysia-u']aha zapomniałam wam powiedzieć że w sąsiednim domu pojawił się szczeniaczek yoruś. Ma dwa miesiące. Wczoraj zapoznalismy się z nim i musze wam powiedzieć że jak wzięłam go na ręke to mieścił mi sie na dłoni hihi /nie mam takiej dużej tylko on taki malutki/ Kiedy sąsiadka zobaczyła malutką Mejsi to tez postanowiła że sobie kupia musieli tylko zrobić ogrodzenie. Wiecie że Mejsula jakos miała przed nim stracha , wskrobywała mi się na ręce , albo robiła to z zazdrości hmhmhm[/QUOTE]

Mejsi bedzie miala z kim sie bawic jak maluch podrosnie :)

Posted

[quote name='dysia-u']jak wzięłam go na ręke to mieścił mi sie na dłoni hihi /nie mam takiej dużej tylko on taki malutki/[/QUOTE]
Jej, taki maleńki?? W jakim ten piesek jest wieku? Gracja nigdy w życiu nie mieściła mi się w jednej dłoni, no chyba żeby liczyć czas kiedy odwiedzałam ją u hodowcy.

Posted

[quote name='*kleo*']Jej, taki maleńki?? W jakim ten piesek jest wieku? Gracja nigdy w życiu nie mieściła mi się w jednej dłoni, no chyba żeby liczyć czas kiedy odwiedzałam ją u hodowcy.[/QUOTE]

U mnie Pixi jak została przyniesiona przez męża do domu to dokładnie mieściła się w dłoni miała wtedy 7 tygodni i ważyłam ją na wadze kuchennej i było to chyba niecałe 350gram jak dobrze pamiętam:) Bo po miesiącu u nas ważyła już 450gram:)

Posted

maleństwo z niego straszne. Ma ponoć 2 msce a o wage nie pytałam, nastepnym razem. Uszka ma klapnięte , ale to pewnie jeszcze za wcześnie żeby stały. Mejsula przy nim taka olbrzymka sie wydaje

Posted

A piesek jest z hodowli? Coś mi się mocno wydaje, że może być młodszy niż to było mówione, chyba że to jakiś wyjątkowy mikrus ;)
[URL]http://img36.imageshack.us/img36/8759/pict4612edited.jpg[/URL] tu jest Gracja ok. 8-10 tygodniowa.

Posted

[quote name='*kleo*']A piesek jest z hodowli? Coś mi się mocno wydaje, że może być młodszy niż to było mówione, chyba że to jakiś wyjątkowy mikrus ;)[/QUOTE]

A jaki jest nasz Bondek? Też był i jest malutki:)

Posted

Ula wpadlam zobaczyc czy woda jeszcze leci hihi
a sasiadce powiedz ze niech juz klei te uszy jak chce zeby staly..ja wczesnie swoim dzieciom uszy postawilam..i zadnego problemu z nimi potem nie bylo..szkoda ze hodowca juz tego nie zrobil..aa i fota malucha z Mejsi tez by sie przydala;) tak przy okazji kiedys zrob:)

Posted

pewnie że zrobie ale jak narazie to on wychodzi , szybki sik i do domu. Nie chce sąsiadki z aparatem nagabywać. Mówiła że ma papiery i książeczke więc pewnie ma , zobaczymy co z niego wyrośnie.Wydaje mi się że jest mniejszy niż Gracka
bo tak jakos nieporadnie przechodził przez "przeszkode"

Posted

Ula ja Ci wytlumacze..wode puscili chwilowo zeby ludzie skorzystali sie poumywali i takie tam..i znow zakrecili..az naprawią te awarie..co moze jak pisalas jeszcze potrwac..:roll: