Pegaza Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No narescie Ula narescie!!! pewnie te wode odkrecili a na wiosne beda remont tej rury robic..;) cieniu powiedz i jak sie czujesz taka czysciutka pachnaca;)? Mejsi chyba tez lzej na wlosach bo brudu ubylo..;) ja tam widze radosc w jej oczach hihi Quote
Aga&Dakar Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ula wreszcie sie doczekalas. Ty wykapana Mejsi wykapana i wszystko wrocilo do normy. Pozdrawiamy. Quote
Marzena* Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [URL]http://i49.tinypic.com/kedjc2.jpg[/URL] boskie :evil_lol: Jakie Mejsi ma śliczne kolorki i długaśne włoski ;) Quote
Yoko2009 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Hej hej:) No to super, wodę macie i wracacie do normalnego życia. Masz dar do pxrekonywania panów hihihih Fotki cudne a Mejsi jak zwykle piękna:):) i długaśne ma już te włoski. Yokulę jutro czeka kapiel, oo 2 tygodniach nie kąpania aż się prosi hihihi Quote
dysia-u Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 część wam. Dziś mamy tak piękne słoneczko że aż dusza się raduje mam wode i słońce to prawie jak tropiki hihihi tylko że to prawie robi różnice. Zycze wam miłego dnia Quote
dysia-u Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 aha zapomniałam wam powiedzieć że w sąsiednim domu pojawił się szczeniaczek yoruś. Ma dwa miesiące. Wczoraj zapoznalismy się z nim i musze wam powiedzieć że jak wzięłam go na ręke to mieścił mi sie na dłoni hihi /nie mam takiej dużej tylko on taki malutki/ Kiedy sąsiadka zobaczyła malutką Mejsi to tez postanowiła że sobie kupia musieli tylko zrobić ogrodzenie. Wiecie że Mejsula jakos miała przed nim stracha , wskrobywała mi się na ręce , albo robiła to z zazdrości hmhmhm Quote
Nati28 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='dysia-u']aha zapomniałam wam powiedzieć że w sąsiednim domu pojawił się szczeniaczek yoruś. Ma dwa miesiące. Wczoraj zapoznalismy się z nim i musze wam powiedzieć że jak wzięłam go na ręke to mieścił mi sie na dłoni hihi /nie mam takiej dużej tylko on taki malutki/ Kiedy sąsiadka zobaczyła malutką Mejsi to tez postanowiła że sobie kupia musieli tylko zrobić ogrodzenie. Wiecie że Mejsula jakos miała przed nim stracha , wskrobywała mi się na ręce , albo robiła to z zazdrości hmhmhm[/QUOTE] Mejsi bedzie miala z kim sie bawic jak maluch podrosnie :) Quote
Doti1986 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 To z zazdrości bo moja też szerokim lukiem omijała szczeniaki a jak wzięłam na ręce to straszna zazdrość była:) Quote
*kleo* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='dysia-u']jak wzięłam go na ręke to mieścił mi sie na dłoni hihi /nie mam takiej dużej tylko on taki malutki/[/QUOTE] Jej, taki maleńki?? W jakim ten piesek jest wieku? Gracja nigdy w życiu nie mieściła mi się w jednej dłoni, no chyba żeby liczyć czas kiedy odwiedzałam ją u hodowcy. Quote
Doti1986 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='*kleo*']Jej, taki maleńki?? W jakim ten piesek jest wieku? Gracja nigdy w życiu nie mieściła mi się w jednej dłoni, no chyba żeby liczyć czas kiedy odwiedzałam ją u hodowcy.[/QUOTE] U mnie Pixi jak została przyniesiona przez męża do domu to dokładnie mieściła się w dłoni miała wtedy 7 tygodni i ważyłam ją na wadze kuchennej i było to chyba niecałe 350gram jak dobrze pamiętam:) Bo po miesiącu u nas ważyła już 450gram:) Quote
dysia-u Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 maleństwo z niego straszne. Ma ponoć 2 msce a o wage nie pytałam, nastepnym razem. Uszka ma klapnięte , ale to pewnie jeszcze za wcześnie żeby stały. Mejsula przy nim taka olbrzymka sie wydaje Quote
*kleo* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 A piesek jest z hodowli? Coś mi się mocno wydaje, że może być młodszy niż to było mówione, chyba że to jakiś wyjątkowy mikrus ;) [URL]http://img36.imageshack.us/img36/8759/pict4612edited.jpg[/URL] tu jest Gracja ok. 8-10 tygodniowa. Quote
Doti1986 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='*kleo*']A piesek jest z hodowli? Coś mi się mocno wydaje, że może być młodszy niż to było mówione, chyba że to jakiś wyjątkowy mikrus ;)[/QUOTE] A jaki jest nasz Bondek? Też był i jest malutki:) Quote
Karolina. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Witamy :) No to teraz zdjęcia Mejsi z małym kolegą by się przydały :) Quote
Yoko2009 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Cześć Ula wpadnij na fotki:) u nas wszystko na ulicach dzisiaj płynie:(i leje deszcz Quote
Pegaza Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ula wpadlam zobaczyc czy woda jeszcze leci hihi a sasiadce powiedz ze niech juz klei te uszy jak chce zeby staly..ja wczesnie swoim dzieciom uszy postawilam..i zadnego problemu z nimi potem nie bylo..szkoda ze hodowca juz tego nie zrobil..aa i fota malucha z Mejsi tez by sie przydala;) tak przy okazji kiedys zrob:) Quote
dysia-u Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 pewnie że zrobie ale jak narazie to on wychodzi , szybki sik i do domu. Nie chce sąsiadki z aparatem nagabywać. Mówiła że ma papiery i książeczke więc pewnie ma , zobaczymy co z niego wyrośnie.Wydaje mi się że jest mniejszy niż Gracka bo tak jakos nieporadnie przechodził przez "przeszkode" Quote
*Jot* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [url]http://i47.tinypic.com/ao57ye.jpg[/url] jaki uśmieszek :loveu: Super,że już macie wodę.Od razu inne życie co?;) Quote
Marzena* Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Też chętnie zobaczę fotkę maluszka :) Quote
Torro i Igu$ Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ja też chętnie zobacze szczeniaczka :) Quote
Yoko2009 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Ulcia witam weekendowo i na fotki zapraszam:) Quote
karkakarka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 No super że jest woda :) Śliczna wykąpciana Mejsulka :) Quote
dysia-u Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 wody znów dziś brak uuuuuuuu cały dzień nie spadła z kranu ani jedna kropla!!! luuuudzie kto mi wytłumaczy co to sie dzieje??!!! Quote
Pegaza Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Ula ja Ci wytlumacze..wode puscili chwilowo zeby ludzie skorzystali sie poumywali i takie tam..i znow zakrecili..az naprawią te awarie..co moze jak pisalas jeszcze potrwac..:roll: Quote
Recommended Posts