Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skibka chyba nic z tego. Przeszukałam galerie i nic nie znalazłam. Bo i jak skoro Mejsi miała sterylke w sierpniu a galerie założyłam w pażdzierniku. wiem że o tym pisałam na dg ale musiało to być na forum "weterynaria' .Patrzysz na nią i myslisz że słaba. Pewnie , obserwuj ale musisz też zrozumieć że psiak po takim inawzyjnym zabiegu nie będzie sie szybko zachowywał jak przed . Raz że nie ma sił , a dwa że szwy krępują ruchy. Zakładasz mu ochronne wdzianko żeby nie wylizywała rany? No właśnie , ono też nie pozwala na swobodne ruchy. Jak masz jakies obawy to pisz , chętnie odświeże sobie pamięć bo wiem ile ja miałam stresów z tym związanych. Poszperaj po forum ttam gdzie jest "zdrowie'

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A to portretowa Mejsula. Zobaczcie jaki chaos na łebku , mówcie co ciąć. Do fryza raczej sie nie wybiore bo skończy się jak ostatnio - wygoleniem a raczej wyskubaniem na zero uuu
[IMG]http://i45.tinypic.com/6h0xat.jpg[/IMG]
[IMG]http://i46.tinypic.com/vo1xxs.jpg[/IMG]
[IMG]http://i49.tinypic.com/w1wp5c.jpg[/IMG]

Posted

Śliczności:) Piękna portretowa Mejsula:):) jak tak patrzę to zawsze jej kucyk odchyla do tyłu a Yoko leci zawsze do przodu na oczy:(
Pozdrawiam sobotnio i od dzisiaj odpoczywam od chłopaków:)

Posted

Uluś ani mi się waz brać nożyczki w ręce:mad:
Ulus jeżeli Ci chodzi o te włosy nad oczami to ja zaczełam robic Aksie 2 kitki.Jedną zaraz nad oczami z tych krótkich włosów,a drugą wyżej:p.
ale Mejsunie ślicznie wygląda w tym artystycznym nieładzie.:loveu:

Posted

Witam wreszcie Was znalazłam :)
Przepis na faworki jak przeczytałam ehhh od razu mi ślinka pociekła tylko ja ich piec nie lubię :)
Mejsi jest taka poczciwa i słodka bo moja to raczej taki drapieżny wygląd ma :)
A co do aparatu to ja mam lustrzankę Sony i jestem bardzo zadowolona. Z tym że nie z tej najniższej serii.
Wcześniej mieliśmy 2 maupy Nikona plus lustrzankę Nikona i dla mnie to pomyłka ta firma i nigdy nie kupię już nic tej firmy.
Sony jest bez porównania lepsze. Na pewno z całą pewnością mogę polecić Canona ale Nikona zdecydowanie nie szajs jakich mało. A menu i funkcje brzydko powiem do d.

Dysia-u jeśli nie chcesz lustrzanki to polecam aparacik Samsunga kilkoro naszych znajomych ma i są bardzo zadowolenie :)

Posted

Ja to się nie znam na aparatach ale swoje odczucia piszę bo zdjęć zawsze dość dużo robiłam. Teraz rozgryzam lustrzankę co by nie jechać tylko na funkcji Automatu :D

A może był tutaj podany przepis na oponki a jak nie to poproszę bardzo bo może oponki skonstruuje :)

Posted

[quote name='Pegaza']Cze Ula :)
ja Ci w tym temacie nie poradze bo sie nie znam, zreszta nigdy mnie to nie krecilo..robie fotki i tyle...[/QUOTE]
to tak jak ja. Tylko pytam gdzie pstryknąci gotowe. niech sie reszta głowi

Posted

Oooo dzasta zawitała do naszej galerii. Mam nadzieję że na dobre. Dzieki za korepetycje z aparatoznastwa bo przynajmniej potwierdziłaś że Nikon jest beee. Lubie ładne fotki i z każdego wczsowego wyjazdu część wywołujemy i trzymamy w albumie. Przepis na oponki był kilka stron wcześniej. Piecze sie lepiej niz faworki bo mniej capi po domu hihihi