Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy na drożdżówkę też się spóźniłam???? Byłam z moim młodym na zakupach zeby mu jeansy kupić, przegonił mnie po całym centrum handlowym a i tak kupiliśmy w pierwszym sklepie:)
spróbuj fotki wstawiać tu [URL]http://tinypic.com/[/URL] całkiem szybko wchodzą:)

Posted

witam jeśli ktos do mnie wpadnie hihi
wiecie ja chyba dojrzałam do kupna Mejsi jakiegoś praktycznego ubranka. Po ostatnim spacerku wróciła do domu jak kula śniegowa i co? od razu pod prysznic z ciepła wodą. No to do wieczora już miała pozamiatane ze spacerem. Po kąpieli jej nie wypuszczam. Kurcze doradżcie mi coś. Może ktoś ma sprawdzony kubraczek i powie gdzie kupic. Nie chodzi mi o ochrone przed zimnem bo Mejsula ma chart ducha i ciałka ale o to obklejanie się sniegiem i przymusowe kąpiele

Posted

[quote name='dysia-u']witam jeśli ktos do mnie wpadnie hihi
wiecie ja chyba dojrzałam do kupna Mejsi jakiegoś praktycznego ubranka. Po ostatnim spacerku wróciła do domu jak kula śniegowa i co? od razu pod prysznic z ciepła wodą. No to do wieczora już miała pozamiatane ze spacerem. Po kąpieli jej nie wypuszczam. Kurcze doradżcie mi coś. Może ktoś ma sprawdzony kubraczek i powie gdzie kupic. Nie chodzi mi o ochrone przed zimnem bo Mejsula ma chart ducha i ciałka ale o to obklejanie się sniegiem i przymusowe kąpiele[/QUOTE]

Ja wpadam:) Czesć Ula, ja osobiscie polecam kombinezon na 4 łapki, jak Mejsunia nie marznie to wystarczy taki cieńki przeciwdeszczowy, i najlepiej na zamek na grzbiecie to po prostu rewelacja jak dla mnie:). Yoko na ostatnich fotkach, nie wiem czy widziałaś,:) ma kurteczkę tylko na przednie łapki i wraca cała w kulach śnieznych. a ieszcze zwróć uwagę, ze jak będzie ocieplany to zeby miał podszewkę w środku a nie polar jak mój kombinezon bo straszne targa włos dlatego Yoko ostatnio chodzi w kurtce, łatwiej mi ją odkulkować:) niż po każdym spacerze rozczesywać:)
Ale się rozpisiałam hehehe
Nas zasypało w nocy i normalnie trzebabyło rano odkopywać auto zeby wyjechać z parkingu:)
Pozdrawiam

Posted

dzięki Asiu , właśnie też sobie pomyslałam o zamku a nie o żadnych rzepach i wiem że polar nie najlepiej robi na włos.Cos musz szukac, w naszym zoologiku puchyyy

Posted

[quote name='dysia-u']dzięki Asiu , właśnie też sobie pomyslałam o zamku a nie o żadnych rzepach i wiem że polar nie najlepiej robi na włos.Cos musz szukac, w naszym zoologiku puchyyy[/QUOTE]

U tej babeczki ja zamawiałam mój kombinezon tyle tylko ze mój jest z polarem a ten nie, ona ma kilka aukcji i pewnie mozna wybrać np inny kolor bo ona szyje na wymiar:)
[URL]http://www.allegro.pl/item875083173_sliczny_kombinezon_w_kolorze_czerwonym.html[/URL]

Posted

[quote name='dysia-u']witam jeśli ktos do mnie wpadnie hihi
wiecie ja chyba dojrzałam do kupna Mejsi jakiegoś praktycznego ubranka. Po ostatnim spacerku wróciła do domu jak kula śniegowa i co? od razu pod prysznic z ciepła wodą. No to do wieczora już miała pozamiatane ze spacerem. Po kąpieli jej nie wypuszczam. Kurcze doradżcie mi coś. Może ktoś ma sprawdzony kubraczek i powie gdzie kupic. Nie chodzi mi o ochrone przed zimnem bo Mejsula ma chart ducha i ciałka ale o to obklejanie się sniegiem i przymusowe kąpiele[/QUOTE]

Też gdzieś mam link do aukcji z ubrankami,ale czy go znajdę? Poszukam :lol: Też polecam z zamkami na górze,łatwiej sie zapina i ubiera :razz:
Pozdrowienia przesyłamy :multi:

Posted

Ja mam dla Gracji kombinezon na 4 łapy ortalionowy (na fotkach gdzieś jest w galerii), wody i wiatru nie przepuszcza. Zamawiany był bodajże z Grande Finale. Tylko stopy są odsłonięte i dupsko.

Posted

A jestes pewna ze bedzie chciala w tym chodzic jak ona wogole nie chodzi w ubrankach?
moze na poczatek jakis sweterek..bo ja watpie zeby moje chcialy chodzic w kombinezonie.mimo ze nauczone w sweterkach..jakos do tych nogawek nie mam przekonan...

Posted

ale gdybyś ja widziała po wczorajszym spacerku hoho nawet spacerkeim bym tego nie nazwała. Myslałam też że nie nauczy się załatwiania poza domem bo na nauke już nie ten wiek , ale dosadziłam się do jej edukacji i...
Masz racje z tymi nogawicami , bo ona przeciwna na wszelkie kapotki ale mże jakos tak przez łagodny przymus?...