Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mejsi miała dziś zaplanowane SPA ale... jej pańci się odniechciało. Tylko włoski z paluszków, dooopki wycięte a pranie to pewnie jutro. Wiem, dwa razy ją stresuje ale dziś jakoś mi sie nie chciało.
Robie sałatke śledziowa na kolacje, macie ochote?

Posted

Wesołych świąt bez zmartwień,z barszczem, z grzybami, z karpiem, z gościem, co niesie szczęście czeka nań przecież miejsce a w święta niech się snuje kolęda i gałązki świerkowe niech wam pachną na zdrowie a z gwiazdką pod świeczek łuną jasną życzę sobie najwięcej zwykłego ludzkiego szczęścia Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie , a na każdy kroku szczęście w NOWYM ROKU

to juz na wypadek gdyby dg szalało hihi

Posted

Ktoś tu pisał o jakimś winku przy kominku:lol:
Wiesz nie żebym się wpraszała ale mi by się takie czerwone na wzmocnienie krewki przydało:eviltong:

Uluś Ty już świętujesz????

już wierszyki napisane:crazyeye:

Posted

[quote name='ewa2909']Ktoś tu pisał o jakimś winku przy kominku:lol:
Wiesz nie żebym się wpraszała ale mi by się takie czerwone na wzmocnienie krewki przydało:eviltong:

Uluś Ty już świętujesz????

już wierszyki napisane:crazyeye:[/QUOTE]

Podobno winko na przybranie krwi to Bycza krew czy jakos tak piłam ale osobiście dla mnie to było paskudztwo bo ja wolę słodkie winko:)

Posted

musze wam powiedzieć że juz świętuje. Nie wysilam sie z porządkami bo święta i tak przyjdą czy będzie czysto czy nie . Widziałam taki fajowy napis w empiku " tylko jedno z nas może wyglądać porządnie , ja albo mój dom" hihi.
Mój mm na chorobowym to zrobił ogrom pracy , a mnie zostaja kulinaria . achchchc ale bym zjadła co dobrego

Posted

[quote name='dysia-u']musze wam powiedzieć że juz świętuje. Nie wysilam sie z porządkami bo święta i tak przyjdą czy będzie czysto czy nie . Widziałam taki fajowy napis w empiku " tylko jedno z nas może wyglądać porządnie , ja albo mój dom" hihi.
Mój mm na chorobowym to zrobił ogrom pracy , a mnie zostaja kulinaria . achchchc ale bym zjadła co dobrego[/QUOTE]

Cześć wieczorkiem :multi:
Z tego napisu w empiku wybieram ,ze porządnie wyglądam ja :evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']Mejsi miała dziś zaplanowane SPA ale... jej pańci się odniechciało. Tylko włoski z paluszków, dooopki wycięte a pranie to pewnie jutro. Wiem, dwa razy ją stresuje ale dziś jakoś mi sie nie chciało.
Robie sałatke śledziowa na kolacje, macie ochote?[/QUOTE]
Gracja miała pranie dziś :p A sałatkę to ja z chęcią ogromniastą :loveu:
[quote name='dysia-u']musze wam powiedzieć że juz świętuje. Nie wysilam sie z porządkami bo święta i tak przyjdą czy będzie czysto czy nie . Widziałam taki fajowy napis w empiku " tylko jedno z nas może wyglądać porządnie , ja albo mój dom" hihi.
Mój mm na chorobowym to zrobił ogrom pracy , a mnie zostaja kulinaria . achchchc ale bym zjadła co dobrego[/QUOTE]
Ja też się nie wysilam, nie mam czasu nawet, a po moim pokoju da się poruszać, więc nie jest źle :evil_lol: Za to kuwety kotom pomyłam i czysty żwirek wsypałam.
Ja też widziałam te tabliczki w empiku, świetne są :evil_lol: A co do porządku, to mi wpadła w rękę taka "Albo zadbany dom, albo zadbana żona" :diabloti:

Posted

Witam porannie i pyszną kawusię polecam:)
Ja w domu też się nie wysilam, czasu brak a w kuchni będę szalała dziś (po ostatnich zakupach) i jutro:) a jutro wieczkorkiem yokulę trzeba bedzie doprowadzic do porządku :) przetrzymałam ja 2 tygodnie bez kapieli i woda pewnie będzie czarna heheh.

Posted

u nas tak wieje że tylko słychać jak w wentylacji świszczy. Nikt nie chce wyjść po drewno do kominka bo łeb urwie. Miałam dziś Mejsi kąpać ale pewnie zepchne to na jutro. Właśnie skończyliśmy ubierać choinke. Girlandy tu i tam i gotowe

Posted

Spróbuj może przejdzie hhehe....my narazie nie robimy sterylki, mój D. jest temu przeciwny wiec będziemy jej pilnować jak oka w głowie w te dni:):)
Ja muszę kupić Yoko olej palmowy lub cosik innego do natłuszczenia jej włosów bo mi się, wydaje, że ma troszkę przesuszone