Nati28 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Witam Mejsi i jej Pania :) U mnie tez tyle snigu ze masakra ;) Quote
dysia-u Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Mejsi miała dziś zaplanowane SPA ale... jej pańci się odniechciało. Tylko włoski z paluszków, dooopki wycięte a pranie to pewnie jutro. Wiem, dwa razy ją stresuje ale dziś jakoś mi sie nie chciało. Robie sałatke śledziowa na kolacje, macie ochote? Quote
dysia-u Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Wesołych świąt bez zmartwień,z barszczem, z grzybami, z karpiem, z gościem, co niesie szczęście czeka nań przecież miejsce a w święta niech się snuje kolęda i gałązki świerkowe niech wam pachną na zdrowie a z gwiazdką pod świeczek łuną jasną życzę sobie najwięcej zwykłego ludzkiego szczęścia Bardzo dużo prezentów, mało w życiu zakrętów, Dużo bąbelków w szampanie, kogoś kto zrobi śniadanie , a na każdy kroku szczęście w NOWYM ROKU to juz na wypadek gdyby dg szalało hihi Quote
ewa2909 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ktoś tu pisał o jakimś winku przy kominku:lol: Wiesz nie żebym się wpraszała ale mi by się takie czerwone na wzmocnienie krewki przydało:eviltong: Uluś Ty już świętujesz???? już wierszyki napisane:crazyeye: Quote
Doti1986 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='ewa2909']Ktoś tu pisał o jakimś winku przy kominku:lol: Wiesz nie żebym się wpraszała ale mi by się takie czerwone na wzmocnienie krewki przydało:eviltong: Uluś Ty już świętujesz???? już wierszyki napisane:crazyeye:[/QUOTE] Podobno winko na przybranie krwi to Bycza krew czy jakos tak piłam ale osobiście dla mnie to było paskudztwo bo ja wolę słodkie winko:) Quote
dysia-u Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 musze wam powiedzieć że juz świętuje. Nie wysilam sie z porządkami bo święta i tak przyjdą czy będzie czysto czy nie . Widziałam taki fajowy napis w empiku " tylko jedno z nas może wyglądać porządnie , ja albo mój dom" hihi. Mój mm na chorobowym to zrobił ogrom pracy , a mnie zostaja kulinaria . achchchc ale bym zjadła co dobrego Quote
*Jot* Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='dysia-u']musze wam powiedzieć że juz świętuje. Nie wysilam sie z porządkami bo święta i tak przyjdą czy będzie czysto czy nie . Widziałam taki fajowy napis w empiku " tylko jedno z nas może wyglądać porządnie , ja albo mój dom" hihi. Mój mm na chorobowym to zrobił ogrom pracy , a mnie zostaja kulinaria . achchchc ale bym zjadła co dobrego[/QUOTE] Cześć wieczorkiem :multi: Z tego napisu w empiku wybieram ,ze porządnie wyglądam ja :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='dysia-u']Mejsi miała dziś zaplanowane SPA ale... jej pańci się odniechciało. Tylko włoski z paluszków, dooopki wycięte a pranie to pewnie jutro. Wiem, dwa razy ją stresuje ale dziś jakoś mi sie nie chciało. Robie sałatke śledziowa na kolacje, macie ochote?[/QUOTE] Gracja miała pranie dziś :p A sałatkę to ja z chęcią ogromniastą :loveu: [quote name='dysia-u']musze wam powiedzieć że juz świętuje. Nie wysilam sie z porządkami bo święta i tak przyjdą czy będzie czysto czy nie . Widziałam taki fajowy napis w empiku " tylko jedno z nas może wyglądać porządnie , ja albo mój dom" hihi. Mój mm na chorobowym to zrobił ogrom pracy , a mnie zostaja kulinaria . achchchc ale bym zjadła co dobrego[/QUOTE] Ja też się nie wysilam, nie mam czasu nawet, a po moim pokoju da się poruszać, więc nie jest źle :evil_lol: Za to kuwety kotom pomyłam i czysty żwirek wsypałam. Ja też widziałam te tabliczki w empiku, świetne są :evil_lol: A co do porządku, to mi wpadła w rękę taka "Albo zadbany dom, albo zadbana żona" :diabloti: Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witam porannie i pyszną kawusię polecam:) Ja w domu też się nie wysilam, czasu brak a w kuchni będę szalała dziś (po ostatnich zakupach) i jutro:) a jutro wieczkorkiem yokulę trzeba bedzie doprowadzic do porządku :) przetrzymałam ja 2 tygodnie bez kapieli i woda pewnie będzie czarna heheh. Quote
karkakarka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Witam :) Ja też szaleństwo w kuchni jutro planuję :) chociaż piernik już upieczony :D Dużo szykować nie muszę, bo do teściów jedziemy na Wigilię :d Quote
Natalia&Lola Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ja mam zamiar dziś piec pierniczki:D Ciekawe co z tego mojego pieczenia wyjdzie.... Pozdrawiamy cieplutko:) Quote
dysia-u Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 u nas tak wieje że tylko słychać jak w wentylacji świszczy. Nikt nie chce wyjść po drewno do kominka bo łeb urwie. Miałam dziś Mejsi kąpać ale pewnie zepchne to na jutro. Właśnie skończyliśmy ubierać choinke. Girlandy tu i tam i gotowe Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 To teraz poprosimy o foteczki pięknego drzewka:) Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hej Ula:) ja od jutra sie biore za gotowanie..w zasadzie to powinnam isc do kuchni i nadziac schab sliwką ale jakos chceci brak..:roll: Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 to tak jak ja, u mnie schab właśnie leży i czeka na przyprawienie:) Quote
dysia-u Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 mówisz i masz [URL="http://img64.imageshack.us/i/img8703.jpg/"][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/2990/img8703.jpg[/IMG][/URL] Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ale Piękna choineczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i jaka duża:):) Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 my też będziemy mieli w takich kolorkach jak Ty:) hmmm psy w takich samych kolorach, choinki tez.....:) Quote
dysia-u Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 mój pies to jakos stracił połysk , wiele moge zrzucić na sterylke ale chyba to nie przejdzie hahahahha Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Spróbuj może przejdzie hhehe....my narazie nie robimy sterylki, mój D. jest temu przeciwny wiec będziemy jej pilnować jak oka w głowie w te dni:):) Ja muszę kupić Yoko olej palmowy lub cosik innego do natłuszczenia jej włosów bo mi się, wydaje, że ma troszkę przesuszone Quote
dysia-u Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 z takimi mazidłami to trzeba uważać bo mozna psa niedoprać z tego tłuszczu Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Ula ale masz fajny krisbau :loveu: ;) dobra pedze dalej bo ten schab nadal czeka... Quote
Doti1986 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 No jaka śliczna choineczka:) A gwiazda superrrr:) Quote
*kleo* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Doti1986']No jaka śliczna choineczka:) A gwiazda superrrr:)[/QUOTE] Hehe ja też od razu na gwiazdę zwróciłam uwagę, świetna jest :) Quote
Recommended Posts