Yoko2009 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Moja gwiazdeczka jak pieknie ogląda TV:):) Pozdrawiamy serdecznie:) i zapraszamy na sobotnie filmiki z Yoko w roli głównej:) Quote
*kleo* Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 [URL]http://img190.imageshack.us/i/img8682q.jpg/[/URL] chyba bardzo interesujący musiał być ten program :cool3: Jak ostatnio byłam u kumpeli i leciały "102 dalmatyńczyki" to jej ONek też oglądał :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 nikt się w chowanego nie chce ze mna bawić [URL="http://img269.imageshack.us/i/img8684r.jpg/"][IMG]http://img269.imageshack.us/img269/40/img8684r.jpg[/IMG][/URL] Quote
megi82 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 witam nadrabiam zaleglosci-i mam pytanie-dlaczego nikt nie chcial bawaic sie w chowanego? Quote
Yoko2009 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A to dlaczego nikt sie z piekną panienką nie chciał bawić????? My biegamy za lwem a Wy w chowanego nie chcecie??? Oj nieładnie pańcia:) Trzymamy kciuki za pobyt u dentysty:):) i zapraszamy na fotki Quote
dysia-u Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 dostałam zniżke świąteczną !!! całe 10 zł hihi:evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [url]http://img269.imageshack.us/i/img8684r.jpg/[/url] jak ślicznie :loveu::loveu: Moje psiaki też ogladają telewizję.Najbardziej reagują na szczekanie psów :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Ula ja ostatnio poszlam zeb plombowac i nic mi nie wziela szoklo mnie z leksza ale jej strata a moj zysk:) Quote
*kleo* Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [URL]http://img269.imageshack.us/i/img8684r.jpg/[/URL] no tak, bawić się nie chcą, a to że pies biedny ma zmartwioną minę to już też nikt nie widzi :mad::eviltong: Quote
ewa2909 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 :loveu:Cze Ulcia i piękny potargańcu [URL]http://img269.imageshack.us/i/img8684r.jpg/[/URL]:loveu: Quote
Yoko2009 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Witamy porannie:) Ja dzisiaj po pracy ide sie za jakimis prezentami rozejrzeć bo mi jeszcze kilku brakuje:) A u Ciebie ula jak??? Wszystkie prezenty zakupione?? A w sylwestra gdzie sie bawicie??? Ale pytaniami zasypałam heheheh To dlatego ze na gg sie mijamy:) Pozdrawiam Quote
dysia-u Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Cześć Asiu mijamy , mijamy," okienko"rano też mi sie nie otwiera!!!!! z prezentami to już raczej mam spokój jedynie słodycze na i pod choinke. U nas św.Mikołaj zrobił dobrą robote. W sylwestra jesteśmy w domu bo nasze dzieci są w wieku w którym jescze ! nie chodzi się na prywatki /no i dobrze/ a 2 tyg po sylwestrze mamy dużą zabawe w strażnicy .Przedszkole to organizuje bo dochód mają duzy a zabawa świetna. Jest nawet taxi które rozwozi balowiczów. To prezent od organizatorow Quote
karkakarka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć Asiu mijamy , mijamy," okienko"rano też mi sie nie otwiera!!!!! z prezentami to już raczej mam spokój jedynie słodycze na i pod choinke. U nas św.Mikołaj zrobił dobrą robote. W sylwestra jesteśmy w domu bo nasze dzieci są w wieku w którym jescze ! nie chodzi się na prywatki /no i dobrze/ a 2 tyg po sylwestrze mamy dużą zabawe w strażnicy .Przedszkole to organizuje bo dochód mają duzy a zabawa świetna. Jest nawet taxi które rozwozi balowiczów. To prezent od organizatorow[/QUOTE] U mnie też Mikołaj zrobił dobrą robotę :) Fajna taka zabawa w strażnicy :) A nie ma jakiś wolnych wejściówek?? :evil_lol: Quote
dysia-u Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 pewnie że sa - zapraszam a ja dostanę bonusa za nowych gości hurrraaa Quote
Truska34 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cześć Ula. Przyszliśmy tylko życzyć dużo zdrówka dla synka. Zatoki, to paskudna sprawa, ale wierzę, że będzie dobrze. My już całą rodziną po chorobie. Aby do Świąt, a później aby do wiosny! Quote
Yoko2009 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='dysia-u']Cześć Asiu mijamy , mijamy," okienko"rano też mi sie nie otwiera!!!!! z prezentami to już raczej mam spokój jedynie słodycze na i pod choinke. U nas św.Mikołaj zrobił dobrą robote. W sylwestra jesteśmy w domu bo nasze dzieci są w wieku w którym jescze ! nie chodzi się na prywatki /no i dobrze/ a 2 tyg po sylwestrze mamy dużą zabawe w strażnicy .Przedszkole to organizuje bo dochód mają duzy a zabawa świetna. Jest nawet taxi które rozwozi balowiczów. To prezent od organizatorow[/QUOTE] Hej hej u nas mikołaj troszkę się obija :) , na te zakupki to jak ide jurto a nie dzisiaj , zapomniałąm że dziś idę zrobic paznokcie:) (co ja byhym zrobiła bez przypomnienia w komórce:)). My w sylwestra też w domku siedzimy ponieważ tak jak u Ciebie dzieci na prywatki za małe a samych ich zostawić w taką noc nie mam sumienia:) U mnie w pracy cieplutko nie to co u Ciebie brrr. ja jeszcze do świąt praciję a potem się bedę obijała aż do 3 stycznia. Na ta zabawe w strażnicy my również sie piszemy......a te taksówki do do Szczecina mnie też odwiozą???? Quote
Yoko2009 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A ten Twój podwójny banerek to w jakimś konkretnym celu????? Żeby Mejsuni było wiecej:):) Quote
dysia-u Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Yoko2009']A ten Twój podwójny banerek to w jakimś konkretnym celu????? Żeby Mejsuni było wiecej:):)[/QUOTE] to ja mam podwójny banerekkkk?????!!!! Quote
*Jot* Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Ja widzę jeden banerek.Nic podwójnie :multi: Cześć wieczornie. U nas mrozi,w tej chwili -6 a pewnie jeszcze spadnie :roll: Quote
Yoko2009 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 U mnie w pracy wyświetlało mi , że masz podwójny:) a w domku juz jest oki Quote
Pegaza Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 No prosze prezenty juz sa a ja nadal nic tylko w glowie jakis pomysl... Quote
dysia-u Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Pegaza']No prosze prezenty juz sa a ja nadal nic tylko w glowie jakis pomysl...[/QUOTE] ja to nawet pomysłu nie mam Quote
Recommended Posts