Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://img190.imageshack.us/i/img8682q.jpg/[/URL] chyba bardzo interesujący musiał być ten program :cool3: Jak ostatnio byłam u kumpeli i leciały "102 dalmatyńczyki" to jej ONek też oglądał :evil_lol:

Posted

A to dlaczego nikt sie z piekną panienką nie chciał bawić????? My biegamy za lwem a Wy w chowanego nie chcecie???
Oj nieładnie pańcia:)
Trzymamy kciuki za pobyt u dentysty:):) i zapraszamy na fotki

Posted

[url]http://img269.imageshack.us/i/img8684r.jpg/[/url] jak ślicznie :loveu::loveu:

Moje psiaki też ogladają telewizję.Najbardziej reagują na szczekanie psów :evil_lol:

Posted

[URL]http://img269.imageshack.us/i/img8684r.jpg/[/URL] no tak, bawić się nie chcą, a to że pies biedny ma zmartwioną minę to już też nikt nie widzi :mad::eviltong:

Posted

Witamy porannie:)
Ja dzisiaj po pracy ide sie za jakimis prezentami rozejrzeć bo mi jeszcze kilku brakuje:)
A u Ciebie ula jak??? Wszystkie prezenty zakupione?? A w sylwestra gdzie sie bawicie???
Ale pytaniami zasypałam heheheh To dlatego ze na gg sie mijamy:)
Pozdrawiam

Posted

Cześć Asiu
mijamy , mijamy," okienko"rano też mi sie nie otwiera!!!!!
z prezentami to już raczej mam spokój jedynie słodycze na i pod choinke. U nas św.Mikołaj zrobił dobrą robote.
W sylwestra jesteśmy w domu bo nasze dzieci są w wieku w którym jescze ! nie chodzi się na prywatki /no i dobrze/ a 2 tyg po sylwestrze mamy dużą zabawe w strażnicy .Przedszkole to organizuje bo dochód mają duzy a zabawa świetna. Jest nawet taxi które rozwozi balowiczów. To prezent od organizatorow

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Asiu
z prezentami to już raczej mam spokój jedynie słodycze na i pod choinke. U nas św.Mikołaj zrobił dobrą robote.
W sylwestra jesteśmy w domu bo nasze dzieci są w wieku w którym jescze ! nie chodzi się na prywatki /no i dobrze/ a 2 tyg po sylwestrze mamy dużą zabawe w strażnicy .Przedszkole to organizuje bo dochód mają duzy a zabawa świetna. Jest nawet taxi które rozwozi balowiczów. To prezent od organizatorow[/QUOTE]

U mnie też Mikołaj zrobił dobrą robotę :)

Fajna taka zabawa w strażnicy :)
A nie ma jakiś wolnych wejściówek?? :evil_lol:

Posted

Cześć Ula. Przyszliśmy tylko życzyć dużo zdrówka dla synka. Zatoki, to paskudna sprawa, ale wierzę, że będzie dobrze.
My już całą rodziną po chorobie. Aby do Świąt, a później aby do wiosny!

Posted

[quote name='dysia-u']Cześć Asiu
W sylwestra jesteśmy w domu bo nasze dzieci są w wieku w którym jescze ! nie chodzi się na prywatki /no i dobrze/ a 2 tyg po sylwestrze mamy dużą zabawe w strażnicy .Przedszkole to organizuje bo dochód mają duzy a zabawa świetna. Jest nawet taxi które rozwozi balowiczów. To prezent od organizatorow[/QUOTE]

Hej hej u nas mikołaj troszkę się obija :) , na te zakupki to jak ide jurto a nie dzisiaj , zapomniałąm że dziś idę zrobic paznokcie:) (co ja byhym zrobiła bez przypomnienia w komórce:)). My w sylwestra też w domku siedzimy ponieważ tak jak u Ciebie dzieci na prywatki za małe a samych ich zostawić w taką noc nie mam sumienia:)
U mnie w pracy cieplutko nie to co u Ciebie brrr. ja jeszcze do świąt praciję a potem się bedę obijała aż do 3 stycznia.
Na ta zabawe w strażnicy my również sie piszemy......a te taksówki do do Szczecina mnie też odwiozą????