Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='...::Basia::...']Wcale sie Mejsi nie dziwie-mi też juz sie znudził (to juz X edycja i końca nie widać:evil_lol:)[/QUOTE]
Ja też, mi się znudziło gdzieś po 3 - ciej edycji :eviltong:

Posted

Hej! Jak tam po wywiadówce? Mnie czeka za dwa tygodnie i już mam nerwicę. Ciekawe, czy moja mama też tak przeżywała, jak wracała z mojej? Nieee. Ja tam pamiętam, że wracała zadowolona:evil_lol: Widocznie mój synek się w mamusię nie wrodził:shake:. I tak mam dobrze, bo chodzę co drugą, na zmianę z moim b. mężem:eviltong:
Miłego dnia życzymy.

Posted

łłłłoo mówie wam ale było męczące i niemiłe "spotkanie"
chcemy żeby zmienili nauczycielke od polskiego bo jest daremna!!! / obiecali nam to juz w ubiegłym roku i nie tylko nie zmienili to jeszcze dowalili jeden przedmiot w jej wykonaniu :angryy:

Posted

[quote name='dysia-u']łłłłoo mówie wam ale było męczące i niemiłe "spotkanie"
chcemy żeby zmienili nauczycielke od polskiego bo jest daremna!!! / obiecali nam to juz w ubiegłym roku i nie tylko nie zmienili to jeszcze dowalili jeden przedmiot w jej wykonaniu :angryy:[/QUOTE]
Współczuje bardzo:roll: Ja w gimnazjum przez 2 lata miałam wos i historie z okropna nauczycielką:shake: W 2klasie to miałam tak dość, że szok. Na szczęście już w 3 wiedziałam czego ona wymaga i jakoś udało mi sie dostać z oby dwóch przedmiotów 5.

Posted

[quote name='dysia-u']łłłłoo mówie wam ale było męczące i niemiłe "spotkanie"
chcemy żeby zmienili nauczycielke od polskiego bo jest daremna!!! / obiecali nam to juz w ubiegłym roku i nie tylko nie zmienili to jeszcze dowalili jeden przedmiot w jej wykonaniu :angryy:[/QUOTE]

Witamy :loveu::loveu::loveu:
U mojej córki fatalna jest babka od angielskiego, poprzednia była jeszcze gorsza, zmienili na prośbę i rodziców i samej nauczycielki, ale zmiana niezbyt udana :angryy:

Posted

[quote name='Viky i Ja']Witamy :loveu::loveu::loveu:
U mojej córki fatalna jest babka od angielskiego, poprzednia była jeszcze gorsza, zmienili na prośbę i rodziców i samej nauczycielki, ale zmiana niezbyt udana :angryy:[/QUOTE]

Witamy w środę :multi:

A u mojej córki jest do niczego nauczycielka od niemieckiego :shake:
Pomimo próśb nie chcą jej zmienić :angryy: