laurin Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Widać że znudzona:evil_lol::loveu: ja tego też nie oglądam:roll: Quote
Pegaza Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='laurin']Widać że znudzona:evil_lol::loveu: ja tego też nie oglądam:roll:[/QUOTE] To tak jak i ja:evil_lol: cze Ula i Mejsula:loveu: Quote
Nati28 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam :loveu: jaka znudzona ale sliczna [url]http://img338.imageshack.us/img338/8783/img8574.jpg[/url] :evil_lol::loveu: Quote
ewa2909 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Pegaza']To tak jak i ja:evil_lol: cze Ula i Mejsula:loveu:[/QUOTE] Ja również nie oglądam:evil_lol: Cze kobitki:loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='ewa2909']Ja również nie oglądam:evil_lol: Cze kobitki:loveu:[/QUOTE] ja tam wole Skazanego na śmierć:p:eviltong: Quote
*kleo* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='...::Basia::...']Wcale sie Mejsi nie dziwie-mi też juz sie znudził (to juz X edycja i końca nie widać:evil_lol:)[/QUOTE] Ja też, mi się znudziło gdzieś po 3 - ciej edycji :eviltong: Quote
Marzena* Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy serdecznie w poniedziałkowy wieczór :loveu::loveu::loveu: Quote
Doti1986 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witamy się wieczorowo i mkniemy dalej:loveu: Quote
*Jot* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Dzień dobry,pozdrawiamy :multi::multi::multi: Quote
Yoko2009 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Cześć dziewczyny:) Pozdrawiamy porannie i kawowo, jak zwylke o tej porze kawa u mnie jest nieunikniona:):) Quote
eve86 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy z rana i miłego dzionka życzymy :loveu: Quote
megi82 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 witamy znudzona tancem z gwiazdami-no widac po zdjeciach-malenstwo zasypia Quote
karkakarka Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Hej :) Ja też nie lubię TzG :D [COLOR=Cyan]czytaj taniec z gwiazdami [/COLOR] Quote
Truska34 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Hej! Jak tam po wywiadówce? Mnie czeka za dwa tygodnie i już mam nerwicę. Ciekawe, czy moja mama też tak przeżywała, jak wracała z mojej? Nieee. Ja tam pamiętam, że wracała zadowolona:evil_lol: Widocznie mój synek się w mamusię nie wrodził:shake:. I tak mam dobrze, bo chodzę co drugą, na zmianę z moim b. mężem:eviltong: Miłego dnia życzymy. Quote
dysia-u Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 łłłłoo mówie wam ale było męczące i niemiłe "spotkanie" chcemy żeby zmienili nauczycielke od polskiego bo jest daremna!!! / obiecali nam to juz w ubiegłym roku i nie tylko nie zmienili to jeszcze dowalili jeden przedmiot w jej wykonaniu :angryy: Quote
Talia Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='dysia-u']łłłłoo mówie wam ale było męczące i niemiłe "spotkanie" chcemy żeby zmienili nauczycielke od polskiego bo jest daremna!!! / obiecali nam to juz w ubiegłym roku i nie tylko nie zmienili to jeszcze dowalili jeden przedmiot w jej wykonaniu :angryy:[/QUOTE] Współczuje bardzo:roll: Ja w gimnazjum przez 2 lata miałam wos i historie z okropna nauczycielką:shake: W 2klasie to miałam tak dość, że szok. Na szczęście już w 3 wiedziałam czego ona wymaga i jakoś udało mi sie dostać z oby dwóch przedmiotów 5. Quote
iwa63 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witamy wtorkowo-wieczorowo piękną Mejsunie i jej panią Quote
...::Basia::... Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Hej:multi: Ja to mam okropnego faceta od historii:shake: tylko daty (z dokładnoscia do roku) i nazwiska a tych dat to normalnie mnustwo (przerabiamy wojny):cool1::-( Quote
Marzena* Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 [quote name='dysia-u']łłłłoo mówie wam ale było męczące i niemiłe "spotkanie" chcemy żeby zmienili nauczycielke od polskiego bo jest daremna!!! / obiecali nam to juz w ubiegłym roku i nie tylko nie zmienili to jeszcze dowalili jeden przedmiot w jej wykonaniu :angryy:[/QUOTE] Witamy :loveu::loveu::loveu: U mojej córki fatalna jest babka od angielskiego, poprzednia była jeszcze gorsza, zmienili na prośbę i rodziców i samej nauczycielki, ale zmiana niezbyt udana :angryy: Quote
*Jot* Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 [quote name='Viky i Ja']Witamy :loveu::loveu::loveu: U mojej córki fatalna jest babka od angielskiego, poprzednia była jeszcze gorsza, zmienili na prośbę i rodziców i samej nauczycielki, ale zmiana niezbyt udana :angryy:[/QUOTE] Witamy w środę :multi: A u mojej córki jest do niczego nauczycielka od niemieckiego :shake: Pomimo próśb nie chcą jej zmienić :angryy: Quote
Recommended Posts