Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje piękności!!!!!!!!!! Uroczo wygląda na tej ławeczce:) Yoko wskakuje na parapet u syna jak świeci słonko i też siewygrzewa:)

To co tam dobrego znalazłaś w lodówce???

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yoko2009']zapomniałam z wrażenia się przywitać jak zobaczyłam taką cudną sunię:)
A więc witam poniedziałkowo:)[/QUOTE]

dzięki za komplementy. Nasza próżnośc została nasycona :oops: a w lodówce...nie to co by się zjało :angryy:

[quote name='karkakarka'][URL]http://img688.imageshack.us/img688/599/img8557.jpg[/URL]
prawie jak na solarium :)
mądra psinka :) trzeba łapać słonko jak tylko się pokarze zza chmurek :)[/QUOTE]

mądra , wie co dobrze robi. Sama lubie łapać każy promyk.
zobaczcie za okno. Jaki cudny księżyc w pełni :crazyeye:

Posted

[quote name='Yoko2009']Księżyc?????? u nas całe niebio zaciągniete i leje jak z cebra:), też bym coś zjadła np gorącą gulaszową mojego taty mniam mniam mniam[/QUOTE]

mam spagetti ale jakos makaronu nie chce mi się gotować :angryy:

Posted

[quote name='Nati28']Witam :lol:
Mejsi cudownie wyglada na lawce :loveu::loveu:, super zdjecie :razz:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nie ławka , a parkiet koło łóżka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak dziwnie wyszło???

Posted

mądra , wie co dobrze robi. Sama lubie łapać każy promyk.
zobaczcie za okno. Jaki cudny księżyc w pełni :crazyeye:[/QUOTE]

Cze po raz drugi:eviltong:
U nas też elegancki księżyc,tylko zimno jak ch....a:-o
U nas dzisiaj kapuśniaczek i gołąbki zapiekane które zostały od wczoraj:eviltong:

Posted

[quote name='dysia-u']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nie ławka , a parkiet koło łóżka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak dziwnie wyszło???[/QUOTE]
haha ja od razu widzialam ze to parkiet ale fotka moze zmylic:evil_lol:

Posted

[quote name='megi82']zdjęcia piękne-światło uchwycone
[B]jeszcze raz ci dziekuję za wszystko-jestes wielka;*[/B][/QUOTE]

:oops:

[quote name='Pegaza']haha ja od razu widzialam ze to parkiet ale fotka moze zmylic:evil_lol:[/QUOTE]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='karkakarka']hihi:evil_lol::evil_lol: a ja wiedziałam, że to nie ławka:evil_lol::evil_lol: z tym, że pomyślałam, że to ława w kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

w kuchni to ja mam malutki zydelek , nie chce mi sie ziemniaków na stojąco obierać :shake:

Posted

[quote name='ewa2909']w kuchni to ja mam malutki zydelek , nie chce mi sie ziemniaków na stojąco obierać :shake:[/QUOTE]

Starsza pani musi na czymś usiąść:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE]

no pewnie w tym wieku to trudno utrzymać mocz i długopis w ręku a cóz dopiero pyry skrobac na stojąco :eviltong: hihihihih