Yoko2009 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Moje piękności!!!!!!!!!! Uroczo wygląda na tej ławeczce:) Yoko wskakuje na parapet u syna jak świeci słonko i też siewygrzewa:) To co tam dobrego znalazłaś w lodówce??? Quote
Yoko2009 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 zapomniałam z wrażenia się przywitać jak zobaczyłam taką cudną sunię:) A więc witam poniedziałkowo:) Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [URL]http://img688.imageshack.us/img688/599/img8557.jpg[/URL] prawie jak na solarium :) mądra psinka :) trzeba łapać słonko jak tylko się pokarze zza chmurek :) Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Yoko2009']zapomniałam z wrażenia się przywitać jak zobaczyłam taką cudną sunię:) A więc witam poniedziałkowo:)[/QUOTE] dzięki za komplementy. Nasza próżnośc została nasycona :oops: a w lodówce...nie to co by się zjało :angryy: [quote name='karkakarka'][URL]http://img688.imageshack.us/img688/599/img8557.jpg[/URL] prawie jak na solarium :) mądra psinka :) trzeba łapać słonko jak tylko się pokarze zza chmurek :)[/QUOTE] mądra , wie co dobrze robi. Sama lubie łapać każy promyk. zobaczcie za okno. Jaki cudny księżyc w pełni :crazyeye: Quote
Yoko2009 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Księżyc?????? u nas całe niebio zaciągniete i leje jak z cebra:), też bym coś zjadła np gorącą gulaszową mojego taty mniam mniam mniam Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witam :lol: Mejsi cudownie wyglada na lawce :loveu::loveu:, super zdjecie :razz: Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Yoko2009']Księżyc?????? u nas całe niebio zaciągniete i leje jak z cebra:), też bym coś zjadła np gorącą gulaszową mojego taty mniam mniam mniam[/QUOTE] mam spagetti ale jakos makaronu nie chce mi się gotować :angryy: Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Nati28']Witam :lol: Mejsi cudownie wyglada na lawce :loveu::loveu:, super zdjecie :razz:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nie ławka , a parkiet koło łóżka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak dziwnie wyszło??? Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 u nas też nie widać :shake: za chmurami jest :shake: Quote
Yoko2009 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 moi chłopcy chętnie by zjedli Twoje spagetti hihihih Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dopiero jak sie przypatrzylam pozadnie to zauwazylam ze to nie lawka :oops: Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Nati28']Dopiero jak sie przypatrzylam pozadnie to zauwazylam ze to nie lawka :oops:[/QUOTE] :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 ale was nabrałam hihi :eviltong: Quote
ewa2909 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 mądra , wie co dobrze robi. Sama lubie łapać każy promyk. zobaczcie za okno. Jaki cudny księżyc w pełni :crazyeye:[/QUOTE] Cze po raz drugi:eviltong: U nas też elegancki księżyc,tylko zimno jak ch....a:-o U nas dzisiaj kapuśniaczek i gołąbki zapiekane które zostały od wczoraj:eviltong: Quote
megi82 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 zdjęcia piękne-światło uchwycone [B]jeszcze raz ci dziekuję za wszystko-jestes wielka;*[/B] Quote
Pegaza Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='dysia-u']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nie ławka , a parkiet koło łóżka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak dziwnie wyszło???[/QUOTE] haha ja od razu widzialam ze to parkiet ale fotka moze zmylic:evil_lol: Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 hihi:evil_lol::evil_lol: a ja wiedziałam, że to nie ławka:evil_lol::evil_lol: z tym, że pomyślałam, że to ława w kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='megi82']zdjęcia piękne-światło uchwycone [B]jeszcze raz ci dziekuję za wszystko-jestes wielka;*[/B][/QUOTE] :oops: [quote name='Pegaza']haha ja od razu widzialam ze to parkiet ale fotka moze zmylic:evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='karkakarka']hihi:evil_lol::evil_lol: a ja wiedziałam, że to nie ławka:evil_lol::evil_lol: z tym, że pomyślałam, że to ława w kuchni :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] w kuchni to ja mam malutki zydelek , nie chce mi sie ziemniaków na stojąco obierać :shake: Quote
ewa2909 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 w kuchni to ja mam malutki zydelek , nie chce mi sie ziemniaków na stojąco obierać :shake:[/QUOTE] Starsza pani musi na czymś usiąść:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Doti1986 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy się z Mejsunią wieczorowo:loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='ewa2909']w kuchni to ja mam malutki zydelek , nie chce mi sie ziemniaków na stojąco obierać :shake:[/QUOTE] Starsza pani musi na czymś usiąść:eviltong::eviltong::eviltong:[/QUOTE] no pewnie w tym wieku to trudno utrzymać mocz i długopis w ręku a cóz dopiero pyry skrobac na stojąco :eviltong: hihihihih Quote
...::Basia::... Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej:loveu: Mejsi śliczna :loveu: a ja sie z ta ławką nabrałam:oops::cool1: I co przyszły juz do ciebie te kosmetyki dla Mejsi?:eviltong: Quote
Doti1986 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Witamy się wtorkowo porannie przy gorącej kawusi:loveu: Quote
Recommended Posts