dysia-u Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 [quote name='tigrunia']Przyszła beksa nr 3 :cool1: Ojj ja ryczałam na Troi w piątek .. :shake:[/QUOTE] to juz takie ambitne łzy , a my to takie płaczki :roll: Quote
Doti1986 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='dysia-u']to juz takie ambitne łzy , a my to takie płaczki :roll:[/QUOTE] A już myślałam że tylko ja płaczę na filmach:evil_lol: ale nie wiem mnie aby doprowadzić do łez wcale nie trudno i przez to mój chop nie chce mnie do kina zabierać bo szlocham:placz::placz::placz: Quote
Pegaza Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Doti1986']A już myślałam że tylko ja płaczę na filmach:evil_lol: ale nie wiem mnie aby doprowadzić do łez wcale nie trudno i przez to mój chop nie chce mnie do kina zabierać bo szlocham:placz::placz::placz:[/QUOTE] to musisz poszukac se takiej kolezanki co tez szlocha i razm do kina chodzic Quote
tigrunia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Doti1986']A już myślałam że tylko ja płaczę na filmach:evil_lol: ale nie wiem mnie aby doprowadzić do łez wcale nie trudno i przez to mój chop nie chce mnie do kina zabierać bo szlocham:placz::placz::placz:[/QUOTE] Apropo kina wczoraj ryczałam oglądając zwiastun "This is it".. wystarczyło, że Michaela zobaczyłam :-( Oczywiście nie musze mówić, że od razu zarezerwowałam bilety na przyszłą sobotę :loveu: Quote
Pegaza Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='tigrunia']Apropo kina wczoraj ryczałam oglądając zwiastun "This is it".. wystarczyło, że Michaela zobaczyłam :-( Oczywiście nie musze mówić, że od razu zarezerwowałam bilety na przyszłą sobotę :loveu:[/QUOTE] zabierz ze soba papier kuchenny bo Ci braknie chusteczkow:evil_lol: Quote
tigrunia Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='Pegaza']zabierz ze soba papier kuchenny bo Ci braknie chusteczkow:evil_lol:[/QUOTE] Nie omieszkam :shake: Ale tak na serio to nawet i na Modzie na sukces potrafię beksę puścić :cool1: Quote
Doti1986 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [quote name='tigrunia']Nie omieszkam :shake: Ale tak na serio to nawet i na Modzie na sukces potrafię beksę puścić :cool1:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='tigrunia']Nie omieszkam :shake: Ale tak na serio to nawet i na Modzie na sukces potrafię beksę puścić :cool1:[/QUOTE] :multi::multi:oglądasz Mode? :multi::multi::multi: powiem mojemu że nie jestem jedyna i moze przestanie się wyśmiewać. Oglądam po kryjomu ale to nie to Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Moja babcia tez to oglada:lol: daj no jakies focie ogrodu i tarasu szukam inspiracji jak swoj urzadzic..:cool1: Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='Pegaza']Moja babcia tez to oglada:lol: daj no jakies focie ogrodu i tarasu szukam inspiracji jak swoj urzadzic..:cool1:[/QUOTE] łłłeeee o tej porze roku to nic nie urzeka :shake: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No jak to liscie na ziemi tez sa fajne:evil_lol: ale oczywiscie przy ladnej slonecznej pogodzie.. Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='Pegaza']No jak to liscie na ziemi tez sa fajne:evil_lol: ale oczywiscie przy ladnej slonecznej pogodzie..[/QUOTE] ooo tak , fajne :shake: grabić trzeba a to juz nie takie fajne mam jesienne foty to wieczorem wkleje teraz w pracy jednym okiem łypie na dg a drugim przelewy robie :roll: ciekawe co mi z tych kombinacji wyjdzie :shake: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 podeslac Ci moj numer?:diabloti: oki wpadne wieczorem na foty..teraz ide kombinowac obiad.. Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [quote name='Pegaza']podeslac Ci moj numer?:diabloti: oki wpadne wieczorem na foty..teraz ide kombinowac obiad..[/QUOTE] u mnie makaron z jabłkami :evil_lol: ale będą grymasic uuuu :eviltong: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ja chyba zupe pomidorowa z makaronem zrobie i cos na drugie danie m-a wymyslec.. Quote
karkakarka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Hej, a ja jeszcze nie mam pomysła na obiad, pierw na szybkie zakupy wyskoczę, a później coś wymyśle :) Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Daria ogrodowe fotki dla ciebie a tak wogóle to przya nam się przypomnienie lata uuuffff udało sie ??!!! [URL="http://img16.imageshack.us/i/img7596k.jpg/"] [/URL] Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 coś mi się galeria rozciągnęła jak guma w ... Quote
Doti1986 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Bo zdjęcia nie zostały zmniejszone do odpowiedniego rozmiaru:mad: dlatego sie rozciągnęło:roll: Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 łłłłłooo no to już tak będzie??? Quote
Doti1986 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 No chyba że zlikwidujesz te zdjęcia zmniejszysz je i dopiero drugi raz wkleisz bo takto będą takie rozciągnięte i będzie ostrzeżenie od moda o takie wielkie zdjęcia bo spowalniają forum:mad: Quote
Pegaza Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 O kurcze faktycznie obraz sie zrobil szeroki:evil_lol: Ula oo tez bede miec takie wykonczenia kostkowe zamowilismy formy,bo kostka brukowa strasznie droga a i transport rowniez:cool1: te palisady tam są ale tez dokupie bo troche przemodernizuje ten ogrod...i co to sa za krzewy posadzone na tych skalniakach? normalnie widoki masz do pozazdroszczenia moj klimat:loveu: Quote
dysia-u Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 szerokie spojrzenie , nie? ale się rozj...obraz , kurna!!!! Quote
karkakarka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Faktycznie się rozjechał obraz trochę :roll: Ja w końcu żurek wymyśliłam :D Quote
Recommended Posts