Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tigrunia']Przyszła beksa nr 3 :cool1:

Ojj ja ryczałam na Troi w piątek .. :shake:[/QUOTE]

to juz takie ambitne łzy , a my to takie płaczki :roll:

• Replies 8.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dysia-u']to juz takie ambitne łzy , a my to takie płaczki :roll:[/QUOTE]

A już myślałam że tylko ja płaczę na filmach:evil_lol: ale nie wiem mnie aby doprowadzić do łez wcale nie trudno i przez to mój chop nie chce mnie do kina zabierać bo szlocham:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Doti1986']A już myślałam że tylko ja płaczę na filmach:evil_lol: ale nie wiem mnie aby doprowadzić do łez wcale nie trudno i przez to mój chop nie chce mnie do kina zabierać bo szlocham:placz::placz::placz:[/QUOTE]
to musisz poszukac se takiej kolezanki co tez szlocha i razm do kina chodzic

Posted

[quote name='Doti1986']A już myślałam że tylko ja płaczę na filmach:evil_lol: ale nie wiem mnie aby doprowadzić do łez wcale nie trudno i przez to mój chop nie chce mnie do kina zabierać bo szlocham:placz::placz::placz:[/QUOTE]
Apropo kina wczoraj ryczałam oglądając zwiastun "This is it".. wystarczyło, że Michaela zobaczyłam :-( Oczywiście nie musze mówić, że od razu zarezerwowałam bilety na przyszłą sobotę :loveu:

Posted

[quote name='tigrunia']Apropo kina wczoraj ryczałam oglądając zwiastun "This is it".. wystarczyło, że Michaela zobaczyłam :-( Oczywiście nie musze mówić, że od razu zarezerwowałam bilety na przyszłą sobotę :loveu:[/QUOTE]
zabierz ze soba papier kuchenny bo Ci braknie chusteczkow:evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']zabierz ze soba papier kuchenny bo Ci braknie chusteczkow:evil_lol:[/QUOTE]
Nie omieszkam :shake: Ale tak na serio to nawet i na Modzie na sukces potrafię beksę puścić :cool1:

Posted

[quote name='tigrunia']Nie omieszkam :shake: Ale tak na serio to nawet i na Modzie na sukces potrafię beksę puścić :cool1:[/QUOTE]

:multi::multi:oglądasz Mode? :multi::multi::multi: powiem mojemu że nie jestem jedyna i moze przestanie się wyśmiewać. Oglądam po kryjomu ale to nie to

Posted

[quote name='Pegaza']Moja babcia tez to oglada:lol:

daj no jakies focie ogrodu i tarasu szukam inspiracji jak swoj urzadzic..:cool1:[/QUOTE]
łłłeeee o tej porze roku to nic nie urzeka :shake:

Posted

[quote name='Pegaza']No jak to liscie na ziemi tez sa fajne:evil_lol:
ale oczywiscie przy ladnej slonecznej pogodzie..[/QUOTE]
ooo tak , fajne :shake: grabić trzeba a to juz nie takie fajne
mam jesienne foty to wieczorem wkleje
teraz w pracy jednym okiem łypie na dg a drugim przelewy robie :roll: ciekawe co mi z tych kombinacji wyjdzie :shake:

Posted

[quote name='Pegaza']podeslac Ci moj numer?:diabloti:

oki wpadne wieczorem na foty..teraz ide kombinowac obiad..[/QUOTE]

u mnie makaron z jabłkami :evil_lol: ale będą grymasic uuuu :eviltong:

Posted

Daria ogrodowe fotki dla ciebie a tak wogóle to przya nam się przypomnienie lata

uuuffff udało sie ??!!!

[URL="http://img16.imageshack.us/i/img7596k.jpg/"]
[/URL]

Posted

No chyba że zlikwidujesz te zdjęcia zmniejszysz je i dopiero drugi raz wkleisz bo takto będą takie rozciągnięte i będzie ostrzeżenie od moda o takie wielkie zdjęcia bo spowalniają forum:mad:

Posted

O kurcze faktycznie obraz sie zrobil szeroki:evil_lol:

Ula oo tez bede miec takie wykonczenia kostkowe zamowilismy formy,bo kostka brukowa strasznie droga a i transport rowniez:cool1: te palisady tam są ale tez dokupie bo troche przemodernizuje ten ogrod...i co to sa za krzewy posadzone na tych skalniakach?

normalnie widoki masz do pozazdroszczenia moj klimat:loveu: