Cockerfanka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='cockermanka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jak pseudohodowla może być sprawdzona i dobra??? Zamiast myśleć o poparciu rozmnażaczy może zastanów się nad adopcją ?[/quote] Tak jak powiedziałam wolałabym psa z rodowodem. To co sądzicie o "Złotej Grocie"??? :lol: Quote
Cockermaniaczka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Nie jest to moja ulubiona hodowla ale na pewno dostaniesz psiaka zdrowego i spaniela a nie spanielowe cos:p Patrz na badania oczu i stawow rodzicow;)Jesli wszystko jest ok i psiak ci sie podoba to bierz:eviltong: Quote
Cockerfanka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 A jaka jest Twoja ulubiona hodowla Cockermaniaczko???:cool3: Quote
Cockermaniaczka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Trudne pytanie:eviltong: Cenie Blepersy,Royal Antidotum,Elude,Izomer,Galidy... Z zagranicznych podoba mi sie Marcato Line,Webnister,Charbonel i wiele wiele innych...:cool3: Quote
Recommended Posts